ryu10kyu napisal/-a:*limona* napisal/-a:Fant je star 25 let jst eno leto mlajša od njega.
Ubistvo ste mi dali moč...zdei vem kaj moram storiti.....
Že na začetku zveze sva se dogovorila, do kje bo meja segala....tudi dogovorila sva se, da nebova hitela z zvezvo....vendar ne na tak način d osvaja punce....ubistvo včerej sem se počutila odveč, kot prahec tam zraven ampak sem si rekla potrpi...zdejle ne razmišljaš realno in nisem hotla delat scene......danes sem čisto trezna, in vse skup premlevam in se počutim čisto ponižana=)=)...ubistvo delam na tem, da mi neb prišlo še bel do živega...
Tip je drugače res cukr....on se trud....tudi svoje mišljenje ima čisto na pravem mestu....sam tole, kar se je zgodilo včerej....to pa zame ni več ferplay. Trenutno se mi je začel jebat za vse....nebom bila slabe vole...ne da se mi..povedala mu bom tasvoje. Sem žensk, ki se hitro postav nazaj na svoje noge. še cev lajf imam pred sabo...jst se ne mislem sekirat za moškim, ki me ni vreden. vi pa ste mi še dodatno odprl oči. res ste mi pomagal...zvečer se dobiva in mu imam namen reči...ali jaz ali tako obnašanje, kot si ga imel včeraj. nebom se kregala, nebom jokala....enostavno mu bom lpo na lep način povedla, pol s enej pa sam odloč....
Saj nima veze koliko je fant star ali pa ti...bistvo je v tem, da sta še dosti mlada v glavi.
Enim tudi pri 40ih še pegla v glavi in jim dogaja...torej starost ni zdaj pogoj za zrelost ali odraslost.
Ali ta tvoj izbranec še ni dal dosti skozi v življenju ali pa mu še vedno dogaja in se mu zdi ful žur biti oblegan s strani žensk v pričo svoje izbranke in se ukvarja z njimi in pride k tebi nazaj potem.
Če malo mene opišem...res je da godi moškemu egu (ženskemu tudi) da je oblegan s strani nasprotnega spola. Tudi ni nič narobe, da se malo pohecaš in se imaš lepo in se medsebojno kuriš.
Ampak z moje strani lahko povem, da ko sem bil z izbranko sem se ji posvečal in nisem kuril žensk naokoli.
Če bi izvedel, da to ženska dela ko mene ni poleg ali pa ko sem poleg bi jo pač odslovil.
Zakaj?
Zato ker mi je to znak, da ženska še ni spucala v glavi kaj hoče in kako in kaj. Imam pač temelje na katerih gradim in to je pač dosti očiten znak, da oseba s katero sem ni sposobna graditi temeljev na katerih hočem graditi vezo.
Sem bil tudi z ženskami za katere je bilo potrebno skrbeti saj so se tipi zlahka nalimali na njih in je bilo potem potrebno čuvati ozemlje in jasno pokazati kdo je "da man" v prostoru.
Sčasoma sem opazil, da so si za to ženske same krive in jim gode biti v središču pozornosti in da se okoli njih dogaja. V bistvu so same iskale težave in situacijo v kateri so se znašle. Tako da take ženske reče se jim tudi slengovsko "atention hore" nimajo kaj delati v mojem življenju in jih ne želim imeti v svoji bližini.
Je pa na tebi sedaj, da oceniš kakšnega tipa želiš imeti ob sebi...nisem rekel da je kaj prav ali narobe, da ne bo nesporazuma!
Tudi sam sem dal obdobje katerega on doživlja skozi...sem za moj pogled zelo v redu človek in moški na mestu.
Samo kar se mene tiče, če bi bil ženska ne bi želel biti s takim dečkotom
....sei maš prou