Velike sramne ustnice

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objava Napisal/-a Alwaleed »

bluebird napisal/-a:u bistvu sm to temo odprla ker sem v drugin temi prebrala kako so se nekatere zgražale nad slikami vulv, kako so grde in da so njihove lepše in da je to nenormalno če maš tako vulvu, da je zihr fotomontaža...

bluebird, malo sem pobrskal, da sem našel tisto temo, in lahko ti rečem, da mi tisti negativni komentarji smrdijo na več načinov.

Prvič moraš vzeti v račun, da so to prav lahko zakompleksane ženske, ki si z iskanjem "napak" na drugih kvihtajo lastno samozavest.

Drugič so to heteroseksualno usmerjene ženske, ki do drugega ženskega telesa ne čutijo spolne privlačnosti, ali pa se jim že a priori gabi.

Tretjič so tiste fotke posnete v najbolj neatraktivnem, nevtralnem položaju, v neprijazni luči. Vse tiste muce bi izgledale moškemu čudovito, če bi ženska ležala na postelji z rahlo razprtimi nogami, ali če bi bila fotka od zadaj.

Ne se sploh sekirat. Tvoja muca je lepa. Uživaj v njej.

No, to bo kak moški. :razz:

Ampak uživaj, da on uživa v njej. ;)
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a McLarnovc »

Stari kera tema ej.... :lol:

Ta topic postaja neuporaben brez slik...... :lol:
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

bluebird koliko si pa stara?
bluebird
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a bluebird »

17
Trdonja
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Trdonja »

bluebird napisal/-a:trdonja katerega spola si če smem vedet?

Em... sem mislil, da je ime dovolj jasno. Sem moškega spola.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

bluebird napisal/-a:hja jst ga še nisem prakticerala in ga zaenktrat tut še ne mislm. jst se pač bojim, da bo meu tip pol drek gor. Za vs ne vem sam jst ponavad seksam na kšni fešti in tm nimaš časa si it prej rit pucat, pa tut na wc ne morš kr tko it, če te ne prime.

Tole je naša 'modra ptička' napisala v temi o analnem seksu. V tej temi pa pravi, da ji še noben tip ni šel z roko pod hlačke. Hmmmm :wink:
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a McLarnovc »

BUSTED! :lol:

Še en tip ki ima očitno preveč časa.... :lol:
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a nanamiša »

đizs :roll:
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a tmis_ »

Js ti svetujem, če je ta tema sploh resna, da se pri 17ih ukvarjaš še s čim drugim, razen z raznoraznimi igricami na feštah in z obliko svoje muce.
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objava Napisal/-a Alwaleed »

tmis_ napisal/-a:Js ti svetujem, če je ta tema sploh resna, da se pri 17ih ukvarjaš še s čim drugim, razen z raznoraznimi igricami na feštah in z obliko svoje muce.

Kdo pa pravi, da se ne ukvarja še s čim drugim? Tole je pač forum o ljubezni in seksu, ne o domači nalogi za kemijo... :)
Uporabniški avatar
amark31
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a amark31 »

haley napisal/-a:
bluebird napisal/-a:hja jst ga še nisem prakticerala in ga zaenktrat tut še ne mislm. jst se pač bojim, da bo meu tip pol drek gor. Za vs ne vem sam jst ponavad seksam na kšni fešti in tm nimaš časa si it prej rit pucat, pa tut na wc ne morš kr tko it, če te ne prime.

Tole je naša 'modra ptička' napisala v temi o analnem seksu. V tej temi pa pravi, da ji še noben tip ni šel z roko pod hlačke. Hmmmm :wink:

In potem Haley reče: Elementary my dear Watson. :D

Mogoče je pa tip, ki se boji vsega, kar ni majhna zaprta češpljica... vulva dentata :evil:. :rofl:
Smeješ se, a nihče ne vidi tvojega nasmeha,
jočeš, a nihče ne vidi tvojih solza.
Probi prdnt.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

:P
Uporabniški avatar
N0ty
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a N0ty »

a lahka en da link do tiste teme, me zanimajo ti slavni komentarji :D

drugače pa, kot so že drugi rekl... če bo tipa to motilo ni vredn da tm dol kej šar... to je, kot da punca nebi hotla bit s tipom, ker ma en jajc večji/nižje kot drugega... :roll:
Fightin for a peace is like fu*king for virginity
Horus

Neprebrana objava Napisal/-a Horus »

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:27, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^^Glede na to, da ima punca samo 11 objav tudi ni tako zelo težko vse prebrat kaj je napisala do sedaj na forumu :wink: Sicer sm šla brat kar tako, nisem pričakovala, da bom kaj takega našla. Pol je blo pa še bolj zanimivo, ko sem nekaj takega našla :wink:
Odgovori