strah!!!

Zadovolj(e)n/a v postelji.
snezinka*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a snezinka* »

nisi zrd tega paranoična. js čist spoštujm folk, k ma dve zaščite, če je njim ok, naj jo imajo. sam če že imaš 2 zaščiti, smatram, da jo imaš zato, da v primeru, da ena od njiju odpove, imaš še drugo...to pomen, da se pol kljub temu, da ena odpove, nimaš kej sekirat. če se pa sekiraš v tem primeru, pol pa to je na meji s paranojo.
Uporabniški avatar
flesherka_
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: maribor

Neprebrana objava Napisal/-a flesherka_ »

jas tut mam KT in kondome, ampak iz čist drugega razloga. pač meni ne odgovarja, da konča v mene, ker je potem vse sluzasto in še 7 ur kasneje ven teče, njemu pa je fajn not končat, ker se mu zdi glupo ga ven potegnit. pa mama oboje=) juhej=) volk zadovoljen in koza suha=)
nepodpisana20
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a nepodpisana20 »

p!ka napisal/-a:In kaj je narobe s tem,da se ene punce raj dvakrat zaščitijo ? Jz u tem ne vidim nič napačnega, sploh, če jim tko paše, ker so usaj sigurne.

Ja v bistvu je pri meni biv poudarek na paničarjenjem... Sama sem se za KT odločila ravno zaradi tega, da mi ne bi bilo treba biti v strahu po vsakem seksu... Kaj pa če bo kaj narobe in podobno... Če pa je zraven še kondom pa še KT pa mislim, da ne bi bilo potrebno straha :)
PeggySue*
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a PeggySue* »

...
Zadnjič spremenil PeggySue*, dne 10. Jul. 2009 20:14, skupaj popravljeno 1 krat.
PeggySue*
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a PeggySue* »

p!ka napisal/-a:Ene se pač nočejo igrat loterije. Hvala bogu. Jz sm tud pr 15ih cela panična nekej časa seksala s kondomi+KT,ker nism hotla ratat mamica tko lih slučajno. In kaj zdej sm zarad tega paranojična ?

Izraz loterija je bolj primeren za tiste,ki niso zaščitene,kot za tiste,ki smo zaščitene "le" enkrat. :wink:
Zaklenjeno