jst se že dve let borim z določenim problemom, ki je moteč in me moti pri vsakdanjem življenju, ki je preveč izpostavljen dejavnikom zaradi katerega se lahko razvije rak, itn...pa še nism dobila napotnce, pa sm zamenjala že kr nekaj zdravnikov!
In dvomim, da ti bo nekdo spisal napotnico če boš malo pojambral..Močno dvomim!Ker ni to samo od dohtrja odvisno, greš čez ene par dohtrjev in ne vem če se kdo upa sebe izpostavt in spisat nekej kar sploh ni nujno in potrebno napotnice in razkirat svojo licenco!slovensko zdravsto je v ku*cu, ampak glede zastonjkarskih stvari znajo pa še posebej bit strogi!
itak pa ne vemo zakaj točno bi dekle šlo na lobotomijo, tko da jst je obtoževala ne bom ne nč.Vseeno pa se mi s strani samo estetskega vidika, zdijo brezvezne.ne pomaga ti potem krasna fufla, brez čutil
če jo pa u kaubojke ne morš dat je pa druga zgodba...

tak hudo pa verjetno avtorci spet ni, no!

Sej navsezadnje gre za del telesa, ki ga ne kažeš ravno celemu svetu, in je namenjen užitku in "rojevanju", tako da bi si lahko vsaj v tem primeru dovolili različne oblike in variacije. Sej tut penisi niso vsi enaki, pa se dedi ne sekirajo in jih vseeno veselo uporabljajo kjer se da. 
pri meni (in zdi se mi da tudi pri večini ostalih žensk s takimi problemi) ni problem samo videz (ja vem da sem v prvem postu to izpostavila...). kakor je tudi že ena prej povedala, problem je da imaš zaradi tega veliko več možnosti za razna vnetja, okužbe in to se meni kar pogosto dogaja. drugače pa glede oblačenja pa to, nase sama lahko spravim use cunje, s tem da mi je moteče ko se pri kakšnih kopalkah ali hlačah use to vidi. glede tega da se ti zmanjša občutljivost teh tvojih predelov pa sem tudi že sama brala. in pravzaprav je to mogoče še edina stvar zaradi katere sem še malce v dilemi ali nej opravim ta poseg. še vedno upam da se bo kje našla kaka članica ki je že opravila ta poseg