nekatere majo res srečo, nekatere pač ne! (zato sm odprla to temo ker mormo ukrepat!!!

Dita- napisal/-a: ''jooooj kok me hrbet boli''![]()
addie napisal/-a:Npr. v srednji mi je bil en ful všeč, sem poskrbela, da je za to izvedel preko sošolk in potem sem v imeniku poiskala njegovo cifro in ga poiskala.
rainbow.* napisal/-a:naah.. tale verzija se mi zdi ful vsiljiva, sicer odvisno ker nism bla priča situaciji,..
rainbow.* napisal/-a:tut ženske bomo mogle začet požerat svoj ponos, ampak kako?
rainbow.* napisal/-a:addie napisal/-a:Npr. v srednji mi je bil en ful všeč, sem poskrbela, da je za to izvedel preko sošolk in potem sem v imeniku poiskala njegovo cifro in ga poiskala.
naah.. tale verzija se mi zdi ful vsiljiva, sicer odvisno ker nism bla priča situaciji,.. ampak vem da ko tipu najprej pošljem sms in se potem dobim z nejmu se počutim nekak nelagodno in vsiljivo,.. ne zanam točno opisat, ampak upam da veste kaj mislim
Aloha napisal/-a:rainbow.* napisal/-a:tut ženske bomo mogle začet požerat svoj ponos, ampak kako?
Mi lahko, prosm, poveš, zakaj nej bi biu prvi korak neki, zarad česar je ta, k ga nardi, ob ponos?
Seyfullah napisal/-a:Jst sm tud nardila prvi pristop,ampak tko preden sm ga nardila je ene 3 mesece nazaj on mene povabil na pijačo pa sm odklonila hehe....Pol smo se pa full začel spet družit in sm mu jst prvi sms poslala sam smeška sm narisala in se je začel....In zdj traja že 2 leti pa 1 mesec