ali naj se poročim z njim?
-
- Sramežljivka
Ja ravno to me najbolj straši, ker če bi pri 20 ostala sama ok, jih je še veliko na izbiro in imaš tudi ogromno samskih prijateljic/prijateljev, ko pa ostaneš sam pri skoraj 30 letih je pa tudi že večina prijateljic (ne le pametnih fantov) že resno vezanih (poročenih, otroci,...) in je ful težje srečati koga, ki ti res odgovarja.
Drugače pa hvala za vaša mnenja...z vsemi vami se strinjam. Sem se pa tudi nekaj odločila...povedala mu bom namreč, da nisem pripravljena na poroko z njim in da se drugo leto res ne mislim poročiti in bom v tej odločitvi tudi vztrajala in ne popustila (kot ponavadi). Če ne bo upošteval moje odločitve in čustev bom rekla da je potem bolje da res prekineva razmerje. Bomo videli kaj bo
.
Še enkrat hvala vsem za spodbudne besede :-)....
Drugače pa hvala za vaša mnenja...z vsemi vami se strinjam. Sem se pa tudi nekaj odločila...povedala mu bom namreč, da nisem pripravljena na poroko z njim in da se drugo leto res ne mislim poročiti in bom v tej odločitvi tudi vztrajala in ne popustila (kot ponavadi). Če ne bo upošteval moje odločitve in čustev bom rekla da je potem bolje da res prekineva razmerje. Bomo videli kaj bo

Še enkrat hvala vsem za spodbudne besede :-)....
na tvojem mestu se ne bi z njim poročila, ker če že zdej vama ne klapa kot bi moralo, kaj bo šele čez par let...In če si 27 stara, pa kaj, sej maš še kr nekaj časa pred sabo, nej se ti ne mudi, sorodna duša pa pride ko pride.To kar imaš pa trenutno po mojem mnenju ni to kar si zaslužiš. Razčisti sama s sabo kaj si želiš, s kom si želiš preživeti ostanek življenja in če ugotoviš da to ni tvoj sedanji izbranec, pojdi naprej. Zagotovo te kje čaka fant za katerega ne boš premišljevala ali je to to, saj bo vedla da je on pravi!
Najprej premisli, če je to sploh to kar te osrečuje? Glede na to, da si rekla, da se bojiš pri 27-ih ostat sama, in da zaradi tega vztrajaš? A ni boljše pri 27ih bit samski, četud ne bi v pol leta našla drugega tipa npr., kot celo življenje bit v zvezi z nekom, ki ti ne ustreza, in se sam tega dobro zavedaš?!
Moje mnenje gled takšne zveze je le, da sem rajši sama pa četud pri 30-ih, kot pa da bom celo življenje z nekom s katerim sreče ne bom občutila? In v tvojem primeru, se za poroko ne bi odločila, kajti nisi prepričana v vajino zvezo, in kuker se mi dozdeva, niti sama vase! Veliko sreče
Moje mnenje gled takšne zveze je le, da sem rajši sama pa četud pri 30-ih, kot pa da bom celo življenje z nekom s katerim sreče ne bom občutila? In v tvojem primeru, se za poroko ne bi odločila, kajti nisi prepričana v vajino zvezo, in kuker se mi dozdeva, niti sama vase! Veliko sreče

Re: ali naj se poročim z njim?
Soncica369 napisal/-a:
Po eni strani pa se bojim biti sama pri teh letih (27) in zato vztrajam....
Uf, samska pri TEH letih ...?! Bejba, s tem se ni zajebavat

Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
- **medyka**
- Komunikatorka
Tudi jaz imam že nekaj let čez 20 in sem samska. Veliko mojih kolegic in vrstnic že imajo družine. Vendar jih dan za dnem gledam, kako so nesrečne, kako trpijo, kako se pritužujejo nad svojimi partnerji, a poguma da to končajo, nimajo. Sem prav vesela, da nisem tako hitela. Raje sem samska, kot pa sem z nekom, s katerim si ne morem predstavljati, da bova skupaj srečna še čez 20 let. Sem zelo izbirčna pri izbiri partnerja in večkrat slišim, ti boš ostala sama. Ja in? Jaz bom morala živeti z njim, ne drugi. In ne morem biti z nekom, ki me želi imeti pod nadzorom, s katerim se nonstop prepiram zaradi nepomembnih stvari. Če mi na začetku grejo določene stvari pri njemu na živce, vem da jih bom čez par let že sovražila, da bom njega zasovražila. Punca, mlada si, življenje je prekratko, da bi ga zapravljal z nekom, ki te ne osrečuje. Glavo pokonci in pojdi naprej.
Be patient and tough; some day this pain will be useful to you.
Ne smeš se zaganjat v stvar zato, ker te je strah, da lahko pri sploh ne nevem kako visokih letih sama ostaneš.
Če ga imaš resnično rada, mu lepo razloži, da bi rada s poroko počakala še malo, da boš resnično in popolnoma prepričana.
V tem času pa razrešita stvari, ki te težijo.
Če ga imaš resnično rada, mu lepo razloži, da bi rada s poroko počakala še malo, da boš resnično in popolnoma prepričana.
V tem času pa razrešita stvari, ki te težijo.
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
punkie_ napisal/-a:v zvezi bit in se celo poročit z nekom, samo zato, ker se bojiš ostat sama? grow up. jaz sem pred enim tednom končala 5 let dolgo zvezo. 5 let sem rabla, da sem dojela (in si upala končat), da to res ni to, kar si želim od zveze in življenja.
imej jajca in sledi svojim sanjam, mimo vseh norm in pravil, ki te utesnjujejo pri tem, da bi bla srečna.
se strinjam, samo po eni strani se mi pa zdi zelo tezko narest ta korak, ker (ce gledam s svojega vidika) v bistvu izgubis tista leta in kr naenkrat ostanes relativno sam...sam ob vikendih gledas tv, sam si kuhas, sam hodis na rekreacijo..pomojem je to ta strah pred koncanjem
Zivljenje je piskotek!
inaa napisal/-a:punkie_ napisal/-a:v zvezi bit in se celo poročit z nekom, samo zato, ker se bojiš ostat sama? grow up. jaz sem pred enim tednom končala 5 let dolgo zvezo. 5 let sem rabla, da sem dojela (in si upala končat), da to res ni to, kar si želim od zveze in življenja.
imej jajca in sledi svojim sanjam, mimo vseh norm in pravil, ki te utesnjujejo pri tem, da bi bla srečna.
se strinjam, samo po eni strani se mi pa zdi zelo tezko narest ta korak, ker (ce gledam s svojega vidika) v bistvu izgubis tista leta in kr naenkrat ostanes relativno sam...sam ob vikendih gledas tv, sam si kuhas, sam hodis na rekreacijo..pomojem je to ta strah pred koncanjem
kako lahko izgubiš nekaj, kar je itak že mimo? Nikoli se ne bodo vrnile.....lahko samo poskrbiš, da bodo naslednja leta, ki te čakajo lepša in predvsem, da boš bolj srečna! Življenje je eno samo....a ne želiš spoznati občutka prave ljubezni, doživeti popolnega sexa in imeti za parnerja osebo, ki bo hkrati vse življenje tvoj najboljši prijatelj? Živi zase in za SVOJO srečo!!!
Pa za vsodbudo še ena zgodba....moja sestra ima za sabo 17 let dolgo zvezo, ima trileno poklicno šolo, nisko plačo, čudovito 10-letno hčerko.....stara je 32 let, zdaj pa živi pri nas (skupaj s punčko) v dvosobnem stanovanju, vpisala se je v šolo in ji manka le še eno leto in matura, spoznala je čudovitega moškega, s katerim se res razumeta. In CVETI, je srečna, kot ni bla prej nikol. Deležna prave ljubezni, spoštovanja in naklonjenosti. Js osebno jo zlo spoštujem, da je mela pogum zapusti partnerja in si uredit življenje. Ampak če tega nebi nardila, bi bila celo življenje nesrečna in nebi nikoli vedela, kako je ko si zares srečen!
Zato pa le POGUMNO!!!! Držim pesti zate :bussi:
In love with live!!!
~NIA~ napisal/-a:bubbles napisal/-a:ajej, kama pa pelje, če se raje izbere biti nesrečno poročen kot samski?!?
raje nesrečno poročen.. če res ni nikogar druzga ostane usaj partner da mu gnjavišpač je usaj on vedno tam.. kakršnkol že je..
To da določeni gnjavijo partnerju v zakonu se dogaja tudi srečno poročenim... in iz tega sledi, prav tako nesrečen zakon..na koncu so na istem