Partner se ne trudi dovolj za najin odnos

Zadovolj(e)n/a v postelji.
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

*mala* napisal/-a:Če ne boš nekaj spremenila, boš pač končala kot tipična ženka, ki je sužnja svojemu možu in se seveda ves čas počuti nesrečno in se pritožuje.

In to se bo vsekakor odražalo tudi na otrokih.
It was forever..but it didnt last long..
*SunFlower*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *SunFlower* »

Punca, ti jaz povem, kaj moraš spremeniti na sebi: prepričanje, da lahko ti nekaj narediš, da bosta vidva spet srečna skupaj in tako naprej. S tabo je narobe samo to, da še vedno vztrajaš v zvezi, ki te očitno ne osrečuje in ne funkcionira, kot bi morala.

Razen, da tipa pustiš, prav veliko ne moreš narediti, žal.
Every rose has its thorn
Uporabniški avatar
schpeltza
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a schpeltza »

juhca napisal/-a:Vem da sem bila težka zadnjih nekaj let (skupaj sva 10 let), ampak zares razmisljam, če je kdaj sploh bilo kaj ljubezni med nama, v resnici me res ne sprejema..
LP

Glej če bi te ljubil mu nebi smel bit problem zdržat tudi tvojo "težko" fazo... S tabo sicer je ostal, ampak to ni srečen odnos... sem pa svoje že v temi čustva povedala...
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

schpeltza napisal/-a:Glej če bi te ljubil mu nebi smel bit problem zdržat tudi tvojo "težko" fazo...

S to trditvijo se pa ne strinjam (govorim na splošno, ne za ta primer). Če pri nekom "težka faza" traja več let, je to, da ostaneš skupaj z njim, stvar mazohizma, ne pa ljubezni.
Na splošno živimo v partnerstvih zato, ker nam je z nekom lepo in egoistično je pričakovat, da bo nekdo več let prenašal sranje. Če imaš težave, jih reši, ne se znašat nad človekom, ki naj bi ga imel rad.
V_Rose_V
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a V_Rose_V »

juhica ti si adijo...res si adijo. jaz poberem šila in kopita, pobašem otroka, pa me ni več...za vaju ni več sreče. če se do mene nekdo tak obnaša, to zame ni odnos. da maš partnerja, s kateirm ne spiš, se obnašaš ob njem kot do tujca...to lahko na cesti tud počneš...poberi se od njega, pa zaživita z otrokom novo življenje. najdi si novega partnerja, ki te bo spoštoval in imel rad. pa tud če ga ne najdeš-kje pa piše, da brez moškega ne moreš bit srečna?
keksy
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a keksy »

V_Rose_V napisal/-a:juhica ti si adijo...res si adijo. jaz poberem šila in kopita, pobašem otroka, pa me ni več...za vaju ni več sreče. če se do mene nekdo tak obnaša, to zame ni odnos. da maš partnerja, s kateirm ne spiš, se obnašaš ob njem kot do tujca...to lahko na cesti tud počneš...poberi se od njega, pa zaživita z otrokom novo življenje. najdi si novega partnerja, ki te bo spoštoval in imel rad. pa tud če ga ne najdeš-kje pa piše, da brez moškega ne moreš bit srečna?

Se strinjam.Vem da ti je vrjetno težko samo jst bi tako naredila.Tudi otroku vrjetno ne bo kul če bosta starša hladna drug do drugega,se obnašala kot tujca,bla nesrečna itd. pa uso srečo :)
Uporabniški avatar
Liefde
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Nizozemska

Neprebrana objava Napisal/-a Liefde »

V taki družini največ trpijo otroci!
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
Odgovori