red_rose napisal/-a:MsN napisal/-a:Pravim samo, da po mojih izkušnjah ni tako blazna, kot trdijo (običajno prav tisti, ki rednih spolnih odnosov s kondomi sploh nikoli niso imeli - tudi meni so bili prvi odnosi s kondomom žalost) mnogi.
js mam redne spolne odnose s kondomi ze vec kot eno leto...pa jih ne maram, vedno bolj...

me kr mine vcasih se preden zacneva, ko pomislim da bo treba kondom gor dat. pri nama je to kar problem.
Po moje je to delno tudi zato, ker si prepričana, kako fuj da so kondomi. Sta kdaj seksala z manj črnimi mislimi o kondomih in se skoncentrirala na sam občutek? Menjaš poze, pozabiš na kondom, se prepustiš ... Jaz ne vem, da ga imava, ko je enkrat fino. Trenutek ko ga dava gor je pa tako kratek, da je zanemarljivo v primerjavi z zaščito, ki jo sam kondom nudi.
Smešno mi je, ko ljudje (na splošno) jamrajo, kako kondomi smrdijo ipd. In jih bojda zato ne uporabljajo. Sodobni kondomi ne smrdijo po gumi - pač imajo nek vonj, ampak ni to tako, da bi seksal in vmes padal v omedlevico zaradi vonja po gumi ipd.
renatka_, meni se to ne zdi pretirano logično - pišeš, da si ful mokra in hkrati čutiš kondom kot plastiko. Če si ful mokra, je običajno še težje sploh kaj čutiti, ker je manj trenja, posledično ne čutiš ne penetracije ne gume. Največkrat je plastičen občutek zaradi kondoma posledica manjše vlažnosti, ko zadeva dejansko riba ob stene.
No, vsaka ve zase, ampak v veliko primerih je slaba izkušnja s kondomi posledica predsodkov v glavah para. In premalo eksperimentiranja z različnimi kondomi - niso vsi isti. Pa nekateri prehitro obupajo ... en odnos s kondomom in že zaključijo, kako so bedni.