Fant ne sprejema na meni nobenih sprememb

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Uporabniški avatar
Seyfullah
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Seyfullah »

Hm....jst pa mislm,da je njega strah sprememb!Karkol boš s sabo nardila ga je strah,da boš še lepša in bolj privlačna za druge in to se boji,zato pa vztraja pr tem,da si taka kot si in boš vedno bila!Uhanček v nosu res ni nagravžn nvem kje je to slišu,ako da so mu pirsi nagnusni itd.Dj dj nej se gre komu drugmu zgovarjat k to je res brezveze!Mal se pogovor z njim nej ti da tehtn razlog zakaj ne bi unga pa tega spremenila na seb,ker ženska rab spremembe vsake tok cajta,jst sm šla tud iz blond direkt na črno pa mi ni nč reku...nvem ne morm bit pametna kle,mal mi je to čudn :?
***Everything is possible...Impossible just takes a while longer***
keksy
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a keksy »

Horus napisal/-a:
keksy napisal/-a:Če je tebi ušeč pol to nared.Ker če te ima tip rad te bi mogu met brezpogojno,ne pa da ga moti use kar nrdiš!

Upam, da ne bos jamrala, ce se bo tvoj odlocu, da mu bolj disi poligamija? Saj ves, BREZPOGOJNA ljubezen pa to.

In ne, ce gremo v skrajnost brezpogojnosti, ni to nic drugace, kot druga priceska/barva.

@vse
Zakaj pricakujete, da bodo vasi dragi razumel vas, ce ve ocitno niti ne poskusate razumet njih? Me zanima ce bi tolerirale, ce bi se oni zaceli oblacit kar naenkrat na nacin, ki vam ne bi odgovarjal sploh.

če že uporablaš take izraze poligamija usaj razlož kaj to pomen.Mene tip vedno razume in me nikol ne omejuje in tudi jst mu nebi nč rekla če bi hotu kej na seb spremenit
lorelaj
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a lorelaj »

keksy napisal/-a:če že uporablaš take izraze poligamija usaj razlož kaj to pomen

Poligamija pomeni, da ima mož več žen.

Mene se zdi ta problem veliko bolj problematičen, kot je videti na prvi pogled. Začelo se je s tem, da je tečen glede sprememb in ti ga poslušaš oz. še huje, delaš tako kot ti on reče. Konča se pa lahko tako, da ti bo kar na enkrat začel težit, česa vsega ne smeš. Kako se pa drugače obnaša do tebe? Je ljubosumen in posesiven? Se dobro znajde v družbi ali je oponavadi v ozadju? Je zelo rutinski tip človeka?

Logično, da pri spremebah upoštevaš tudi partnerjevo mnenje in se nekoliko prilagodiš njegovim/njenim željam. PRILAGODIŠ, ne pa, da vse delaš tako kot ti partner reče. Že s tem, da si si dala uhan vn iz nosa, si pokazala, da z lahkoto upravlja s tabo. Pa saj menda si samostojna oseba, ki zna mislit s svojo glavo in ni treba njemu dirigirat in mislit namesto tebe. Pobarvaj se, postriži se in ko ti naslednjič kaj takega prepove, zaropotaj.

Horus: Tukaj se sploh ne gre za razumevanje drugih, ampak za svoje želje. Govorimo o tako preprosti stvari kot je sprememba pričeske. Saj se ne bo zabrila in pustila 10 cm irokeze, ampak se bo samo postrigla in pobarvala. In jaz ne bi nikoli sploh poizkušala razumeti fanta, če bi stresal take neumnosti in delal take scene samo zaradi enega frizerja. Jaz tudi ne govorim fantu, kako naj se postriže in kakšne majice naj nosi. Saj je že velik fant. :roll:
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Ajča »

poligamíja -e ž (i) zakon moža z več ženami ali žene z več možmi
hkrati; mnogomoštvo, mnogoženstvo: živeti v poligamiji

Horus sej se oblači kdaj tako kot meni ni všeč. In? Me zato nič manj ne privlači, ga ne gledam drugač. Pomembna je energija med dvema, ne pa samo vizualni izgled :roll:
Brezpogojna ljubezen mi ravno ne diši.. Poligamija tudi ne, ker sem posesivna v tem smislu, da se nima on nič poligamije it. Ljubezen in intima je med dvema, od tega ne odstopim
A goal without a plan is just a wish.
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a ***Ally*** »

Moj bivši je bil tak..sekiral me je za vsako malenkost, vedno z razlago "ko sva se spoznala, nisi bila taka". Glede na to, da sva bila skupaj 7 let, je logično, da se človek spremeni, meni je bilo bolj čudno, da je on ostajal na isti stopnji. Jaz sem vmes začela in skoraj končala s študijem in se mi je zdelo logično, da na nek način "napredujem".
On je bil in ostal metalec, vse ostalo mu je bilo totalno mimo. Jaz pa sem z leti nekako prešla to fazo, glasba me ni več zanimala, videz mi tudi ni bil več nekaj ful všeč.
Meni se je pač zdelo, da če imaš nekoga res rad, ga razumeš in mu pustiš, da razvija svoj stil. No v končni fazi sva se razšla, ker nisem več prenesla konstantnih pritiskov glede moje zunanjosti.
Houd de wereld tegen
keksy
Komunikatorka
Komunikatorka

Ajča,lorelaj hvala :)

Govorimo o izgledu in ne o takih stvareh,drugače je pa to itak nelegalno pri nas tko da nevem zakaj si sploh to omenu.Če pa se delamo da bi to bilo legalno pa ne nebi bila z njim ker je potem logično da če rabi več bejb okoli sebe,sploh ne moreš govoriti o brezpogojni ljubezni med partnerjema,ker ni obojestranska.
Zadnjič spremenil keksy, dne 30. Jul. 2009 9:32, skupaj popravljeno 1 krat.
nikaragua
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a nikaragua »

jez tut mislm da je skozi leta nujno da delas spremembe na sebi pa ce je tipu to usec al pa ne. gre se da take spremembe kot so stil oblacenja in frizura delajo zivljenje bl zanimivo.

jez naprimer lahko eno frizuro nosm okoli 4 leta pol jo pa drastično spremenim. z stilom oblačenja je pa isto.

primer: do pred 1,5let k sm delala nazadne spremembe sm mela lase do ramen ustrizena bla postopno, ter oblačla sm se pretezno v rjavo in črno barvo.

nato sm se postrigla ful na kratko in use temne stvari vrgla v smeti (ostal mi je en komplet k ga mam hranjenga za ksn pogreb) in nosm samo svetlo plav, rumeno, svetlo zeleno in podobne zive barve!

ti kr pejt k frizerju pa nared ornk spremembo se bo ze sprjatnu!
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

keksy napisal/-a:Če pa se delamo da bi to bilo legalno pa ne nebi bila z njim ker je potem logično da če rabi več bejb okoli sebe,sploh ne moreš govoriti o brezpogojni ljubezni med partnerjema,ker ni obojestranska.

Odprte zveze so legalne in ni tako malo parov, ki prakticira to. Po njihovo je brezpogojna ljubezen to, da partnerja ne oviraš pri stvareh, ki si jih želi, saj ga imaš rad in želiš da uživa, se ima super. Torej če zagleda hudo žensko, nima predsodkov se z njo dol dat in priti k tebi domov in obratno. Ne prikrajšaš ga za užitke in se ne omejuješ s privzgojenimi vrednotami, ki imajo versko podlago. Na hitro o odprtih zvezah :D , če želiš pa kakšno debato o tem prebrati, ti pa lahko dam link :wink:
keksy
Komunikatorka
Komunikatorka

Ajča napisal/-a:
keksy napisal/-a:Če pa se delamo da bi to bilo legalno pa ne nebi bila z njim ker je potem logično da če rabi več bejb okoli sebe,sploh ne moreš govoriti o brezpogojni ljubezni med partnerjema,ker ni obojestranska.

Odprte zveze so legalne in ni tako malo parov, ki prakticira to. Po njihovo je brezpogojna ljubezen to, da partnerja ne oviraš pri stvareh, ki si jih želi, saj ga imaš rad in želiš da uživa, se ima super. Torej če zagleda hudo žensko, nima predsodkov se z njo dol dat in priti k tebi domov in obratno. Ne prikrajšaš ga za užitke in se ne omejuješ s privzgojenimi vrednotami, ki imajo versko podlago. Na hitro o odprtih zvezah :D , če želiš pa kakšno debato o tem prebrati, ti pa lahko dam link :wink:

Piše mož in žena ne pa fnt in punca.ne ni treba me ne zanima hvala.Drugač smo pa že zašli s teme :wink:
Horus

Neprebrana objava Napisal/-a Horus »

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 22:46, skupaj popravljeno 1 krat.
lorelaj
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a lorelaj »

^^

Ja, ampak pri njemu očitno ni fora to, da samo ne prenese določene frizure in zato punco prosi naj se ne postriže tako, ampak ji teži za vsako spremembo. To pa po mojem mnenju ni normalno. :roll: Jaz tudi ne prenesem zabritih glav na tipih in se moj fant zato ne zabrije, nisem mu pa nikoli dirigirala, kako točno naj se postriže, kakšne obleke naj nosi, kako naj se ne spreminja. Eno je da te moti ena čisto specifična stvar, ki je ne preneseš oz. ti izrazito ni všeč, drugo je pa da nepreneseš nobene spremembe.
kitty17
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a kitty17 »

nemorem verjet. kaj sem ena redkih ko fantu rece: "ce ti kaj ni vsec si bolso najdi" :?:
Horus

Neprebrana objava Napisal/-a Horus »

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 22:46, skupaj popravljeno 1 krat.
kitty17
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a kitty17 »

Horus napisal/-a:Ocitno mas copatka. Ce bi men (al pa vecini tipov, ki jih imenujem prijatelji) kaj takega izjavila, bi te iz golega principa pustu :P

bo vse prej kot copatek. fora je samo da si me je sam tako zbral, ce pa lahko gre na bolse pa komot, to mu skos recem. ako ima bolje ti idi tamo, al jedno smo za drugo seti se samo...

finta je, da ni ga fanta, ki bi mene v zvezi zalo, se zgrazal nad mojo frizuro, pirsingom...takega pa bi jaz iz golega principa pustla :cool:
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Horus to pa so frendi :D , js niti enga takšnega tipa ne poznam in jih poznam veliko. Niti si ne predstavljam, da bi v resni zvezi, ko že poznaš osebo, komunikacija deluje, kompromise se sprema (občasni prepiri so vključeni), lahko pustil osebo zaradi tega stavka. To so potem hojladri veze :)
Odgovori