Noseča in zaročena in...prevarana

Zadovolj(e)n/a v postelji.
PeggySue*
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a PeggySue* »

Joj,kako nezavidljiva situacija.... :?
Pravzaprav niti nevem,kaj naj ti svetujem,lahko pa ti povem,kako bi odreagirala sama.
Mene bi glede na vsebino mailov,sila težko prepričal,da gre za kaj drugega kot prevaro.
Sicer bi se pogovorila z njim in poslušala kaj bi mi imel povedati na vse to,ampak sem taka,da mu glede na vse,nebi odpustila,saj se mi bolj kot,da te je prevaral dozdeva,da ima s to punco razmerje že nekaj časa.
"Z zaročencem",ki me je prevaral še pred pragom skupnega življenja,nebi rada preživela niti tedna več,kaj šele življenja,ne glede na to,kako rada ga še imam.
*SunFlower*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *SunFlower* »

Ojoj punca, nič ti ne zavidam, če je tale zgodba resnična. S partnerjem se le pogovori in ga sooči z dejstvi. Poskusi zgladiti to zadevo med vama, ampak če vidiš, da je partner neresen, se ti izmotava, ..., se ne obotavljaj preveč in ga raje črtaj. Glede otroka pa tako, na tvojem mestu se ne bi preveč sekirala glede tega, da bo otrok (mogoče) brez očeta, ker je že bolje to kot pa poznejša ločitev zaradi starih zamer. Če pride do tega, da gresta narazen, se poskusi obrniti na svojo družino, oni bi ti skoraj morali pomagati.

tmis_: 'zavoljo otroka' je napačen razlog za reševanje zveze, prevarani partner pa za prevaro samo nikakor ne more biti kriv. Tudi če bi bilo med njima že vse hladno (pa se mi ne zdi tako), je prevara še vedno nekaj, za kar ni izgovora. Če ne čutiš več ljubezni, razčisti stvar in pojdi naprej, ne pa da varaš. Če ti manjka opore, pogovora ..., lahko poskusiš stvar najprej rešiti in če se zadeve rešiti ne da, se zveza razbije. Varanje je pač 'najlažji' izhod in v varanje je praktično nemogoče biti prisiljen. Se vedno da najti kako drugo pot, ni pa to vedno lažja opcija.
Every rose has its thorn
Uporabniški avatar
*LooBika*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *LooBika* »

Sama moras premislit in vedet, koliko ti je tukaj resnično do partnerja, glede na to da te je prevaral..Tu je sedaj vse skupaj bolj zapleteno, ker je na poti otrok.. Ampak kljub temu ne smes zapostavljat sebe.. Se vedno si ti na prvem mestu. Vedeti moras ali si pripravljena odpustiti ter pozabiti(pozabiti tezko) in iti naprej... Js misloim, da vseen boljše, da otrok odrašča brez očeta, kot pa v zvezi oziroma v družini, kjer ni iskrenosti, zaupanja in prave resnične ljubezni...
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a tmis_ »

..Evelyn.. napisal/-a:In tmis POJMA NIMAŠ, tukaj ne pomagajo ne cosmo članki ne strokovni članki o prevarah jao. Ogromnokrat pride do prevare zaradi tega, ker manjka partnerju nekaj globljega in najde to pri "ljubici/ljubimcu" ampak to, da to tega pride nesme biti alarm, da je nekaj narobe, temveč se mora to rešiti skupaj brez izdaje.

Cosmo članke in strokovne članke sem navedla kot primer s katerim sem želela nekaj pokazati. Če ne razumeš zakaj sem jih omenila preberi še enkrat moj prejšnji post in malo razmisli.

No, sedaj bi pa rada videla citiran stavek, v katerem sem napisala, da je varanje sprejemljivo oz. da se z varanjem rešuje probleme. Nasprotno, še omenila sem, da je varanje svinjsko in slabo. Evola, še povdarila sem, da se ne bo spet katera vtaknila v to.

Opisala sem samo ZAKAJ (kot odgovor na dramatiziranje cherry) do varanja pride in da bi bilo lepo, da bi upoštevali pri izjavah "tip je prasec!" tudi ta vidik, saj ženska pričakuje otroka in bi bilo lepo, da ta otrok enkrat dobi očeta. In tega očeta bi lahko dobil tako, da se ženska skupaj s partnerjem potrudi rešit to zvezo. V primeru, da ona ne bi bila noseča bi bila stvar drugačna in v tem primeru ne bi o razlogih varanja sploh nič napisala, saj se mi ne bi zdelo vredno, da gre ženska skozi celotno fazo prebolevanja prevare zaradi zveze, ki nato mogoče sploh ne bi več funkcionirala.

Ampak tukaj je še otrok, kar situacijo ZELO spremeni.

Veliko dolgo poročenih parov z otroki ti bo tudi lepo povedalo, da prevara ni nekaj najhujšega kar se ti lahko zgodi v zakonu. Vprašaj se zakaj.

S podobnimi komentarji kot je tvoj zadnji, pa smo se "zabijali" nazaj v osnovni šoli.

Nevem zakaj se spuščaš tko nizko in vpletaš neke stvari, ki nimajo popolnoma nič veze s tem. Ne najdeš boljšega argumenta? In ne znaš normalno odgovorit na nek post? Nisi dorasla temu?

Wtf, o čem točno zdej ti govoriš? Aja, sej po mojem niti sama ne veš.

'zavoljo otroka' je napačen razlog za reševanje zveze

Zavoljo otroka je zelo dober razlog za reševanje zveze. Ampak dobro, se umikam, da ne bo kateri zletelo preveč perja.
Uporabniški avatar
Anja ^^
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: grosuplje

Neprebrana objava Napisal/-a Anja ^^ »

'zavoljo otroka' je napačen razlog za reševanje zveze

Zavoljo otroka je zelo dober razlog za reševanje zveze. Ampak dobro, se umikam, da ne bo kateri zletelo preveč perja.

Ja seveda. In otrok bo srečen, ko bo moral poslušati vsakodnevne prepire med materjo in očetom. Res super življenje. Raje vidim, da so moji starši ločeni, živim pri enemu in grem med vikendom na obisk k drugemu staršu, kot pa, da doma poslušam kako se cele dneve kregajo in mi to ostane v spominu celo življenje. :roll:
Uporabniški avatar
bLack&white
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Koper***

Neprebrana objava Napisal/-a bLack&white »

..Evelyn.. napisal/-a::roll: Odpusti mu, saj zdaj tvoja čustva več niso pomembna, ker je tu otrok, zdaj moraš mislit samo na otroka, itak ljubezen in tvoje življenje ni pomembno.
Mislm, ene ženske ste res samodestruktivne, potem pa vidiš raznorazne primere trpinčenja otroka, ker se starša preprosto ne ljubita. O tem premisli ravno tako, kot da otroka nebi bilo. Če mu boš "odpustila" samo zaradi otroka bo tvoje življenje verjemi HELL in si bodo nakoncu tudi otroci želeli, da bi se raje ločila kot ostala skupaj, ker boš trpela, temu posledično pa tudi otroci.

In tmis POJMA NIMAŠ, tukaj ne pomagajo ne cosmo članki ne strokovni članki o prevarah jao. Ogromnokrat pride do prevare zaradi tega, ker manjka partnerju nekaj globljega in najde to pri "ljubici/ljubimcu" ampak to, da to tega pride nesme biti alarm, da je nekaj narobe, temveč se mora to rešiti skupaj brez izdaje. Zdaj mora tisti, ki je prevaran ugotavljati kaj on dela narobe, zakaj ga je partner prevaral? Pa kaj še, na prvem mestu bi moral partner, če mu kaj in všeč in če kaj pogreša POVEDATI in bi skupaj ukrepala, če nebi delovalo se s partnerjem RAZIDEŠ in greš poiskat to, kar ti je manjkalo pri zvezi drugam. Kurc pa taki, ki varanje opravičujete z nekim moraliziranjem. Ni moralnega varanja.

In btw, če si bila prevarana, zafilana s tem, da je bilo to zaradi tebe in se žrla v krivdi, ko je tvoj tip fukal druge(ali si to ti počela), nisi diplomirala na tem področju, ker je to OSEBNA in temu primerno povsod drugače občutena zadeva.

:respekt:
anne-mary
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a anne-mary »

Znova, pozdravljeni.

Javlam se vam, da bi se zahvalila za vse besede.

Včeraj, sva se pogovorila. Sama nisem več zdržala minute dlje, ker me dvom in laganje iz njegove strani šokiral, prav tako razžalostil. Povedala sem mu, da sem prebrala mail, katerega je napisala njegova bivša. Sprva je bil šokiran, nato je želel vse zanikati, ampak sem mu še povedala glede klica.
Nisem mu verjela, ko je vse skupaj zanikal, zato sem mu še povedala, kako si lahko to upa delati z nosečnico in zraven povedala, da sem noseča.
Niti v sanjah si ne bi zamislila, kako bo odreagiral.
Bil je šokiran, preklel me je in mi začel praviti da tukaj jaz njega varam in ne on mene, ker naj ne bi bil zmožen oploditi žensko. Pred njim sem se zlomila, obrazložila, da lahko naredim test, da mu dokažem da je on oče.
Od takrat do mene ni spregovoril besede, prav tako ga ni doma.

Razmišljala sem že o splavu, ker sama ne bom zmogla vzgojiti otroka in, ker domim, da bom dobra mama. ne želim postati takšna, kakršna je bila moja mama, vendar se bojim, da se bo ravno to zgodilo.
Uporabniški avatar
Anja ^^
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: grosuplje

Neprebrana objava Napisal/-a Anja ^^ »

prasec :cry:
NaNcY*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a NaNcY* »

reč mu nj gre u tri pizde materne prasc zabit....

otroka boš bolš vzgojila brez take budale ob seb ....

MISLI NASE!!!
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

anne-mary napisal/-a:Znova, pozdravljeni.

Javlam se vam, da bi se zahvalila za vse besede.

Včeraj, sva se pogovorila. Sama nisem več zdržala minute dlje, ker me dvom in laganje iz njegove strani šokiral, prav tako razžalostil. Povedala sem mu, da sem prebrala mail, katerega je napisala njegova bivša. Sprva je bil šokiran, nato je želel vse zanikati, ampak sem mu še povedala glede klica.
Nisem mu verjela, ko je vse skupaj zanikal, zato sem mu še povedala, kako si lahko to upa delati z nosečnico in zraven povedala, da sem noseča.
Niti v sanjah si ne bi zamislila, kako bo odreagiral.
Bil je šokiran, preklel me je in mi začel praviti da tukaj jaz njega varam in ne on mene, ker naj ne bi bil zmožen oploditi žensko. Pred njim sem se zlomila, obrazložila, da lahko naredim test, da mu dokažem da je on oče.
Od takrat do mene ni spregovoril besede, prav tako ga ni doma.

Razmišljala sem že o splavu, ker sama ne bom zmogla vzgojiti otroka in, ker domim, da bom dobra mama. ne želim postati takšna, kakršna je bila moja mama, vendar se bojim, da se bo ravno to zgodilo.

O moj bog...koji prasec! :evil:
^cherry^
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a ^cherry^ »

Upam da si dost pametna, da ga boš pustila in šla. S takim človekom nimaš kej počet, pa če mu bo potem še nevem kolk žal.
In če nisi pripravljena na otroka boljše, da res splaviš.
Uporabniški avatar
Seyfullah
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Seyfullah »

:grosseaugen: oprosti sam to je pa kreten na višku ej
***Everything is possible...Impossible just takes a while longer***
Uporabniški avatar
micamaca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Žabji dol

Neprebrana objava Napisal/-a micamaca »

jah welcome to reality usem tistim, k ste zgrožene kakšn prasc je tale dec... daleč od tega da bi biu edini tak :?
jst bi mu na avtoričinem mestu sam po hitrem postopku spokala kufre, jih postavla pred vrata, po možnosti zamenala klučavnico al in mu nikol več ne dvignla telefona... pa zelo verjetno bi šla narest splav, ker če ženska ni pripravljena na otroka, katerga fotr je poleg usega še tak pezde, potem je za use bolš da ga nima...

bi blo pa zanimivo vedet, a je tale tip iz štorije svojo ex punco pustu zarad avtorice tele teme oz. kako se je končala njuna veza... ker se mi nekak dozdeva, da je tale ex zanalaš hotla da se zadeva razve... kt da bi se hotla maščevat za kej :gruebel:
The secret of success is consistency of purpose.
Uporabniški avatar
*LooBika*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *LooBika* »

Mislim, da te ni vreden in da nima smisla, da bi lahko karkoli pricakovala od njega.. S tem obnašanjem in reakcijo ko si mu povedala za otroka, je pokazal pravi obraz, zato čimdlje stran od njega... Glede otroka, pa sama si dejala, da nisi prepričana in da močno dvomiš v vse skupaj, zato mislim, da v tem primeru, je najpametneje se odločit za splav, če je tako, kot si napisala...
PeggySue*
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a PeggySue* »

Prav hudo mi je zate. :(
Bolje,da je zdaj pokazal kakšen je v resnici,kot kasneje.Še vedno imaš vse možnosti,da si najdeš primernega partnerja in si z njim ustvariš družino,dom,otroke.Glej naprej,čeprav si mislim,kako hudo ti mora sedaj biti.
Drži se! :knuddel:
Odgovori