Vsem, ki vas matura čaka letos, pa držim pesti in želim obilo sreče, predvsem pa znanja!

Na naši šoli smo mel avtomatično že določena dva izbirna predmeta ... ker sta bila samo dva na razpolago.. kemija in fizika..FairyAngel napisal/-a:Me pa zanima, koliko časa povprečno posvečate učenju in katere predmete ste si izbrali/e kot izbirne, poleg matematike, slovenščine in 1. tujega jezika?
FairyAngel napisal/-a:Vsem, ki vas matura čaka letos, pa držim pesti in želim obilo sreče, predvsem pa znanja!
FairyAngel napisal/-a:Me pa zanima, koliko časa povprečno posvečate učenju in katere predmete ste si izbrali/e kot izbirne, poleg matematike, slovenščine in 1. tujega jezika?
Vsem, ki vas matura čaka letos, pa držim pesti in želim obilo sreče, predvsem pa znanja!
FairyAngel napisal/-a:Mene matura čaka prihodnje leto, nas pa že od prvega šolskega dne v prvem letniku strašijo s tem in upam, da nas dobro pripravljajo nanjo.
FairyAngel napisal/-a:Me pa zanima, koliko časa povprečno posvečate učenju in katere predmete ste si izbrali/e kot izbirne, poleg matematike, slovenščine in 1. tujega jezika?