strah!!!
nisi zrd tega paranoična. js čist spoštujm folk, k ma dve zaščite, če je njim ok, naj jo imajo. sam če že imaš 2 zaščiti, smatram, da jo imaš zato, da v primeru, da ena od njiju odpove, imaš še drugo...to pomen, da se pol kljub temu, da ena odpove, nimaš kej sekirat. če se pa sekiraš v tem primeru, pol pa to je na meji s paranojo.
- flesherka_
- Kofetarica
- Kraj: maribor
-
- Sramežljivka
p!ka napisal/-a:In kaj je narobe s tem,da se ene punce raj dvakrat zaščitijo ? Jz u tem ne vidim nič napačnega, sploh, če jim tko paše, ker so usaj sigurne.
Ja v bistvu je pri meni biv poudarek na paničarjenjem... Sama sem se za KT odločila ravno zaradi tega, da mi ne bi bilo treba biti v strahu po vsakem seksu... Kaj pa če bo kaj narobe in podobno... Če pa je zraven še kondom pa še KT pa mislim, da ne bi bilo potrebno straha

p!ka napisal/-a:Ene se pač nočejo igrat loterije. Hvala bogu. Jz sm tud pr 15ih cela panična nekej časa seksala s kondomi+KT,ker nism hotla ratat mamica tko lih slučajno. In kaj zdej sm zarad tega paranojična ?
Izraz loterija je bolj primeren za tiste,ki niso zaščitene,kot za tiste,ki smo zaščitene "le" enkrat.