sex po menstruaciji

Zadovolj(e)n/a v postelji.
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

McLarnovc napisal/-a:Sem razumel vse, ampak drugič na forumu uporabi lepšo besedo, ker nismo nobene živali. Štekaš?

Ne seri, nismo na televizijskem verskem programu.

Lučka preber navodila potem pa seksaj.
It was forever..but it didnt last long..
nikaragua
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a nikaragua »

*purple* napisal/-a:
nikaragua napisal/-a:mislm haloo, zarad takih kokr je avtorica te teme je toliko najstniskih nosečnic in podobno

ker seksajo a nimajo pojma od pojma!!!! :roll:

Čemu tak zaključek?
Je kontracepcijo en mesec, je jo redno....zakaj točno bi bla noseča in iz kje zaključek ene od ostalih uporabnic, da so tabletke od kolegice?
pač dekle točno ne ve kaj in kako.Jst sm mela na začetku jemanja kontracepcije tud ornk probleme z zaupanjem v le-te in sm use po vrsti spraševala kako pa kaj, da sm na kond dobila neko jasno potrditev, da bo use ok in da prav delam.
za razliko od ostalih usaj uporablja kontracepcijo.
ali ipak tlele gor kej koga prašat je že cela štala in se je prec treba nesramno oglašat in se norca delat.Ste pozabile, da smo bile nekoč iste oziroma precej podobne?Podatkou o takih stvareh nimamo prirojenih!In bolje, da vpraša, kot pa da dela nekaj na pamet!

oprosti *purple* ampak a se ti nezdi da avtorica teme sploh neve zakaj jemlje KT?? a se ti nezdi da ce bi vedla nebi govorila takih neumnosti!! In ja sori preden sm prvič seksala mi je blo kristalno jasno da pac če seksam brez da jem tabletke ali uporablam kondom da so zlo velike možnosti da zanosim, ter da ce uporabljam zaščito da sm kokrtok varna!
snezinka*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a snezinka* »

^^ lej, ona pač ni vedla in je vprašala. namesto, da se zgražate, bi ji pač lepo odgovorle. ker s tem zgražanjem niste nč dosegle, sam še en kreg na forumu (oz. še eno temo, kjer se sam posmehuje) ste ustvarle. sej itak me vemo (več al man), da bi punca to mogla vedet, verjetno tut ona ve, da bi mogla vedet, pa pač ne ve al pa ni prepričana... sj, ti pa česa drugega ne veš, česar nekdo drug ve, in se bi lohka teb smeju, kako to da tega ne veš.
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

snezinka* napisal/-a:^^ lej, ona pač ni vedla in je vprašala. namesto, da se zgražate, bi ji pač lepo odgovorle. ker s tem zgražanjem niste nč dosegle, sam še en kreg na forumu (oz. še eno temo, kjer se sam posmehuje) ste ustvarle. sej itak me vemo (več al man), da bi punca to mogla vedet, verjetno tut ona ve, da bi mogla vedet, pa pač ne ve al pa ni prepričana... sj, ti pa česa drugega ne veš, česar nekdo drug ve, in se bi lohka teb smeju, kako to da tega ne veš.

in to je to.Itak pa vemo kakšna je stalna praksa tega foruma, kukr nekdo slučajno nečesa ne ve je ceu ogenj u streh, kot da ste ene pamet sveta požrle in ste svega boga vedle in nikol rable nč uprašat :roll: če dejansko ne znate punci pomagat oziroma boljš če se izrazim, da nočete in če rabte svoje frustracije znašat nad nekom, jih dejte nad svojimi starši al bilokom, ne pa tukejle na dekleta, ki nobenmu nč nočejo, samo sprašujejo za točne podatke!
in če si nikaragua razbrala, da ne ve zakaj jemlje, tvoj problem, ker jst tega nism razbrala.razbrala sem samo neprepričanost če počne ok in s tem njenim vprašanjem ni narobe čist nč!
Uporabniški avatar
little aba
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a little aba »

~NIA~ napisal/-a:pa sej ti je ginekolog razložu kako in kdaj delujejo tabletke? al kje si jih dobila? na recept prjatlce? dej če nimaš pojma se raje ne ubadaj s temi stvarmi.

in ja, tle na forumu mamo tako kukalo da pogledamo v tvojo pizdo če je slučajno kakšn zarodek notr in pol ti še točno napovemo datum poroda, otrokov spol in kaj bo po poklicu :roll:

:lol: :lol: jahahahahahaha hudooooo
a se uhka na pregled prjavim :lol:
nikaragua
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a nikaragua »

little aba napisal/-a:
~NIA~ napisal/-a:pa sej ti je ginekolog razložu kako in kdaj delujejo tabletke? al kje si jih dobila? na recept prjatlce? dej če nimaš pojma se raje ne ubadaj s temi stvarmi.

in ja, tle na forumu mamo tako kukalo da pogledamo v tvojo pizdo če je slučajno kakšn zarodek notr in pol ti še točno napovemo datum poroda, otrokov spol in kaj bo po poklicu :roll:

no evo... tole ti je primer ko se nekdo norca dela! moj namen je pa biu sam da se mal zenskica zamisli o tem in onem!!!!
Uporabniški avatar
little aba
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a little aba »

nikaragua napisal/-a:
little aba napisal/-a:

no evo... tole ti je primer ko se nekdo norca dela! moj namen je pa biu sam da se mal zenskica zamisli o tem in onem!!!!

Se pardoniram, če je zgledal kot da se delam norca, sam nia je tkooo napisala, da nism mogla zadržat smeha, ker bi drugač kr v dnevni rodila no....
:oops:
Barbeque
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Barbeque »

LUČKA - če si pojedla že celo tablico tabletk, potem ni panike. Jaz sem vprašala ginekologinjo in je rekla da si po 3 že zaščiten. Čeprav v nekaterih tabletkah piše, da si celo že po eni
Odgovori