Tally Weijl

Novosti, trendi...
Odgovori
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kr.ena »

Saj priznam, da se še vedno precej pubertetniško oblačim, ampak tale trgovina je pa preveč tudi zame. Preveč smrkljasta, kičasta, cenena ...
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a densy »

men so pa hlače ful dobr prav v tej trgovini. samo čez par mesecev se temnomodre kavbojke svetlo modre, za eno cifro večje..

pa teh majčk iz plastike ( :D) mam doma en kup - te za vn. za trikrat v življenju gor dat so mi superduper. u pa frfutajočo kiklco mam že ene 3-4 leta pa je še zmer lepa.
pletenine so pa poden, sm kupla enkrat pulover, k sm ga mela gor 10 min, pa so bli rokavi vsi zmuckani.. tko da kupujem jeans, bombažne stvari, pa plastiko za vn :)
*urškica*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *urškica* »

Včasih je bil tw kr v redu,pa se ni takoj vse uničl.Pol pa kvaliteta dol,cene pa gor.Pa zdj majo neke čudne barve,pa tak šajne iz trgovine da groza.Pa zamerl so se mi,ko sm si eno drago majco kupla,pa sm jo po 2 mescih lahk še sam za doma oblekla.Pa od tega ne vem če sm jo mela trikrat gor.Pa grozn mi je,kr mamo v celju eno malo tw trgovino in vse kupujejo tm.Pol pa pridem v šolo,pa smo same punce v classu,pa majo sj 3 v enem dnevu enako majco oblečeno.Pol pa kreganje pa metanje pod nos zaka so si to kuple. :roll:
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: hollywood

Neprebrana objava Napisal/-a rachka_ »

hmm..ja nevem,ene par majčk sem si že našla tam in so ful fajn.mam jih že več ko 2 leti in se niso nič sprale ali pa raztegnile.. okej ene stvari majo res tumač kičaste,zajebala sem se tudi s tisto belo zimsko jakno, ki je imela kožušček okrog vratu in ramen..kr jo je res imela DOBESEDNO vsaka druga!!..ampak kavbojke pa vedno tam najdem in kak lep puloverček :)
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
galathea
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a galathea »

Meni stvari od TW enostavno ne izgledajo ok, moram pa poudarit, da imajo kavbojke zelo dobre. Kakšne majčke, tko čist navadne al pa kak kič je tud čist ok. Jakne al pa kake elegantne hlače pa grem kupit drugam.
Zivljenje je lepo...
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a ženska »

:hearts: Tally Weijl :hearts:
sarci*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Lj - Bežigrad

Neprebrana objava Napisal/-a sarci* »

V Tallyu na vsake tok cajta najdem kake hlace, pa mogoce kaksno majcko.. drugace pa ne spada med moje naj stacune. :)
Uporabniški avatar
.buba.
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a .buba. »

Imam dve majčke in kavbojke pa je vse ok. Drugač pa tam ne kupujem prav veliko.
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

Jst si v Tally-ju ne kupujem lih velik, mam ene kratke hlače iz jeansa in ene, oz. dvoje, kavbojke. Najprej sm si kupla 36 cifro, ker se mi je 34 zdela preveč oprijeta, pa se mi je 36 tolk raztegnla, da sm bla k en klošar v njih in jih bom dala sestrični, pol sm šla pa po iste kavbojke 34 cifro, pa mi tud niso več lepo oprijete, kokr so mi ble. Ful se vse raztegne in ne bom več kupvala tam :evil:
Uporabniški avatar
.buba.
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a .buba. »

Ja ^^ tut jst sm kupila 36 št. kavbojk, pa bi zdej lah šeeno mojo rit notr stlačla :roll: + to da niso ble ravno poceni. Edino z materjalom je vse gut.
_zwezdica_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a _zwezdica_ »

pred kakšnimi 3,4 leti so mel ful dobre cunje,tko kavbojke z nizkim pasom pa ful oprijete,če ne bi ble sprane bi jih še zdj nosila. :)
Zdj pa zlo redko kej kupm.
Uporabniški avatar
mulatto_f
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a mulatto_f »

Jz mam skor vse hlače iz tw, k so mi ful prav vse, grem pa vedno mimo majck komi in komi, ko se mi zdi, da me bo oslepila vsa ta barva pa tista fluoroscentno ornažna pa tista ogledalca po trgovini... grrrrrrrrr... prav sovražim jo, komi se prebijem do hlač, k tam vedno najdem kake dobre zase!
Liaaa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Liaaa »

Men je pa u tally kokr kdaj.. dostkrat sm ze nasla kej pametnga. sam morm res dobr pogledat.. pa kake kratke hlace so fajn iz tam.. sm pa ze slisla za to da se hlace dost raztegnejo.. js mam sicer sam ene crne iz tam.. pa so mi zaenkrt se super..
OrangeLady
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a OrangeLady »

jez v tallyju drgač kr velik kupim, največ še majčk za žurat in ponowad kupm tut une iz mal boljšga materiala, pa velik bluzic z kratkimi rokavi kupim
une majčke za 4-10€ so pa ponowad bl krep, se koj raztegnejo v širini in skrčijo po dolžini :roll:
majo mi kul cunce,no če izpustim une bleščičaste zadevce :roll:
Uporabniški avatar
*Lally*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a *Lally* »

Kupla sm si v pondelk eno majčko... so mel neki znižanje :)

Drugače grem pa pogledat večkrat, pa skor vsakič se kj najde zame (razen če glih nimam dneva za šopinge) :)
Odgovori