Včeraj v Lj pred Maxijem tam nekje okrog 12h je šla mimo ena mal starejša gospa, se pravi ne punca in je imela na sebi kratko poletno črno oblekco, tako k je krilce bl široko in tko...čist luštn, sicer ok je bila za moje malo prekratka, ker je bila že kar mal daljši minič. No nakar je zapihal veter, ko je šla gospa čez cesto

In potem smo imeli razgled na celulitasta bela okrogla stegna, pa drugače ni bila debela al pa kej, ampak noge je imela bolj zaobljene in je potem tm si kiklco dol vlekla in držala. Tko, da če ne druzga so take oblekce nepraktične
Drgač pa zadnje čase mi grejo na živce te enobarvne bejbe, npr. roza hlače, roza majčka, roza čevlji, roza torbica, rozamake-up...edina izjema je črna.
Ok sicer tega ne nosiš kot obleke ampak a big no go so tud te natupirane frizure (back to 80s) z obvezno trajno in strehco in vse skp zabetoniran s kilo laka. Dejmo se premaknit v drugo stoletje no
Potem pa še tista neka splošna neurejenost...jaz ful opazim, če ma nekdo umite lase in zirhtane nohte (ni treba da so namazani in ne vem kaj ampak urejeni) in potem vidm eno bejbo k je sicer ful lišna in ma lepo postavo in vse, cela spedenana in namazana, potem pa spokan barvni lak za nohte, mal pogrizeni nohti pa mastni lasje. Eh...