Prihajajoči filmi
-
- Cosmopsiho
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
-
- Cosmopsiho
-
- Cosmofrik
evva napisal/-a:A je že kdo gledal Avatar-ja ??
V temi Kritike filmov je že kar nekaj komentarjev filma.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- Tearjerker
- Cosmopsiho
The Wolfman (Remake); predelava filma iz leta 1941; v glavnih vlogah pa Benicio Del Torro
in Anthony Hopkins, premiera 12.2.2010.
Remake dobi tudi legendarni The Clash Of The Titans, na sporedu od 26. 3. 2010.
In 30. 4. 2010 še en remake, in sicer prihaja nazaj Freddy Krueger v Nightmare On Elm Street. We shall laugh some more

Remake dobi tudi legendarni The Clash Of The Titans, na sporedu od 26. 3. 2010.
In 30. 4. 2010 še en remake, in sicer prihaja nazaj Freddy Krueger v Nightmare On Elm Street. We shall laugh some more

*mala* napisal/-a:evva napisal/-a:A je že kdo gledal Avatar-ja ??
V temi Kritike filmov je že kar nekaj komentarjev filma.
tnx

Večina filmov, ki so na moji must watch 2010 listi, so itak že bli omenjeni [Sherlock Holmes & Iron Man 2 (RDJr je car, pa reče kdo kaj če!
), Alice in Wonderland, New York, I Love You, itd...]. Čakam pa še tudi na Brothers (http://www.youtube.com/watch?v=rLlpabVRnyc).
Drugače pa mam še kup takih "nepomembnih" filmov, ki bojo IMO tisti 2 uri služli svojemu namenu, potem pa bodo šli v pozabo... Od Post Grad, Dare, Dear John, Valentine's Day in Lettes To Juliet do Leap Year, Frozen, Daybreakers, pa se še bo kaj našlo...

Drugače pa mam še kup takih "nepomembnih" filmov, ki bojo IMO tisti 2 uri služli svojemu namenu, potem pa bodo šli v pozabo... Od Post Grad, Dare, Dear John, Valentine's Day in Lettes To Juliet do Leap Year, Frozen, Daybreakers, pa se še bo kaj našlo...

Zadnjič spremenil FreakChiq, dne 30. Dec. 2009 22:09, skupaj popravljeno 1 krat.
.: Living is easy with eyes closed :.
FreakChiq napisal/-a:Čakam pa še na Brothers (http://www.youtube.com/watch?v=rLlpabVRnyc).
Dobr zgleda. Pa še pesem U2 v trailerju

Jake & Natalie sta mi na splošno oba super igralca. Tobeya pa sploh ni za prepoznat na prvi pogled.
EDIT: pa seveda bom gledala Alvina in veverčke 2

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
- Komunikatorka
- Kraj: Rateče - Planica:vikend ; Lj :med tednom
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
Vau...do pike si opisala moje misli.*mala* napisal/-a:FreakChiq napisal/-a:Čakam pa še na Brothers (http://www.youtube.com/watch?v=rLlpabVRnyc).
Dobr zgleda. Pa še pesem U2 v trailerju
Jake & Natalie sta mi na splošno oba super igralca. Tobeya pa sploh ni za prepoznat na prvi pogled.

FreakChiq, thanks for bringing it to my attention (matr, sploh ne vem kako bi se to reklo po naše??