Tally Weijl
men so pa hlače ful dobr prav v tej trgovini. samo čez par mesecev se temnomodre kavbojke svetlo modre, za eno cifro večje..
pa teh majčk iz plastike (
) mam doma en kup - te za vn. za trikrat v življenju gor dat so mi superduper. u pa frfutajočo kiklco mam že ene 3-4 leta pa je še zmer lepa.
pletenine so pa poden, sm kupla enkrat pulover, k sm ga mela gor 10 min, pa so bli rokavi vsi zmuckani.. tko da kupujem jeans, bombažne stvari, pa plastiko za vn
pa teh majčk iz plastike (

pletenine so pa poden, sm kupla enkrat pulover, k sm ga mela gor 10 min, pa so bli rokavi vsi zmuckani.. tko da kupujem jeans, bombažne stvari, pa plastiko za vn

Včasih je bil tw kr v redu,pa se ni takoj vse uničl.Pol pa kvaliteta dol,cene pa gor.Pa zdj majo neke čudne barve,pa tak šajne iz trgovine da groza.Pa zamerl so se mi,ko sm si eno drago majco kupla,pa sm jo po 2 mescih lahk še sam za doma oblekla.Pa od tega ne vem če sm jo mela trikrat gor.Pa grozn mi je,kr mamo v celju eno malo tw trgovino in vse kupujejo tm.Pol pa pridem v šolo,pa smo same punce v classu,pa majo sj 3 v enem dnevu enako majco oblečeno.Pol pa kreganje pa metanje pod nos zaka so si to kuple. 

hmm..ja nevem,ene par majčk sem si že našla tam in so ful fajn.mam jih že več ko 2 leti in se niso nič sprale ali pa raztegnile.. okej ene stvari majo res tumač kičaste,zajebala sem se tudi s tisto belo zimsko jakno, ki je imela kožušček okrog vratu in ramen..kr jo je res imela DOBESEDNO vsaka druga!!..ampak kavbojke pa vedno tam najdem in kak lep puloverček 

"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Jst si v Tally-ju ne kupujem lih velik, mam ene kratke hlače iz jeansa in ene, oz. dvoje, kavbojke. Najprej sm si kupla 36 cifro, ker se mi je 34 zdela preveč oprijeta, pa se mi je 36 tolk raztegnla, da sm bla k en klošar v njih in jih bom dala sestrični, pol sm šla pa po iste kavbojke 34 cifro, pa mi tud niso več lepo oprijete, kokr so mi ble. Ful se vse raztegne in ne bom več kupvala tam 

-
- Sramežljivka
-
- Komunikatorka