Noseča?
punkie_ napisal/-a:kondom drugače lahko ful nateguješ pa se ne bo strgu.
pomembn je, da je prou obrnjen, da pustiš na koncu neki placa za spermo pa da ni zraka not. pa da je dost vlažno.
se strinjam, ja

sej lih zato mi ni jasno, da ti kr po tekočem traku pokajo kondomi... jst mam res same pozitivne izkušnje... sam pravilno jih je traba uporabljat, tko je pa itak pri vsaki kontracepciji

Re: Noseča?
enedva napisal/-a:Zdravo!
Z punco imava vprašanje. Punca jemlje konracepcijske tabletke Yasminelle že približno pol leta, tabletke jemlje redno in je še ni pozabila. Vendar pa imava v zadnjem času vseeno čuden občutek glede nosečnosti, pri zadnji menstruaciji je imela namesto rdečega rjav izcedek, mučijo jo bolečine v spodnjem delu trebuha in v prsih. To traja zdaj približno 3 tedne, postala pa je tudi bolj čustvena.
Včeraj sva kupila test za nosečnost ClearBlue, vendar pa nisva prepričana če prav razumeva navodila; je ta test uporaben šele 4 dni preden naj bi se začela menstruacija? Ali ga lahko uporabiva že prej?
Zanima naju tudi vaše mnenje o nosečnosti, je mogoča??
Hvala za odgovore
Zanima me predvsem kako ti občutiš glede njene nosečnosti. Moj desc namreč ni nič čutu

Pomoje nosečnost ni mogoča. Tudi če bi bila punca noseča, zaenkrat še ne bi ničesar čutla. lepo počakajta na njeno menstruacijo in če je ne bo, paničarita naprej. Test lahko naredita prvi dan izostanka.
Jst sm tud uporabljala kont.tabletke (logest) pa se mi je pojavil rjavkast izcedek,bolecine v trebuhu pa mi je ginek. dala nove tabletke in potem nisem imela problemov.
S casoma se telo navadi na eno vrsto tablet in se zacnejo pojavljat cudni "simptomi".
S casoma se telo navadi na eno vrsto tablet in se zacnejo pojavljat cudni "simptomi".
"Življenje je kot ljubezen; ni lahko in mirno stanje, ampak težka in čudovita pustolovščina."
-
- Komunikatorka
- Kraj: Mars
mene tut zanima kaj počneta s kondomom....a ga hoče z usti nataknit gor al kaj?
ne govorte da vam druge stvari komplicirajo življenje, če si ga pa sami!!!
al je to sam en izgovor več da bi raj brez kondoma ker ti je čudn filing k ga maš gor....to je lahko tut eden izmed izgovorov z moške strani
MUAHAHAHAHA
al je to sam en izgovor več da bi raj brez kondoma ker ti je čudn filing k ga maš gor....to je lahko tut eden izmed izgovorov z moške strani

-
- Kofetarica
Hja, ClearBlue se uporabi, ko menstruacija izostane. Zdaj, če je bil izcedek isto močan, samo napačne barve, je lahko res bilokaj - pri meni se to včasih zgodi že zaradi stresa, lahko pa da so krive tabletke. Enako z bolečinami v prsih. Yasminelle tudi meni niso odgovarjale, naredile so me depresivno (čeprav naj kao po prvega pol leta jemanja stranskih učinkov ne bi bilo več), tako da ne bi bila presenečena, če so tukaj glavni krivec.
Ampak če imata tisti Clear Blue ga lahko po mojem že kar uporabita, pa pač za 'izostanek' upoštevata začetek čudnih simptomov. Se pa ne spomnem, da bi kje pisalo, da se ga uporablja 4 dni pred menstruacijo. Konec koncev se ustrašiš nosečnosti ponavadi takrat, ko menstruacija izostane, ne pa že prej
Če bo test negativen, pa naj se punca le oglasi pri ginekologu. (Če bo pozitiven, se bo itak morala ...
)
Ampak če imata tisti Clear Blue ga lahko po mojem že kar uporabita, pa pač za 'izostanek' upoštevata začetek čudnih simptomov. Se pa ne spomnem, da bi kje pisalo, da se ga uporablja 4 dni pred menstruacijo. Konec koncev se ustrašiš nosečnosti ponavadi takrat, ko menstruacija izostane, ne pa že prej

Če bo test negativen, pa naj se punca le oglasi pri ginekologu. (Če bo pozitiven, se bo itak morala ...

Every rose has its thorn
Me.Myself.and.MY.EGO napisal/-a:mene tut zanima kaj počneta s kondomom....a ga hoče z usti nataknit gor al kaj?
al je to sam en izgovor več da bi raj brez kondoma ker ti je čudn filing k ga maš gor....to je lahko tut eden izmed izgovorov z moške straniMUAHAHAHAHA
Brez zamere, ampak to ni tema o kateri sprašujeva, tačas se nama to zdi še najmanjši problem.
-
- Komunikatorka
- Kraj: Mars