Ste kaj ljubosumne?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
Uporabniški avatar
britney20
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a britney20 »

Se strinjam sam mene pa kdaj mot kdaj pa ne!! Priznam da sm kr dost ljubosumna včasih sem bla pa še bolj! Vem da me ima rad sam vseeno prividnost ni odveč!!
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

BIBI21 napisal/-a:Preden sva zopet skupaj prišla, me je z avtom zasledoval in tako kontroliral s kom in kje sem.

Kaj pravite na take reakcije? Se vam zdi to normalno?

Je bil že tako daleč, da mi je prepovedal imeti kakšne tipe shranjene v telefonu,
In to te ni odbilo od njega? :eek:
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a metuljčica* »

BIBI21 napisal/-a:Mene pa bolj zanima, če so vaši tipi lubosumni?
Namreč moj je full in na momente že kr posesiven. Namreč včeraj sm šla z enim kolegom na pijačko ( njemu sicer nisem povedla, s kom grem, kr drugače bi bil hudič ), in ko sem prišla dam me je non stop preverjal, bil živčen, tegoten in hladen do mene.
Preden sva zopet skupaj prišla, me je z avtom zasledoval in tako kontroliral s kom in kje sem.

Kaj pravite na take reakcije? Se vam zdi to normalno?

Je bil že tako daleč, da mi je prepovedal imeti kakšne tipe shranjene v telefonu, še s prijateljicami ne bi smela ven iti....

Kaj je za vas zdrava mera lubosumja?

:eek: :eek: Tole gotovo ne, to je bolestna ljubosumnost!!
dečva
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a dečva »

jp jst pa čist priznam, da sm preveč lubusumna. Pa čeprov vem, da ponavad brez razloga, vsaj zdej. Sam te težave so mi ostale še od prejšnga partnerja, k me je "prov lepo" varal. Zdej se pa tega lubusumja nikakor ne morem otrest in se kr neki skoz bojim, da se bo tuki tud kej tazga ponovil... :?
Uporabniški avatar
||MuCkAa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a ||MuCkAa »

Vcasih sem bila ful, v bistvu cisto prevec :oops: Ampak to zgolj zato, ker mu nisem zaupala in ga poznala.
Zdaj pa mi (vec) ne da razloga za ljubosumje ;)
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything

I''ll do it all over again...
ShopGirl
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a ShopGirl »

Sama nism ljubosumna. Seveda pa ne maram nejasnosti in tega da mi nekdo vzbuja dvome glede tega če je zaupanja vreden.

BIBI21, jaz sem imela podobno izkušnjo. Svetujem ti, da se resno pogovorita ker to ni normalno. Jaz sem tako vezo (po dveh letih) prekinila, čeprav mi je zagotvaljam da mu pomenim vse, da brez mene ne bo mogel naprej itd. Veš kaj...človeka je treba cenit in poslušat takrat ko ga imaš ob sebi, ne pa terorizirat, zasliševat in obremenjevat z lastno nesamozavestjo in nezaupanjem!
ANGELgirl
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a ANGELgirl »

Bemti... Moj je ljubosumen k sto hudičev. Me prav ob živce spravlja. Moram priznat, da me s tem spravlja ob živce in ne verjamem, da bom še dolgo zdržala!
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
satan28
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: mb

Neprebrana objava Napisal/-a satan28 »

Nisem ljubosumna, ker mi ne daje povodov za to negativno čustvo.
Zaupam vase, vanj, v naju.
Če bi me pa kdaj izneveril, potem pač ni bil zame! Preprosto!
"Kaj je prijatelj?
Duša v dveh telesih..."
Aristotel
Uporabniški avatar
allessya
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a allessya »

Malenkost pa sem. Zadnje čase vedno manj - nimam razlogov, da bi bila (na začetku je blo to bolj izrazito, ko mu je še bivša težila, pa še dve drugi, ampak mi je povedal vse in pokazal vsa sporočila, ki jih je dobil, zamenjal telefonsko številko...) Moj je ljubosumen bolj - pravi, da ni, pol pa po določenih reakcijah vidiš, da je ravno obratno. Recimo zadnjič se ravno peljeva nekam in me pokliče sošolec s faxa za neke zapiske, pa se nekaj minut pogovarjava, potem odožim telefon in me je samo vprašal kdo je to klical (jaz ponavadi ne sprašujem, kdo je bil, pa kaj bi rad). Ok, to je blo to, nič več drezanja. Potem pa zvečer gledava film, se pogovarjava, pa sem ga vprašala, če bi šel z mano tja pa tja, on pa meni: ' Naj gre tvoj sošolec s tabo!' :eek: :eek: :eek: Pa se niti ne družimo in ne kontaktiramo pogosto - predavanja in ko so v vprašanju kakšni zapiski. To kar v šok padeš kake izjave ma občasno!
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: BLTNC

Re: Ljubosumje!

Neprebrana objava Napisal/-a Bulma »

britney20 napisal/-a:Ste kej ljubosumne?

Oja :oops: Nikoli še nisem bila tak kot sem zdaj. In to tudi pokažem. Hjao! Moj je tudi ljubosumen, samo manj kot jaz, vendar tega ne pokaže. Vsake tolko mi kaj zabluzi.
Moj biši npr. je bil pa full ljubosumen. Tak zelo da bi ga včasih najraje treščila ko je težil za vsako majhno figo :evil:
elv
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a elv »

js sm tut kr welik ljubosumna :? mičkn me pa mot ker pa moj niti mau ljubosumja ne pokaže..na cajte ma kakšno sceno sam toj pa to :roll:
ajgencek
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ajgencek »

sem zlo ljubusumna vcasih oz ok skorej zmeri za brezveze...sam jst se ne morm zadrzat d neb bla:D on pa to takoj opaz d je nekej narobr.neznam skrivat :?
elv
Sramežljivka
Sramežljivka

ajgencek pr men je isto da takoj use opaz daj nekaj narobe..k js koj ratam zalostna ziwcna :?
ajgencek
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ajgencek »

jst tud ratam zalostna...pa moj upaz po mojmu glasu da je nekej wrong :? pa neznam tega skrit :roll:
elv
Sramežljivka
Sramežljivka

ja sj wem kako je to..js pa ratam povsem tiha :?
Odgovori