What NOT to wear

Novosti, trendi...
Zaklenjeno
borboletta
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a borboletta »

Če bi se mi dalo bi pisala zdej tri dni kašne grozote vse sm vidla na DiscoNautici v KPju. :D In vedno znova me fascinira in zgrozi, da punce (ne punčke ampak deklata stara 19, 20...let) še zmer nosjo tiste ogabne roza baflce s plavmi hlačami, floroscentno kiklco in modrc, čez pa majčko iz mreže :!: :?: :eek:
Vse bolj komplicirano postaja živeti enostavno.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

res je. disconavtika je največji modna katastrofa ever.

polovica punc se je pozabla oblečt preden je šla od doma. in tisto malo kar so navlekle nase je bil živi užas.
bubble*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a bubble* »

borboletta napisal/-a:Če bi se mi dalo bi pisala zdej tri dni kašne grozote vse sm vidla na DiscoNautici v KPju. :D In vedno znova me fascinira in zgrozi, da punce (ne punčke ampak deklata stara 19, 20...let) še zmer nosjo tiste ogabne roza baflce s plavmi hlačami, floroscentno kiklco in modrc, čez pa majčko iz mreže :!: :?: :eek:

Kaj so pa baflce? :nixweiss:
SunFlower*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a SunFlower* »

bafallo čevlji z debelim podplatom
Picaboo
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Picaboo »

Buffalo shoes?

si me prehitela :P
Uporabniški avatar
KLEMY
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a KLEMY »

jemina napisal/-a:Pajkice v kombinaciji s čimerkoli so postale že prav ogabne

Ja, danes sem imela čast cel dan biti v družbi z eno bizarno osebo v pajkicah, ki so gor na riti imele narisane kao jeans žepe... sej ne vem, kaj je bilo najbolj no go, te pajkice al osebek v njih :evil: ..
Don 't hurry. Don't worry. You're only here for a short visit. So don't forget to stop and smell the roses. Walter Hagen
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a densy »

ma meni se pa zdi da so bile tiste maškare v roznem na diskonavtiki samo še kakšne šestnajstletnice. Ker v ambasadi potem skoraj nobenega nisem videla tako našemljenega. hvalabogu :D
insomnium.
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Finland.

Neprebrana objava Napisal/-a insomnium. »

Bom kratka. Tisti kar se sveti, nikoli ne bo na meni.
The sun shall be turned into darkness, and the moon into blood..
borboletta
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a borboletta »

densy napisal/-a:ma meni se pa zdi da so bile tiste maškare v roznem na diskonavtiki samo še kakšne šestnajstletnice. Ker v ambasadi potem skoraj nobenega nisem videla tako našemljenega. hvalabogu :D

jaa ma v ambasadi na srečo res ni blo nobene. Sej ne zdej da je bla vsaka druga, sam še tistih nekaj k sm jih vidla, je blo že preveč. :tot:
Vse bolj komplicirano postaja živeti enostavno.
Uporabniški avatar
Ajča
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Ajča »

Mini kiklca, pri kateri se vidi rit in hotke, ki kažejo skoraj vse. Recimo, da gre, če ma punca vredu, športno postavo, ampak tiste, ki oblečejo to na 5-10kg zaležanega "špeha" in po vrhu imajo številko ali dve premajhne stvari (vredu na morju, ampak glavna mesta, nakupovalna središča).. Oh darling! It a no-no. Takšne mi delujejo za na vogal. Včasih se vprašam kakšne tipe pritegnejo takšne ženske.
A goal without a plan is just a wish.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

V ponedeljek v CP:
flurestenčno rumene hlače, majica v istem odtenku, isto čevlji :eek: še dobr da je bla torbica bela, da se vid da punca zna kombinirat :lol:
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

----
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 29. Nov. 2010 20:36, skupaj popravljeno 1 krat.
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

buubbika napisal/-a:
jemina napisal/-a:Pajkice v kombinaciji s čimerkoli so postale že prav ogabne

Men se gabjo odkar so IN.

Drgač pa ne razumem folka, ki v 30°C+ obuje superge. :eek:
Bog ne daj biti zraven, ko se sezuje, hahah.

Kaj pa balerinke pa štumfi (taki, k jih mam jst za športat) na 30+?! :D
Eni so jako zmrzljive (ko se sozujejo pa najbrž smrdljive) sorte.

Učer mi je blo dano videt neko čudo od ženščine (nism uspela identificirat, a je šlo za smrklo, k bi rada zgledala starejša al za mamo, k bi rada ispadla mlajša), s peroksidno nakraužlano pričesko (na črni podlagi, kakopak), na svoje klobasato kratke noge je našponala vijolčne tri četrt pajkice (ena višje nategnena k druga), čez nek krasno kratek minič, šlauf je odela u neki kričečga za okol vratu zavezat, hrbtno "mišičeuje" je popestrila s črno čipko navadnga modrca, ki se je seveda pokazau u usej svoji premajhnosti, stopalca je pa obula u nek predpotopni model platformastih sandalc, k so lepo poudarle zaoblene gležnje in na not obrnene noge ... Pred mano je postavala u vrsti za blagajno in mela to (ne)srečo, da sm stala za njo in iz dougcajta izvajala podrobno analizo :D :P .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
*QueenBitch*
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a *QueenBitch* »

Včeraj v Lj pred Maxijem tam nekje okrog 12h je šla mimo ena mal starejša gospa, se pravi ne punca in je imela na sebi kratko poletno črno oblekco, tako k je krilce bl široko in tko...čist luštn, sicer ok je bila za moje malo prekratka, ker je bila že kar mal daljši minič. No nakar je zapihal veter, ko je šla gospa čez cesto :D In potem smo imeli razgled na celulitasta bela okrogla stegna, pa drugače ni bila debela al pa kej, ampak noge je imela bolj zaobljene in je potem tm si kiklco dol vlekla in držala. Tko, da če ne druzga so take oblekce nepraktične :lol:

Drgač pa zadnje čase mi grejo na živce te enobarvne bejbe, npr. roza hlače, roza majčka, roza čevlji, roza torbica, rozamake-up...edina izjema je črna.
Ok sicer tega ne nosiš kot obleke ampak a big no go so tud te natupirane frizure (back to 80s) z obvezno trajno in strehco in vse skp zabetoniran s kilo laka. Dejmo se premaknit v drugo stoletje no :D
Potem pa še tista neka splošna neurejenost...jaz ful opazim, če ma nekdo umite lase in zirhtane nohte (ni treba da so namazani in ne vem kaj ampak urejeni) in potem vidm eno bejbo k je sicer ful lišna in ma lepo postavo in vse, cela spedenana in namazana, potem pa spokan barvni lak za nohte, mal pogrizeni nohti pa mastni lasje. Eh...
Complicated
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Complicated »

buubbika napisal/-a:Ehhhhh, šport je drugo! Valjda, da ne boš v japonkah laufal. :P:D
Pač tko mislim; jenas-ke, kratka majca pa allstarke/superstarke al pa clo une visoke. Ah, vse za lepoto...

To je men čist huda kombinacija. Ne vidm nobenga razloga zakaj ne bi smel poleti nosit all-stark?!

Anway..tuki use lepo debatirate o celulitu, sam če tko pogledaš kera ženska pa nima celuluta?! Dam glavo, da tuki nimajo use 'Victoria Secret Model' postave, tko da se mi zdi čist glupo izpostavljat kšno punco k je grozno oblečena+poudarit da je imela ne vem kok celulita.

Legice so men čist hude to sezono, če jih seveda znaš dobro kombinirat. Vse tiste legice+hotrke al pa legice+minič je NO GO!

Drugače men je ful grozno, če vidim mlado žensko NEUREJENO! Like jeans hlače k so ble aktualne v 90-ih, razvlečen pulover, lase spete v čop..BE MORE BORING!!! Vsaka ženska more dat na videz, ne glede na to al ma na računu 100€ al 1000€. Dons se da dobit dost pocen stvari, zato kakršni koli izgovori zarad splošne neurejenosti zame odpadejo.

Vsakršne koli bleščeče stvari (zlat pas, zlata torbica, srebrne superge..) To mi je tok grozno vidt, da se mi prou smilijo take ženske k grejo sred 30°C oblečt take stvari.. :roll: :roll:

Ne maram moških v lanenih hlačah, majicah..etc..to mi je tok grdo!

Pa še kej bi se našlo...
Zaklenjeno