Sem pripravljena?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Bonnie.*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Bonnie.* »

če bi bila pripravljena, nas tega ne bi spraševala. :wink:
Baby*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Baby* »

Ta fant misli samo na sebe in na tebe niti malo torej mu ne pomeniš nič kaj dosti raje premisli preden se spuščaš v spolnost z njim in pomisli na posledice..
rutica
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a rutica »

mhvala vam za vse predloge. mal sem razmišlala(celo noč nisem spala :( ) in se odloča da ga bom kar pustla. pa še BF sem ta mnenje vprašala in skor ga je šla premlatit.
HčiLune
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a HčiLune »

šit punce no..kako lahko vrjamete da vas ma nekdo rad tko da misli sam nase..da mu tko rečeno dol visi za kontracepcijo, posledice.. taki želijo samo eno.
in rutka.. pr 17-ih si najbrž v tem času ne želiš otroka..najbrž si še srednja šola..
in tut ko si boš našla drugega fanta..ne pusti da tko dela s tabo! če se iz tega ne boš nič naučila (da morš bit za spolnost tut TI res prpravlena- in ne samo da mu ustrežeš v tem.. in da morš v prvi vrsti ti sama poskrbet zase.. v končni fazi bi zanosila ti in ne on).. pol nevem kako bo s tabo..
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a čuftika »

mislim da nisi pripravljena.
Tvojih ostalih postov nisem brala, ampak vseeno. Tudi sama sem mnenja da fant želi samo eno, pa ne se mu pustit da te vrti okoli malega prsta, če se pa odločiš za spolnost pa zahtevaj s kondomom, je najbolj varno, sej ne veš s kolikimi je bil pred tabo, in ne veš s koliko fantov so bile tiste punce...Če te ima rad, mu kondom ne bo problem! sicer pa msilim da si zaslužiš boljšega fanta, stara si pa 17-nej se ti nikamor ne mudi, ničesar ne zamujaš, sexala boš pa itak celo življenje :wink:
Uporabniški avatar
obliterator
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a obliterator »

rutica napisal/-a:mhvala vam za vse predloge. mal sem razmišlala(celo noč nisem spala :( ) in se odloča da ga bom kar pustla. pa še BF sem ta mnenje vprašala in skor ga je šla premlatit.

Če je samo kanček dvoma je to razlog za čakanje. Najdi si nekoga s katerim boš HOTELA to delit ne pa samo zato da te neha gnjavit. To bo eden od spominov ki te bo spremljal do konca življenja zato naj bo lep.
Jaz nisem imel takšnega razkošja.
When the pin is removed, mr. grenade is no longer your friend.
Veron|ka
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Veron|ka »

dokler se boš spraševala, če si pripravljena in bojo v tvoji glavi še vedno dvomi, 100% nisi pripravljena.. drugače pa se strinjam z ostalimi puncami.. tip misli zgolj na svoj užitek..

The best and most beautiful things in the world cannot be seen or even touched.
They must be felt with the heart.
Zaklenjeno