jullia_ napisal/-a:Saj v bistvu te prav nihče ne sili jest KT, če jih nočeš. Niti eno leto ne
ja jullia, kdo pa pravi da me kdo sili? nisem o tem govorila, samo sem napisala svoje mnenje, s katerim se lahko strinjate ali pač ne.

jullia_ napisal/-a:Ja, ampak napisano je bilo pa tako, kot da so KT največja grozota in da z njihovim jemanjem špilamo rusko ruleto pod prisilo ginekologov
V resnici jih jemljemo prostovoljno (tiste ki jih) in vsaj zase lahko rečem, da se zavedam njihovih stranskih učinkov, hkrati pa tudi tega, da počnem še tisoč stvari, ki so zame bolj škodljive.
čuftika napisal/-a:jullia_ napisal/-a:Ja, ampak napisano je bilo pa tako, kot da so KT največja grozota in da z njihovim jemanjem špilamo rusko ruleto pod prisilo ginekologov
V resnici jih jemljemo prostovoljno (tiste ki jih) in vsaj zase lahko rečem, da se zavedam njihovih stranskih učinkov, hkrati pa tudi tega, da počnem še tisoč stvari, ki so zame bolj škodljive.
to si ti tak dojelaNoben nobenga ne sili v nič, vsak se odloči kaj bo počel s svojim telesom-zak je tut prav. saj nič na tem svetu ni čist neškodljivo, tut jz sem jih jemala(1 leto) , tut zdej jih jem (1 mesec) in potem neham. tko da strupene lih niso, sej še migam
....sem jim pa hvaležna da so me rešilne grozni menstrualnih krčev-priznam