ŽuŽa napisal/-a:Po toči zvonit je prepozno, al kako že gre ta pregovor.
poslje jebanja nema kajanja!

keksy napisal/-a:Ja in zakaj mu ne povedat?tako al tako bo mogoče zvedu od drugih kar bo pa še slabš..jst bi velik rajš slišala od tipa da me je prevaru kukr pa od drugih..če je mela tok jajc da ga je prevarala nej jih ma pa še tok da mu pove
..Evelyn.. napisal/-a:McLarnovc, če boš imel kdaj žensko, upam da ti pofuka pol sela in da nikol ne zveš. Boš izjemno srečen v taki zvezi!!
lorelaj napisal/-a:..Evelyn.. napisal/-a:McLarnovc, če boš imel kdaj žensko, upam da ti pofuka pol sela in da nikol ne zveš. Boš izjemno srečen v taki zvezi!!
Saj nobeden izmed nas ni napisal, naj bo z njim in ga naprej vara. Vsi smo samo pisali naj mu ne pove, AMPAK gre stran. Ne vem, kaj ima sreča v zvezi, vezo z vsem tem, kar pišemo? Mi smo ji svetovali naj ga pusti, torej veze sploh ne bo več. Eno je, da partner vara in si ti še vedno z njim v zvezi, ker tega nikoli ne izveš, drugo je pa, da si varal partnerja, ko si bil z njim v vezi in mu to potem ob koncu poveš. S tem nič ne rešiš, samo sebe olajšaš in njemu stvar otežiš.
lorelaj napisal/-a:..Evelyn.. napisal/-a:McLarnovc, če boš imel kdaj žensko, upam da ti pofuka pol sela in da nikol ne zveš. Boš izjemno srečen v taki zvezi!!
Saj nobeden izmed nas ni napisal, naj bo z njim in ga naprej vara. Vsi smo samo pisali naj mu ne pove, AMPAK gre stran. Ne vem, kaj ima sreča v zvezi, vezo z vsem tem, kar pišemo? Mi smo ji svetovali naj ga pusti, torej veze sploh ne bo več. Eno je, da partner vara in si ti še vedno z njim v zvezi, ker tega nikoli ne izveš, drugo je pa, da si varal partnerja, ko si bil z njim v vezi in mu to potem ob koncu poveš. S tem nič ne rešiš, samo sebe olajšaš in njemu stvar otežiš.
Jochie napisal/-a:najboljši izgovor, ki sem ga doživel je: moram najti samo sebe!![]()
Tearjerker napisal/-a:Jochie napisal/-a:najboljši izgovor, ki sem ga doživel je: moram najti samo sebe!![]()
Da sn tip, babi zalučam garmina v betico s pospeškom min. 10G.