Prava ljubezen ali zgolj sex?
emanuela napisal/-a:A ti po petih zmenkih že čutiš nekaj ful do tipa?
Ker je razlika med metuljčki pa ne vem zvezo po letu, dveh, treh itd.
Po petih zmenkih pa je še tako vse v zraku, da joj.
Ne govorim zdaj nekaj kar se mi dobesedno dogaja. Ampak kot pravim začela sem razmišljat na osnovi nekaterih zgodb na tem forumu.
Recimo ena je zapisala, da če se je tip vozil do nje 70 km daleč je to najbrž znak resnosti. Do mene se je eden recimo 100 km, a je kmalu izjavil, da išče samo avanturo, in da ne želi resne punce. Recimo drugi je želel resno zvezo, a se mu do mene sploh ni dalo voziti.
Pa recimo spet, da je nekdo proti avanturam, potem pa si po treh zmenikih želi sex? Kaj bi razbrale iz tega?
Ali pa kaj pomeni, če te nekdo vsak dan kliče, da klepeta s tabo. Najbrž ni to zaradi potrebe po sexu?
purple_rain napisal/-a:Pa še obratno: kako lahko ti že pri 5. zmenku veš, da hočeš življensko zvezo z njim? A je to "po default-u", ker si ženska in kej druzga niti ni sprejemljivo?
Saj ne vem. Ampak recimo, da jaz vem, da me on zanima, da sem ga pripravljena spoznati in iti z njim v vezo, če se izkaže za vredu fanta. Kako veš kakšne načrte ima on?
No mal sem najbrž zakomplicirala zadevo, sploh ker ne gre za nek konkretni primer.
Torej kakšni so znaki za nekoga, da je resen, da išče punco, ljubezen,... in kakšni za nekoga, ki išče samo neresno vezo, avanturo,...?
jullia_ napisal/-a:Pa saj obstaja še kaj vmes med resnimi nameni in zgolj željo po seksu, a ni res? Pri petem zmenku pač ne moreš imet prav hudo resnih namenov s človekom.
In, roko na srce, ti bi pri svojih letih že lahko imela precej dobro razvit detektor za kurbirje, jih ni tako težko prepoznat.
No naj še enkrat pripomnim, da ne sprašujem zase, ker zaenkrat sem to kar hitro ugotovila. Priznam pa, da sem se včasih na začetku zmotila. Zato me zanima kako ve odkrivate, spoznavate takšne in drugačne namene.
emanuela napisal/-a:Po npr. petih zmenkih pa je res prehitro za neka globoka vprašanja o čustvih in resni zvezi....Jaz sem ženskega spola, pa vem da če bi mi tip začel s takimi, da bi kar odjadrala
Ne, ne gre zato. Gre zato, da za nekoga že na začetku veš, da on bo oseba s katero se bosta dajala dol in nič drugega, ali pa oseba, ki jo želiš resno spoznati, ker je mogoče potencialni kandidat za tvojega partnerja.
-
- Cosmopsiho
Kok veš kaj on misli? Sej se verjetno pogovarjata in čas prinese svoje. Tud ko nekoga prvič vidiš, ne morš vedet, da/če se boš z njim poročil. Glede seksa pa, kaj seksaš z nekom, da njemu ustrežeš, al tud teb paše seksat in ali je predpogoj za seks s tabo: "resna zveza, al pa si ga na roko vrž!"?
Madona ženska dej nehaj tolk razmišljat. Cele kupe je ljudi, ki ne razmišljajo nič, ti greš pa v drugo skrajnost, pa preveč študiraš.
aja itak ne sprašuješ za sebe..
Madona ženska dej nehaj tolk razmišljat. Cele kupe je ljudi, ki ne razmišljajo nič, ti greš pa v drugo skrajnost, pa preveč študiraš.

aja itak ne sprašuješ za sebe..
kalanhoja napisal/-a:No naj še enkrat pripomnim, da ne sprašujem zase, ker zaenkrat sem to kar hitro ugotovila. Priznam pa, da sem se včasih na začetku zmotila. Zato me zanima kako ve odkrivate, spoznavate takšne in drugačne namene.
Čisto konkretno, pri zdajšnjem fantu sem bila jaz tista, ki je iskala samo poletno avanturo. Da z njegove strani ni tako, sem pa videla takrat, ko me je peljal domov in predstavil sestri + njeni družini (na srečo vsaj staršev ni bilo doma, glede na to, da uradno sploh še nisva bila par

Prejšnji mi je pa naravnost povedal, da želi biti skupaj z menoj in sem mu verjela na besedo.
Na splošno pa, bolj kot zna tip pecat, večja je verjetnost, da to zelo pogosto počne. Če ima v potankost naštudirane globoke poglede v oči in mežikanje s trepalnicami, je to že slab znak

Če povzamem, čeprav me pri tipih ful privlači samozavest in rada flirtam s fanti, ki znajo z besedami, moja racionalna plat sproži alarm, kadar naletim na kakšnega takega.
- undercover
- Komunikatorka
ne vem. se ne obremenjujem s tem, ker vem da ne bi bil z mano tako dolgo samo za to da bi od mene dobil sex, ker lahko dobi od marsikatere brez da je z njo v vezi tako da.. saj čutiš.. med sexom je meni čisto drugače če je prisotna ljubezen , tako da .. mislim da tudi to težavo ne opaziš samo pri sexu.. ampak tudi v njegovem obnašanju tako da.. tega ni veliko kolikor vem 

Če te predstavi staršem, potem to že nekaj pomeni. Ali pa kako te predstavlja prijateljem (si prijazeljica, znanka, punca, bodoča žena).
Pa če nekako finančno vlaga, oziroma prispeva, potem je tudi mogoče resen, ali ima pa samo veliko denarja. Ne vem.
Nekaj najbrž pove tudi njegova preteklost, leta in še kaj.
Pa če nekako finančno vlaga, oziroma prispeva, potem je tudi mogoče resen, ali ima pa samo veliko denarja. Ne vem.
Nekaj najbrž pove tudi njegova preteklost, leta in še kaj.
- undercover
- Komunikatorka
- undercover
- Komunikatorka