Kaj pomeni, če ti fant reče "se slišimo"?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
Horus

Neprebrana objava Napisal/-a Horus »

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:23, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
nixie
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a nixie »

hmmm js mislim, da čeprav smo 2010 je še vedno boljše, da moški naredi prvi korak, pa kliče in vse kar spada zraven... :oops:
ne se zdej spravljat name :lol:
Uporabniški avatar
lely_be
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a lely_be »

ravnokar mi je pisal :)
it's just me.
Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Nizozemska

Neprebrana objava Napisal/-a Liefde »

No, vidiš. Vse je ok :wink:
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
Uporabniški avatar
lely_be
Sramežljivka
Sramežljivka

hihi, se počutim kot da bi bla spet v srednji šoli...:) ful sem živčna ker je blo učeri res super, še nikoli tako... vprašala sem pa zato ker ful berem o tem da včasih reče tip tako da se slišimo samo tako bv, verjetno moram nehat brat tolko revij... :P
it's just me.
Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Nizozemska

Neprebrana objava Napisal/-a Liefde »

Kok pa si stara?
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
Uporabniški avatar
lely_be
Sramežljivka
Sramežljivka

Liefde napisal/-a:Kok pa si stara?

sej vem da se vam zdim otročja itd itd, sam taka pač sm kr sm zaljubljena :) drgač pa 21.
it's just me.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

^^Kuk je pa tip star?
Uporabniški avatar
lely_be
Sramežljivka
Sramežljivka

mal starejši od mene, 26
it's just me.
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a McLarnovc »

Horus napisal/-a:
sirova štručka napisal/-a:Počak, da horus pride, boš prec zvedla :D

:schlaumeier: xD

What McL said.

Sicer pa, imas 2 nacina delovanja. Ce hoces vedeti, ali je to bil vljudnostni "se slisiva", ga ne poklices. Ce te v 10 dneh ne poklice, mu nisi vsec ali pa si mu samo rezerva. Lahko ga pa ti poklices, mu s tem pokazes, da ti je res vsec in potem se pot spet cepi na dve varianti.

a) ce si tudi ti njemu res vsec kot potencialni girlfriend material vse lepo in prav
b) ce si mu sicer vsec, ne zdis pa se mu girlfriend material, bo tako vedel, da te bo lahko spravil v posteljo brez pretiranega truda, kar definitivno NI voda na tvoj mlin.

(Ja, vem, da ti ego, vzgoja in druzba pravijo, da ni sans, da mu ne bi bila vsec kot potencialna punca. WRONG! Se kako mogoce je.)

Le da ti ne bos vedela, ali pades v kategorijo a ali b. Lahko ze samo zaradi tega, ker bo vedel, da te bo na easy spravil v posteljo, pades v kategorijo b, tako da na tvojem mestu ne bi klical, razen ce se eksplicitno zmenita, da bos ti poklicala njega/organizirala naslednji date. Lahko mu posljes kak easy SMS, pa not napises nekaj v stilu, da si sla mimo necesa pa te je spomnilo na vajin makeout maraton, to je pa tudi vse. Pa ne pricakovati odgovora nujno.

Vsa ta novodobna emancipacijska jajca o tem, da naj zenske prevzamejo pobudo, well... LOL xD

IMHO je slabse, ce tipu takorekoc narises, da ti je hudozelo vsec, kot ce se ze na prvem dejtu das dol z njim.

------------------------------------

Pod crto pa lahko citiramo Maybe He's Just Not That Into You.

Ce si mu dovolj vsec, bo probal organizirati vsaj se date #2, ne glede na to, ali misli, da je vzajemno, ali ne. Ce mu nisi, ne bo.

Tvoj klic torej vpliva le v enem primeru. Ce ni preprican, da bi te mel za punco. Takrat ga lahko klic preprica, da se lahko malcek potrudi za quick and easy lay. Ce pa to hoces, ga pa tudi lahko direkt k sebi povabis na cup of hot coffee :P

Mater znam jazst iz enovrsticnega vprasanja zafilozofirat :P

Stari pa kaj za eno super zajebano robo ti to kadiš?Slika Daj še meni zrihtaj malo tega stuffa no...

lely_be sam je pa dober tale tvoj mogoče bodoči partner, da je eno uro kušvanja zdržal, brez česarkoli drugega.... :oops: :P
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a nanamiša »

McLarnovc napisal/-a:lely_be sam je pa dober tale tvoj mogoče bodoči partner, da je eno uro kušvanja zdržal, brez česarkoli drugega.... :oops: :P

To je pa res neki tko strašnega za tipa ane.. Prvi zmenek pa ni dobil sexa :roll:
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a McLarnovc »

nanamiša napisal/-a:To je pa res neki tko strašnega za tipa ane.. Prvi zmenek pa ni dobil sexa :roll:

Pa kaj si ti kar nekaj tečna po vseh temah? Ga nisi že dolgo dobila al kaj? :lach:

Ne govorim o sexu....no razen če je razno razno mečkanje in šlatanje leta dva tisoč desetega že kar sex....
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik

McLarnovc napisal/-a:
nanamiša napisal/-a:To je pa res neki tko strašnega za tipa ane.. Prvi zmenek pa ni dobil sexa :roll:

Pa kaj si ti kar nekaj tečna po vseh temah? Ga nisi že dolgo dobila al kaj? :lach:

Ne govorim o sexu....no razen če je razno razno mečkanje in šlatanje leta dva tisoč desetega že kar sex....

Da je eno uro kušvanja zdržal brez česar kol drugega...kaj si le mislu s tem ane.

Ma sej nima veze, ker potem sem pa jaz tista ta sitna.. :wink:
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

nanamiša napisal/-a:Da je eno uro kušvanja zdržal brez česar kol drugega...kaj si le mislu s tem ane.

Ma sej nima veze, ker potem sem pa jaz tista ta sitna.. :wink:

Prva izjava je domnevanje, druga pa resnica :D
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik

Pametna punca :razz:
Odgovori