Ljubljenčki - splošno
-
- Kofetarica
- Kraj: Lj
- Kontakt:
Mi imamo vedno kar nekaj psov in mack, 3 dobermane, 1 belgijskega ovcarja, cistokrvnega mesancka...pa nekaj mack.
Nekoc sem imela hrcka, pa pticke...Je pa zunaj dovolj pticev...
Zelim pa si full velik stenski akvarij, meni so ribe fantasticne.... Aja, imeli smo full opasnega macaka, ko se je omi splazil v stanovanje in ji v kletki zmazal kanarcka...zalostno, ampak prizor je bil kot v risanki. Prazna kletka in perje... Zdaj mi gre malo na smeh, pred leti mi pa ni slo, ko se je to zgodilo....
Nekoc sem imela hrcka, pa pticke...Je pa zunaj dovolj pticev...
Zelim pa si full velik stenski akvarij, meni so ribe fantasticne.... Aja, imeli smo full opasnega macaka, ko se je omi splazil v stanovanje in ji v kletki zmazal kanarcka...zalostno, ampak prizor je bil kot v risanki. Prazna kletka in perje... Zdaj mi gre malo na smeh, pred leti mi pa ni slo, ko se je to zgodilo....
-
- Komunikatorka
-
- Kofetarica
- Kraj: okolica Ljubljane
Ko sem bla manjša, sem mela hrčka ... pa je zbolčku in umrčku, potem mi je tud en mucek umrčkal, potem ob koncu osnovne šole sem sama kupna nemško ovčarko ... sem jo mela ful rada, ko je bla pa stara sedem let, pa je zboleta, pa je veterinar rekel, da ni pomoči in jo uspaval .... moje počitnice tisto leto so ble tko žalostne ....
Kasneje smo kupli kužiko samojedko, in ko smo prodal hišo, je nismo mel kam dat in smo jo oddal eni ful prjazni gospe, ki še dans skrbi zanjo tko lepo, da ne morš verjet .... in mi je ful odlegl ....
Zdej ko živiva v svoji hiši, pa bova verjetn mela še kakšnega kužka in mucka, pa jaz si ful želim met akvarij z ribicami .... je pa to velik dnarja, tko da bi rada našparala, izvednljivo pa bo mogoče čez ene dve leti ...
Kasneje smo kupli kužiko samojedko, in ko smo prodal hišo, je nismo mel kam dat in smo jo oddal eni ful prjazni gospe, ki še dans skrbi zanjo tko lepo, da ne morš verjet .... in mi je ful odlegl ....
Zdej ko živiva v svoji hiši, pa bova verjetn mela še kakšnega kužka in mucka, pa jaz si ful želim met akvarij z ribicami .... je pa to velik dnarja, tko da bi rada našparala, izvednljivo pa bo mogoče čez ene dve leti ...
-
- Komunikatorka
- Kraj: Maribor
Zadnjič spremenil CommandykA, dne 26. Maj. 2005 22:24, skupaj popravljeno 1 krat.
Riba plava in rdeca.Bil je bled in bohinj.Srbela ga je peta in sesta.Znal je brat in sestra.
-
- Kofetarica
- Kraj: kjerkoli kadarkoli