Pride mi samo, če sem oblečena

Zadovolj(e)n/a v postelji.
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a chiqqa »

buubbika napisal/-a:Sprosti se in ko ti neki paše, mu reč, naj ne neha to delat, in ko zadane točko, kjer te pali, reč naj tam ostane (npr. te mal "segrava" s prsti). Pa vrjemam, da ga bo palilo. Pol, če si ti na njem, gola (če ti je nerodno, pač mejo kako sexy majčko), to pomen, da si ti "glavna" i deli kar hočš; počas, hitr, levo, desno, kroži,...

Name recimo ful vpliva 1 in isti prostor. Včasih se kr ustrašim, kako bo, ko bova mela svoje stanovanje dost let. Mi2 če sexava v njegovi sobi, rabim kr dost cajta, da mi pride (razn če prbijeva kako tuc-tuc musko, romantično vzdušje,...), če pa zamenjava lokacijo, greva v kopalnico medtem, ko sva sama doma in oba orng napaljena, pol sma pa konc 1-2-3 :P.

Hočm ti povedat, da je ful pomembno, da sam sebe spoznaš; kaj ti paše, na kak način, kje, kaj vse te moti, kaj vpliva nate,...

in pol njemu pride ker mu preveč sede in ko vidi tebe ko uživaš in k te boža,gleda,doug v eni pozi..kaj pa pol?:D
HčiLune
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a HčiLune »

pr meni osebno je pogoj da doživim orgazem dooolga predigra :) tko da poskusita ne hitet..
Odgovori