Zlomljen nos
haha jullia
tole se je zgodilo:

red_rose napisal/-a:mene zanima ce ma se katera tok nerodnega in storastga in divjega psa k jsdans stojimo js, fant pa kolega s svojim psom na travniku, psa se igrata in tekata naokoli, js se sklonim, pocepnem, nakar prlaufa mimo MOJ pes, narobe oceni razdaljo in moj polozaj in se s svojimi 35kg s polnim susom iz sprinta zabije men u faco, tk da se mi je ulila kri iz nosa, pa celo zgornjo ustnico mam oteceno pa cel obraz me boli zdej, upam da ni nos zlomljen
faking neroda
jaaaooooo
samo v vednost, kasna poskodba lahko doleti opazovalce divje pasje igre

A diamond is nothing more than a chunk of coal made good under pressure.
Postopek pri zlomljenem nozu je sledeč:
Položijo te na mizo, v nos ti dajo 2 inekciji, zdravnik se skloni nad tabo, z eno roko te prime za ličnice, z drugo ga pa naravna (oz. ponovno zlomi če je potrebno), ter po opravljenem posegu nafila z gazo namočeno v jod.
Zvok je pa tak kot da bi suhe veje lomil, občutek pa... ah raje ne bi o tem kako se to občuti....
Položijo te na mizo, v nos ti dajo 2 inekciji, zdravnik se skloni nad tabo, z eno roko te prime za ličnice, z drugo ga pa naravna (oz. ponovno zlomi če je potrebno), ter po opravljenem posegu nafila z gazo namočeno v jod.
Zvok je pa tak kot da bi suhe veje lomil, občutek pa... ah raje ne bi o tem kako se to občuti....