Premalo časa za skupna srečanja

Zadovolj(e)n/a v postelji.
topka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a topka »

joj kenzo ti si tipični primer tipa, ki se zaplete z žensko z otroci in jo potem hoče popolnoma zase in postane ljubosumen celo na njene otroke... češ kako lahko preživi več časa z njimi kot pa s tabo
če si že z žensko z otroci, bi moral vedeti, da dokler ne sprejmeš ti njenih otrok, oz. bolje rečeno, dokler oni tebe ne sprejmejo, nikar ne sanjaj o skupni prihodnosti.. in namesto, da poskušaš postati del njihove družine, delaš ravno nasprotno.
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica

Re: Premalo časa za skupna srečanja

Neprebrana objava Napisal/-a tmis_ »

Kenzo napisal/-a: In drugače sploh ni sramežljiva, je prava škorpijonka, vsakega obvlada z besedami.

Ne morem verjet, kako se lahko sploh kdo, ki je starejši od 16 let, sklicuje na take bedne fore kot je horoskop.

Kakšen reality-check ti ne bi škodu.
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...

Neprebrana objava Napisal/-a puma »

Kenzo ... zgleda da je težava v tajmingu.

Ona že ima vse to, po čemer ti hrepeniš, da bi izgradi. V taki situaciji imaš na razpolago, al da sprejmeš, to kar ti je dano ali da z nekom drugim zgradiš želje po katerih hrepeniš.
Kenzo
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: SLO

Neprebrana objava Napisal/-a Kenzo »

Mahagonij, hvala za dolg in razdelan odgovor. V marsičem imaš verjetno prav. Mogoče res govorim kot kak zidealizirani najstnik, a kaj hočemo, takšen sem vedno bil. Tudi na drugih področjih kot recimo v službi. Vsekakor pa boli, ko uvidiš, da večina drugih nima podobnih idealov in da z njimi v družbi težje shajaš.
Kar se tiče odgovora Claire, hvala za mnenje, vendar nisem v moški krizi po tridesetem, da bi hotel na vsak način imeti družino in otroke. Dovolj mi je ljubljena oseba. Le zakaj bi morali vsi padati v ta okvir, da se moramo poročiti in imeti otroke še pred tridesetim? Kdor jih hoče imeti, naj jih ima, kdor želi živeti drugače, naj. Moja punca jih že ima, in sem s tem sedaj pomirjen. In z njo sem rad zaradi nje, ne zaradi tega, kar vse bi lahko z njo ali katero drugo imel, recimo otroke. Zdi se mi, da je marsikdo s partnerjem samo zaradi otrok, hiše, financ in česa drugega. Kot da smo vsi obsedeni s tem in potem nismo normalni ljudje, če tega nimamo.
Glede na vaša mnenja ste bolj pesimistični. Zanima me, če je imel kdo kako podobno izkušnjo kot razlika v letih, eden že z otroci, in kako je vama (če je) uspelo? Hvala.
Za ljubezen in naprej!
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

Kenzo napisal/-a:Kar se tiče odgovora Claire, hvala za mnenje, vendar nisem v moški krizi po tridesetem, da bi hotel na vsak način imeti družino in otroke. Dovolj mi je ljubljena oseba. Le zakaj bi morali vsi padati v ta okvir, da se moramo poročiti in imeti otroke še pred tridesetim? Kdor jih hoče imeti, naj jih ima, kdor želi živeti drugače, naj. Moja punca jih že ima, in sem s tem sedaj pomirjen. In z njo sem rad zaradi nje, ne zaradi tega, kar vse bi lahko z njo ali katero drugo imel, recimo otroke. Zdi se mi, da je marsikdo s partnerjem samo zaradi otrok, hiše, financ in česa drugega. Kot da smo vsi obsedeni s tem in potem nismo normalni ljudje, če tega nimamo.

nikjer nisem rekla da moraš soditi v "okvir" družbe. a samo nje pač ne moreš imeti. in glede na to, da ne želiš otrok, je to še toliko bolj patetično, saj jih ona ima in jim mora posvetiti čimveč časa. ti jo pa zato obsojaš. to je precej egoistično. menim, da nate gleda kot na popestritev, svoje otroke ima pa še vedno na prvem mestu in prav je tako. če se ti nočeš prilagoditi in preživljati časa z njo+ otroci, potem je problem v tebi in ne v njej kakor hočeš tukaj prikazati.
če hočeš brezskrbno življenje brez frocov te razumem, a torej si najdi takšno punco.
še vedno sem mnenja da imaš krizo tridesetih+. sicer bi ob takem njenem obnašanju in tvoji neprilagojenosti že zdavnaj potegnil črto čez to razmerje. saj bopš slej kot prej padel na realna tla.
in morda ti bo čez 20 let žal, ko bo ostala tvoja generacija vozila vnuke na sladoled.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
sm00tka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: medvode

Neprebrana objava Napisal/-a sm00tka »

claire napisal/-a:
Kenzo napisal/-a:Kar se tiče odgovora Claire, hvala za mnenje, vendar nisem v moški krizi po tridesetem, da bi hotel na vsak način imeti družino in otroke. Dovolj mi je ljubljena oseba. Le zakaj bi morali vsi padati v ta okvir, da se moramo poročiti in imeti otroke še pred tridesetim? Kdor jih hoče imeti, naj jih ima, kdor želi živeti drugače, naj. Moja punca jih že ima, in sem s tem sedaj pomirjen. In z njo sem rad zaradi nje, ne zaradi tega, kar vse bi lahko z njo ali katero drugo imel, recimo otroke. Zdi se mi, da je marsikdo s partnerjem samo zaradi otrok, hiše, financ in česa drugega. Kot da smo vsi obsedeni s tem in potem nismo normalni ljudje, če tega nimamo.

nikjer nisem rekla da moraš soditi v "okvir" družbe. a samo nje pač ne moreš imeti. in glede na to, da ne želiš otrok, je to še toliko bolj patetično, saj jih ona ima in jim mora posvetiti čimveč časa. ti jo pa zato obsojaš. to je precej egoistično. menim, da nate gleda kot na popestritev, svoje otroke ima pa še vedno na prvem mestu in prav je tako. če se ti nočeš prilagoditi in preživljati časa z njo+ otroci, potem je problem v tebi in ne v njej kakor hočeš tukaj prikazati.
če hočeš brezskrbno življenje brez frocov te razumem, a torej si najdi takšno punco.
še vedno sem mnenja da imaš krizo tridesetih+. sicer bi ob takem njenem obnašanju in tvoji neprilagojenosti že zdavnaj potegnil črto čez to razmerje. saj bopš slej kot prej padel na realna tla.
in morda ti bo čez 20 let žal, ko bo ostala tvoja generacija vozila vnuke na sladoled.

to bi po mojem mnenju prišlo v račun, če bi bili otroci mlajši, ker pa so že 19+, mislim, da s posvečanjem časa njim ne bi smelo biti problemov. sama sem stara 19, pa nimam neke velike želje pretiranega druženja s starši. vredu, kakšen sprehod, pogovr tu pa tam, ne pa pretirano. rajš preživljam čas s fantom, prijatelji. tudi moja starša sta postala veliko bolj družabna, ju ni veliko doma, saj ne rabita skrbeti zame in sestro, vendar imata "lahko" spet "svoje" življenje. Tako da otroci tu ne bi smeli biti prevelika ovira. ona pač rabi nekoga 2x na teden, on pa 5x na teden. če se niti tega ne moreta zmenit, že nista za skupaj. Kako pa te sprejemajo njeni otroci?
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

no no če ma punca velik prjatlou pa se v službi šteka, sploh če je škorpijonka k zna spretno vrtet jezik in usakmu nekak zlezt pod kožo na ta način da se zašetka dobr,je sproščena, če je kdo pokliče lubica, picko, whatever je pač zajebancija, usaj jz to jemljem tko in ti je pač smešn in tko ustvarš neke spontane pogovore komt,tut s sodelaci k si si na ta način bl sproščen med resnim delom...pa sm tut jz v vezi 4 leta,pa men tut moj teži ker sm na izi z vsakim k se zaštekam z vsakim..sam hej,pač tko je,kaj nej rečm, dj tih bot,mrš tko mi pa ne boš govoru lol...in pol moški prec narobe razumete, da kakšne smo..zgleda smo res use škorpjonke take, na izi in to predstavla vaš problem.
Ni mi pa jasno zakaj se je obrnla stran k te je vidla pred službo..kaj si pa sploh delu tm,nenapovedano? Ona ma svoj lajf,ti maš svojga,sj ti nerab pisat skos sms pač žvi polno življenje in ni časa za vse,mogoče bi ji blo odveč se zdj neki preseljevat pa na novo uklučt še enga člana v gospodinjstvu več,ker vrjetn je tko navajena.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

chiqqa napisal/-a:no no če ma punca velik prjatlou pa se v službi šteka, sploh če je škorpijonka k zna spretno vrtet jezik in usakmu nekak zlezt pod kožo na ta način da se zašetka dobr,je sproščena, če je kdo pokliče lubica, picko.

Upejmo, da je škorpijonka :lol: :lol:
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Ann*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Ann* »

*mala* napisal/-a:
chiqqa napisal/-a:no no če ma punca velik prjatlou pa se v službi šteka, sploh če je škorpijonka k zna spretno vrtet jezik in usakmu nekak zlezt pod kožo na ta način da se zašetka dobr,je sproščena, če je kdo pokliče lubica, picko.

Upejmo, da je škorpijonka :lol: :lol:

ja to je napisu da je :)
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a tmis_ »

Da se 43 let stara ženska zabava s takimi "forami" v službi-to se za moje pojme pač ne spodobi.

je sproščena, če je kdo pokliče lubica, picko, whatever je pač zajebancija, usaj jz to jemljem tko in ti je pač smešn in tko ustvarš neke spontane pogovore komt,tut s sodelaci k si si na ta način bl sproščen med resnim delom...

Tvoj post pa me zelo spominja na eno izmed super izjav *purple* o tem, kako ima "sproščen" odnos s svojimi moškimi prijatelji, ker jim ne zateži, ko jo tej čisto pomotoma zagrabijo za zadnjo plat. :roll:
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

No, potem pa problem rešen. Ker če bi bla tehnica po horoskopu, pol bi blo pa sranje :D
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

No zdej vemo, da so vse škorpijonke take :D :lol:
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

----
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 21. Sep. 2010 12:00, skupaj popravljeno 1 krat.
PooHika
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a PooHika »

~NIA~ napisal/-a:
haley napisal/-a:No zdej vemo, da so vse škorpijonke take :D :lol:

kok sm srečna da moj tip ni škrpjon, da se ne obnaša tku

:rofl: Ja obnašanje določa horoskop oziroma znamenje partnerja!!! :D Lepo da se nekatere zavedate tega... :D
Drobtinica
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Malo tu, malo tam ....

Neprebrana objava Napisal/-a Drobtinica »

V tvojih postih vedno zavzemaš stališče JAZ, JAZ, JAZ. Malce egoistično gledaš na vso zadevo. Ona ima dejansko življenje, katerega središče nisi ti, ampak ti, njeni otroci in ostala njena družina. Si kot majhen otrok, ki noče delit svoje najljubše igrače.

In ne pričakuj, da se bo ženska pri 43 odločila pustiti svoje dosedanje življenje, se podredila tvojim zahtevam o skupnem življenju, tvojemu preživljanju prostega časa in odrejanju, kdo jo lahko kako kliče in s kom se lahko druži. Verjetno je dovolj zrela.

Če ne gre gora h Mohamedu, gre Mohamed h gori.
Mogoče bi se pa moral ti preseliti k njej, pa čeprav je tam glasno in nimaš miru. Če si res želiš živeti s to žensko, potem boš tudi ti moral nekaj žrtvovati, ne samo ona.

In zakaj se vidva o tem ne pogovorita?
Odgovori