Direkt pove kaj misli in to je to!
Mater ku sm "pametna"!
Kako pa naj vemo ..... nismo vsi isti, eni pač pokažejo na različne načine!

Sicer pa mi je do zdaj še vsak dal vedeti, da sem mu všeč, ker sicer mogoče s same govorice telesa ne bi razbrala... Četudi je bilo rečeno s strani nekaterih po sms-u, se mi je zdelo še vedno kul, ker so vsaj direktno povedali. Pri določenih pa tudi po pol leta ne veš pri čem si, ampak s takimi se trudim že po nekaj nejasnih signalih opraviti. 
pol me je pa enkrat na FB-ju dodal, mi je pa vsako stvar komentiru, pa pol za cifro vprašu.. in se je tko začel... Mi je pa prou bedno, k se je vse začel prek FB-ja

kalanhoja napisal/-a:saskica napisal/-a:no mene zanima kaako fant punci pokaže da mu je on všeč?
Kdo on?
kalanhoja napisal/-a:saskica napisal/-a:no mene zanima kaako fant punci pokaže da mu je on všeč?
Kdo on?

jo pa neki časa opazujem če sem ji res všeč in nato se ji približam in upam da me ne poje 

claire napisal/-a:^^ ne niso. sošolci se pač pozdravijo ane.
in sošolci prijazno odpišejo na vprašanja o faxu zastavljena preko msnja.![]()
če pa predlagaš kavo po predavanju in te naslednjič sam povabi na kavo, si pa majčkeno bližje.
ne vem po kaki logiki, bi taki znaki bili znak zagledanosti? a za sošolko, ki te na faxu pozdravi in ti odgovori na vprašanje o faxu tudi misliš, da je lezbijka?
(predvidevam, da si brucka. če se motim je to žalostno.)