..Evelyn.. napisal/-a:In tmis POJMA NIMAŠ, tukaj ne pomagajo ne cosmo članki ne strokovni članki o prevarah jao. Ogromnokrat pride do prevare zaradi tega, ker manjka partnerju nekaj globljega in najde to pri "ljubici/ljubimcu" ampak to, da to tega pride nesme biti alarm, da je nekaj narobe, temveč se mora to rešiti skupaj brez izdaje.
Cosmo članke in strokovne članke sem navedla kot primer s katerim sem želela nekaj pokazati. Če ne razumeš zakaj sem jih omenila preberi še enkrat moj prejšnji post in malo razmisli.
No, sedaj bi pa rada videla citiran stavek, v katerem sem napisala, da je varanje sprejemljivo oz. da se z varanjem rešuje probleme. Nasprotno, še omenila sem, da je varanje
svinjsko in slabo. Evola, še povdarila sem, da se ne bo spet katera vtaknila v to.
Opisala sem samo ZAKAJ (kot odgovor na dramatiziranje cherry) do varanja pride in da bi bilo lepo, da bi upoštevali pri izjavah "tip je prasec!" tudi ta vidik, saj ženska pričakuje otroka in bi bilo lepo, da ta otrok enkrat dobi očeta. In tega očeta bi lahko dobil tako, da se ženska skupaj s partnerjem potrudi rešit to zvezo. V primeru, da ona ne bi bila noseča bi bila stvar drugačna in v tem primeru ne bi o razlogih varanja sploh nič napisala, saj se mi ne bi zdelo vredno, da gre ženska skozi celotno fazo prebolevanja prevare zaradi zveze, ki nato mogoče sploh ne bi več funkcionirala.
Ampak tukaj je še otrok, kar situacijo ZELO spremeni.
Veliko dolgo poročenih parov z otroki ti bo tudi lepo povedalo, da prevara ni nekaj najhujšega kar se ti lahko zgodi v zakonu. Vprašaj se zakaj.
S podobnimi komentarji kot je tvoj zadnji, pa smo se "zabijali" nazaj v osnovni šoli.
Nevem zakaj se spuščaš tko nizko in vpletaš neke stvari, ki nimajo popolnoma nič veze s tem. Ne najdeš boljšega argumenta? In ne znaš normalno odgovorit na nek post? Nisi dorasla temu?
Wtf, o čem točno zdej ti govoriš? Aja, sej po mojem niti sama ne veš.
'zavoljo otroka' je napačen razlog za reševanje zveze
Zavoljo otroka je zelo dober razlog za reševanje zveze. Ampak dobro, se umikam, da ne bo kateri zletelo preveč perja.