sex med menstruacijo

Zadovolj(e)n/a v postelji.
matejka**
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: MB

Neprebrana objava Napisal/-a matejka** »

Liefde napisal/-a:Ha ha mogoče pa ni vedla, samo med menstruacijo je več možnosti da zanosiš! :D

kak je te možnost da zanosiš lol. Največ šans da zanosiš je 14 dni od prvega dneva menstrusacije, takrat ko je ovolucija - ker semenčice živijo 3 do 5 dni. Med menzo pa glih ni neke šans da zanosiš, se vam ne zdi?

Sicer pa, mi2 sva 3x med menzo ker pač gospod ni zdržu :D sva pa 2x pod tušem pa v posli na brisači.
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a čuftika »

Jz sicer nisem še nikoli sexala med menstruacijo, če bi se pa že spravila, pa sigurno ne bi prvi in drugi dan, pol bi že šlo teoretično ker mam bolj šibko M.

drugače pa med menstruacijo ne moreš zanositi, zanosiš na sredini ciklusa, se pravi tam nekje 14, 15. dan od prvega dneva M, odvisno od posameznice in dolžine ciklusa...
MsN

Neprebrana objava Napisal/-a MsN »

čuftika napisal/-a:drugače pa med menstruacijo ne moreš zanositi, zanosiš na sredini ciklusa, se pravi tam nekje 14, 15. dan od prvega dneva M, odvisno od posameznice in dolžine ciklusa...

Ni res. To, da med menstruacijo ženska ne more zanositi je mit. Lahko, so pa možnosti za to veliko manjše. Zato menstruacija NI enaka kontracepciji.
keksy
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a keksy »

Mi2 vedno sexava tut med menstruacijo.Nič tazga,mojega tut ne moti.sexava pa v postlji pa si dava brisačo ali pa neki spodi al pa pod tušom.Takrt mi je ubistvu še najbolši sex.
Ursii
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Celje

Neprebrana objava Napisal/-a Ursii »

js za enkrat še nism med mestruacijo... pomoje bi mi blo mal neprijetno. :oops:
“Sometimes you have to be a bitch to get things done.”
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik

MsN napisal/-a:
čuftika napisal/-a:drugače pa med menstruacijo ne moreš zanositi, zanosiš na sredini ciklusa, se pravi tam nekje 14, 15. dan od prvega dneva M, odvisno od posameznice in dolžine ciklusa...

Ni res. To, da med menstruacijo ženska ne more zanositi je mit. Lahko, so pa možnosti za to veliko manjše. Zato menstruacija NI enaka kontracepciji.

svašta :rolleyes:
Nisem še slišala, da bi kera zanosila med M, pa tut v vsaki literaturi piše da ženska zanosi, ko ima plodn dneve, se pravi med ovulacijo na polovici ciklusa, o tem že vrabčki civkajo...sej ne rečem da je treba jemat menzo kot zadevo, zihr ne morem zanosit.
Jz ne sexam med M, pa vseeno, če ima ženska menstruacijo v povprečju 5 dni, jz osebno 3 dni....pa ne mi rečit da v teh dneh lahko zanosiš...rada bi vidla, dokazano torej, da je ženska takrat zanosila, šele takrat bi verjela... :)

Se pa strinjam da je boljše se zaščitit med M, če ne zarad druga, pa zato ker je takrat ženska bolj občutljiva, da ne pride do komplikacij...
Uporabniški avatar
**medyka**
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a **medyka** »

Seveda lahko ženska zanosi med menstruacijo. Pač to je odvisno od vsake ženske posebej. Veliko možnosti je, da ženska zanosi, če sexa bolj pri koncu menstruacije, ima redne menstruacije in konstantne ter kratke cikle. Vsi vemo, da lahko semenčice preživijo še nekaj dni potem. Je sicer malo možnosti, da tako zanosiš, vendar možnost je! Poznam eno, ki je tako zanosla, ker je isto mislila, da med menstruacijo ne more. Tako če že sexate med menstruacijo, se zaščitite ali pazite. :)
Be patient and tough; some day this pain will be useful to you.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

čuftika napisal/-a:svašta :rolleyes:
Nisem še slišala, da bi kera zanosila med M,

o đizs. pa klko si ti stara??
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
bubbles
Debatorica
Debatorica
Kraj: heaven

Neprebrana objava Napisal/-a bubbles »

čuftika napisal/-a:
MsN napisal/-a:

svašta :rolleyes:
Nisem še slišala, da bi kera zanosila med M, pa tut v vsaki literaturi piše da ženska zanosi, ko ima plodn dneve, se pravi med ovulacijo na polovici ciklusa, o tem že vrabčki civkajo...sej ne rečem da je treba jemat menzo kot zadevo, zihr ne morem zanosit.
Jz ne sexam med M, pa vseeno, če ima ženska menstruacijo v povprečju 5 dni, jz osebno 3 dni....pa ne mi rečit da v teh dneh lahko zanosiš...rada bi vidla, dokazano torej, da je ženska takrat zanosila, šele takrat bi verjela... :)

Se pa strinjam da je boljše se zaščitit med M, če ne zarad druga, pa zato ker je takrat ženska bolj občutljiva, da ne pride do komplikacij...

MsN imaprov: lahko zanosiš kadarkoli. razlog pa je, da ovulacije niso vedno na sredi cikla. lahko so nekaj dni opred menstruacijo pa celo po njenem začetku. in ob poštevanju, da semenčice lahko preživijo nekaj dni, kot je **medyka** opomnila, je možno vse. je pa res, da je sama verjetnost manjša (ampak to ne pomeni 0%).
...just breathe...
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik

OK, OK, tut prav, sam pač imela narobe prepričanje...
stara sem pa zadosti da vem o zaščiti veliko, pa ne soditi punco po letih, lahko je ena smrklja, tam 15, 16 veliko bolj obveščena kot ena pri 25, če te pa že zanima nisem več najstnica:)
samo se mi je zdela ta zadeva malo skregana z logiko, samo sej mate punce prav, zmeri se zaščitit pa bo :)
Uporabniški avatar
Lady_Cristina
Debatorica
Debatorica
Kraj: Graz

Neprebrana objava Napisal/-a Lady_Cristina »

to je res.. dejansko je vse možno. slišala sem nekje da bi naj ena ženska bila noseča z dvema otrokoma, ki imata različna dnk.. sepravi je v isti noči spala z dvema in ne nosi dvojčkov, otroka sta dejansko polbrata / polsestri... kolko je resnice v tem sicer ne vem glih, vem pa za še en primer - to pa je bilo na novicah - noseča ženska ponovno zanosila.. tako da ja.. vse je možno.
A vida é bela. Só tens de a tornar bela. <3
Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Nizozemska

Neprebrana objava Napisal/-a Liefde »

matejka** napisal/-a:
Liefde napisal/-a:Ha ha mogoče pa ni vedla, samo med menstruacijo je več možnosti da zanosiš! :D

kak je te možnost da zanosiš lol.

Lahko,lahko,ker ni mus, da se čistita oba jajčnika. Lahko se samo eden in v tem primeru je možnost zanostive velika.

Ovulacija pa lahko nastopi še preden imaš konec menstruacije ali pa le nekaj dni po koncu menstrualnega ciklusa.

Sperma tako lahko oplodi jajčece tudi nekaj dni po tem, ko je moški ejakuliral v nožnico .

Seks pred koncem mentrualnega ciklusa se tako v obeh primerih lahko zaključi z nosečnostjo.

Med menstruacijo so maternica in drugi organi še posebej občutljiva za okužbe, torej če že takrat seksate, uporabljajte vsaj kondom.

Ker namreč lahko pride do vnetja mehurja, jajčnikov, vnetja medeničnih organov... Bakterije, ki drugače niso nevarne, so med menstruacijo lahko še kako nevarne.
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik

To da je ženska med mnstruacijo bolj občutljiva za okužbe, je že res. Meni se tut ne zdi ravno higienično sexat med M, ampak OK, moje mnenje, sama še nisem nikoli sexala med M. , kolegice mi pa pravijo da jima zeloo paše sexat ravno med M. :)
Uporabniški avatar
*amber*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *amber* »

...
Zadnjič spremenil *amber*, dne 13. Mar. 2012 0:49, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Nizozemska

Neprebrana objava Napisal/-a Liefde »

Enako.....če ne bi mogla počakat par dni da M gre mim, pol ne vem :roll:

Takrat imam dopust brez sexa :D
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
Odgovori