te popolnoma razumem, tudi sama sem bila velikokrat v zelo podobni situaciji. in sem se zelo sekirala in par dni sem mislila samo na njega in bila popolnoma na tleh potem pa počasi pozabiš vse skupaj... včasih mine zelo hitro lahko pa traja tudi zelo dolgo, samo ne smeš misliti da je konec sveta.
iz lastnih izkušenj ti povem, da si zanj samo ena izmed mnogih in da verjetno sploh ne misli nate, prej ko to dojameš bolje bo zate
čokolinček napisal/-a:Ne bo te poklical, boljše da čimprej pozabiš na to.
Malo drugače bi rekel: sliši se, da te ne bo poklical, dokler ima kaj drugega za počet in kakšno drugo za dol dajat; če bo pa kdaj ostal na suhem, bo pa že mogoče zavrtel telefon tisti večer.
lih to sm hotla napisat (samo bi dodala...če bo sploh najdu tel. številko)
halo, tip ima tvojo cifro samo na zalogi Najboljše boš naredila, če ga ignoriraš totalno ali pa mu rečeš, da se že dobivaš z enim in da nič ne bo, tudi če bi se spomnil poklicati.
Jaz sem tudi počasi prišla do tega, da če ne pokliče, ni izbugil telefona, niti ni izgubil moje cifre, je samo to da mu ni do mene . Tipu, ki pa je, me bo pa našel tudi brez telefonske številke .
jaz pa mislim da je ta film super in tudi resničen. opažam da je punca če je fant ne pokliče bolj pripravljena verjeti da je zgubo cifro, telefon, da je pado v komo kot pa to da je preprosto noče poklicat. haloo pošiljanje obupanih sms-ov in klicarjenje pa pri tem čisto nič ne pomaga, kvečjemu izpadeš kot obupana trola. mejmo malo ponosa no, ne morš pred vsakim past na kolena