seks s kondomom ali brez

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
MsN

Neprebrana objava Napisal/-a MsN »

Ribali so me samo Durexovi kondomi in še to v času jemanja kt, ko je bila moja nožnica manj vlažna. Brez kt je moja naravna vlažnost super in posledično tudi ribanja kondoma ne čutim. Tudi mi ne povzročajo nobenih drugih neprijetnosti in težko bi rekla, da ima to kakršnokoli povezavo z razvitimi živci na stenah nožnice (spet kakšna nova teorija iz področja seksologije? :D ), ampak bolj z vlažnostjo, ker je znano, da lateks že tako izsušuje sluznico in če je nožnica že običajno manj vlažna, pač riba, srbi, skeli, je neprijetno in verjamem, da je odnos skoraj nemogoč.

In še enkrat: ne trdim, da razlike med odnosom s kondomom in brez ni. Pravim samo, da po mojih izkušnjah ni tako blazna, kot trdijo (običajno prav tisti, ki rednih spolnih odnosov s kondomi sploh nikoli niso imeli - tudi meni so bili prvi odnosi s kondomom žalost) mnogi.
*SunFlower*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *SunFlower* »

Jaz imam raje kondome, ko sem jemala tabletke, sem imela ogromno stranskih učinkov in tako izsušeno nožnico, da ni lubrikant nič pomagal, vse me je peklo ... bila je kar muka, pa nič me ni rajcalo, da mu je prišlo v mene, samo zoprno mi je bilo :lol: kondomi so mi kul, ker so že tako lubricirani, občutek mi je pa itak več ali manj isti.
Every rose has its thorn
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

MsN napisal/-a:Pravim samo, da po mojih izkušnjah ni tako blazna, kot trdijo (običajno prav tisti, ki rednih spolnih odnosov s kondomi sploh nikoli niso imeli - tudi meni so bili prvi odnosi s kondomom žalost) mnogi.

js mam redne spolne odnose s kondomi ze vec kot eno leto...pa jih ne maram, vedno bolj... :roll: me kr mine vcasih se preden zacneva, ko pomislim da bo treba kondom gor dat. pri nama je to kar problem.
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a renatka_ »

MsN napisal/-a:težko bi rekla, da ima to kakršnokoli povezavo z razvitimi živci na stenah nožnice (spet kakšna nova teorija iz področja seksologije? :D )

Eh, to je čist iz mojega zeljnika, pač sem pomislila na to. :D

Meni je s kondomom, kot, da bi si potisnila notr plastičnega ali pa steklenega tiča - ko čutiš, da je notr in vse, ampak ni tistega filinga na stenah. :D Pa sem ful mokra.
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
MsN

red_rose napisal/-a:
MsN napisal/-a:Pravim samo, da po mojih izkušnjah ni tako blazna, kot trdijo (običajno prav tisti, ki rednih spolnih odnosov s kondomi sploh nikoli niso imeli - tudi meni so bili prvi odnosi s kondomom žalost) mnogi.

js mam redne spolne odnose s kondomi ze vec kot eno leto...pa jih ne maram, vedno bolj... :roll: me kr mine vcasih se preden zacneva, ko pomislim da bo treba kondom gor dat. pri nama je to kar problem.

Po moje je to delno tudi zato, ker si prepričana, kako fuj da so kondomi. Sta kdaj seksala z manj črnimi mislimi o kondomih in se skoncentrirala na sam občutek? Menjaš poze, pozabiš na kondom, se prepustiš ... Jaz ne vem, da ga imava, ko je enkrat fino. Trenutek ko ga dava gor je pa tako kratek, da je zanemarljivo v primerjavi z zaščito, ki jo sam kondom nudi.

Smešno mi je, ko ljudje (na splošno) jamrajo, kako kondomi smrdijo ipd. In jih bojda zato ne uporabljajo. Sodobni kondomi ne smrdijo po gumi - pač imajo nek vonj, ampak ni to tako, da bi seksal in vmes padal v omedlevico zaradi vonja po gumi ipd. :lol:

renatka_, meni se to ne zdi pretirano logično - pišeš, da si ful mokra in hkrati čutiš kondom kot plastiko. Če si ful mokra, je običajno še težje sploh kaj čutiti, ker je manj trenja, posledično ne čutiš ne penetracije ne gume. Največkrat je plastičen občutek zaradi kondoma posledica manjše vlažnosti, ko zadeva dejansko riba ob stene.

No, vsaka ve zase, ampak v veliko primerih je slaba izkušnja s kondomi posledica predsodkov v glavah para. In premalo eksperimentiranja z različnimi kondomi - niso vsi isti. Pa nekateri prehitro obupajo ... en odnos s kondomom in že zaključijo, kako so bedni.
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Sem skor ziher da ni v glavi problem. Ja, sem ful mokra, ampak mam tako blazno ozko nožnico, da se vse FUL čuti. Lahko dobesedno teče ven in vseeno čutim ful ful. Sej po eni strani sem vesela zate, da si ne predstavljaš kako je to možno in kako to zgleda. Hvala Bogu, da ti kondomi tako odgovarjajo. Takrat ko sva jih uporabljala je od začetka še šlo, pol je blo pa že tako moteče in neprijetno da sva mogla dat dol (se pravi ravno obratno kot pri vama, ko gre pol bolje kot na začetku).

Pa sej nima veze zdej, ker mam zopet tabletke in nimam nobenih problemov. Glavno, da obe fajn sexama! :cool:

Ginekologinja me na vsakem pregledu vpraša, če sem že mela kdaj spolni odnos (sej ji je nerodno vprašat, meni pa hecno odgovarjat), ker mam tako ozko, da je rekla da če jst sama ne bi potrdila da super gre bi bla pretty sure, da mam blazne probleme. Sploh ne upam razmišljat kako bo pri porodu.
MsN

Hmm, zanimivo. Mogoče imaš tako ozke medenične kosti in se zato čuti ozko - tudi meni se v določenih položaj na začetku odnosa zazdi, da je precej precej ozko in kar čutim kosti (vem - čudno, čuden filing :D ), ampak potem popusti ...

Je pa super, če ti kt ustrezajo. Potem potrebe po kondomih itak ni, če so odnosi redni. Meni kt ne ustrezajo in mi je super, da vsaj s kondomi nimava večjih težav.
renatka_
Cosmofrik
Cosmofrik

Ja, cela sm ful ozka. Ampak sej je ne bunim, dokler nič ne boli (razen pred mestruacijo, ko je vse občutljivo je mal problem ker fant ni glih skromen v širino:?) - mojmu je pa tut kul. :D

Sicer se mi pa zdi, da se je sčasoma vseeno malo raztegnilo sve skupaj ker je blo na začetku pa res kdaj kr problem. Ker mam tut sam presredek ful visok, oz. kr ene par cm. (Vem, da nism mogla vrjet ko je kolegica rekla da ma komaj cm. :eek: ).
SWEETprinces
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a SWEETprinces »

definitivno brez :razz:
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a fun »

Meni pa kondom ne predstavlja takega problema, pa sem tud že preseksala nekaj let :D . Se strinjam da je bolje brez (da ni treba tistega povsot iskat pa natikat in se sekirat da nebo kej počlo,...)

Ampak občutek mi je pa vseeno čist vredu tudi s kondomom. In tud žuli me nič; pa tud nimava problemov da bi koga minilo zarad tistih nekaj sekund, ki jih pobere natikanje kondoma. Je pa res, da je mal boljši feeling brez; ampak trenutno nisem na kt, in nimam ravno izbire.

Se mi zdi, da je včasih celo bolj praktično seksat s kondomom; še posebno če si kje na terenu :D , da nimaš potem problemov s spermo povsot. :wink:
Uporabniški avatar
rainbow^^
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a rainbow^^ »

berem komentarje pa nekako nemorm dat mojga mnenja zravn, ker še nikol nism z kondomom.. :o
... haters make me FAMOUS ...
Uporabniški avatar
Mimi123
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: *somewhere over the rainbow*

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi123 »

midva prou ne moreva s kondomom, res mi ni vsec obcutk, se je tud zgodil da me je skor cist minil, ko je dau gor kondom pa se podrgnu ob noznico, tak jjjhhhhhhkk obcutk je. :?
Ut ameris, ama...

“I will never be the woman with the perfect hair, who can wear white and not spill on it.”
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Se selim...

Neprebrana objava Napisal/-a Maychy »

Midva kondome včasih uporabiva za popestritev, tako da vedno kupiva kake rebraste :). Je malo drugačen filing in paše. Če nebi imela druge izbire (KT) bi pač seksala vedno s kondomom.
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
Smetka_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Smetka_ »

Brez kondomov ni šanse da seksam.

Zaščita je prva.Pa ne samo pred nosečnostjo.
Sem jemala včasih tablete, pa mi je žal za vsako ki sem jo pojedla in jih sigurno ne bom jedla nikoli več. Seks s kondomom ni samo varen, ampak tud higieničen in ščiti pred dosti več stvarmi kot pred nosečnostjo.
Zame že ene 2 leti brez kondoma seksa ni.
Uporabniški avatar
¤Tigrica¤
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ¤Tigrica¤ »

Js sm definitivno za sex brez kondoma..
Je pa stvar posameznika kako se odloci in gleda na to..
Ampak k pomislim, da za vsako kondom gor in dol, pa ce se odločiš dvakrat zapored, pa preveč se pa preveč zamudiš z samim "natikanjem" kondoma... :D Zdej v času recesije pa sploh... :lach: (bi me s kondomi sex prišo zelo drago...)...
Dost heca.. Js sama uporabljam tabletke, imam stalnega partnerja, tako da ne vidim potrebe po uporabi le teh... Absolutno pa je taka stvar več kot priporočena pri tistih, ki pogosto menjavajo spolne partnerje..
Odgovori