Absolventski izleti

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

underdogy napisal/-a:put, put, put ... KOKOSI! Spet se mi tip smili..
A se ti sploh zavedas kaksne neumnosti stresas? Zdaj bo on sel na absolventa, se napil in polozil vse kaj mu kriza pot. To je cista definicija zdravega odnosa. Joj no, saj ene res niste resne.

js :?: ce si mene mislu, nisi dobro prebral...sem se prav poudarla da ne pravim da jo bo prevaral. samo da je bolj verjetno kot v sloveniji..komentirala sm tisto ko je nekdo napisal da varanje ni odvisno od geografske lokacije. meni se zdi da je. pa NE v tem primeru, ker tu mogoce varanja sploh ne bo, na splosno.
NaNcY*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a NaNcY* »

če te bo tok bol zate d te zdj k kasnej
underdogy
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a underdogy »

red_rose napisal/-a:
underdogy napisal/-a:put, put, put ... KOKOSI! Spet se mi tip smili..
A se ti sploh zavedas kaksne neumnosti stresas? Zdaj bo on sel na absolventa, se napil in polozil vse kaj mu kriza pot. To je cista definicija zdravega odnosa. Joj no, saj ene res niste resne.

js :?: ce si mene mislu, nisi dobro prebral...sem se prav poudarla da ne pravim da jo bo prevaral. samo da je bolj verjetno kot v sloveniji..komentirala sm tisto ko je nekdo napisal da varanje ni odvisno od geografske lokacije. meni se zdi da je. pa NE v tem primeru, ker tu mogoce varanja sploh ne bo, na splosno.

1. nism moskega spola. Samo najedajo mi nadlezne kokosi z njihovimi kao problemi
2. svet se ne vrti okoli tebe, post je namenjen avtorci
3. in ce jo ima tip rad varanja definitivno nebo, ce je nima pa mogoce

Kaj se tice geografske lokacije pa se kr strinjam..
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tearjerker »

Mislim, jaz ne vidim razlike v tem, da greš recimo v eno kočico za vikend, brez punce, kjer se nahajaja horda močno alkoholiziranih pohtnic v Spodnjo Kunguto al pa na Kreto, kjer je takisto horda pijanih babnic. Pač, ko si pijan so lepe itak vse :D
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

underdogy oprosti, pisala si skoraj za mojim postom in sm misla da leti na mene...ce pisemo poste v nekem casovnem zaporedju se pac ne more vedet na koga leti - kontekst bi pa cist lahko nase prenesla. ne pomeni se to da se svet vrti okrog mene ane? :D
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a McLarnovc »

Narobe razmišljaš..... :wink: :D
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Tearjerker napisal/-a:Mislim, jaz ne vidim razlike v tem, da greš recimo v eno kočico za vikend, brez punce, kjer se nahajaja horda močno alkoholiziranih pohtnic v Spodnjo Kunguto al pa na Kreto, kjer je takisto horda pijanih babnic. Pač, ko si pijan so lepe itak vse :D

1. mentalno se razlikujejo te punce...v kocici niso vse z namenom poseksat se. kaj mislis da delajo na kreti? :)
2. tut stevilcno..v kocici je recimo 30 punc, dol jih je pa na stotine.

1. tocka potegne za sabo: razlika po oblacilih - ne verjamem da se vse slovenke v kocici oblecejo tako kot turistke v Maliji - minica do pol riti, 15 cm petke, majcka pa mal vecja od kopalk, spodi brez...zdj pa to mal skombiniri na vse punce :D

+ vzdusje na morju - morje par metrov stran, vrocina kot je v sloveniji ni...vse te reci

a vi res ne opazite razlike? :) nevem js nekak opazim razliko. sj je nebi, ce nebi vsega tega dozivela :D pac js sm ga dol zurala na polno, res dozivela ta ''spirit'' zurerskih mest...poceni pijaca, lokali na vsakem koraku diskaci, horde pijanih punc & fantov, beseda SEX kr u zraku visi...pa sj kaj vam govorim verjetn vas je dosti ze blo dol.
no, pa vseen nism prevarala svojega fanta. :D in ne pravim da bi kdorkoli dol koga mogu prevarat, samo da malo je ze odvisno od lokacijee.

a se vam res zdi cist isto? :) ja 100 ljudi 100 razlicnih mnenj ane :D
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tearjerker »

^^ Ok, sej razumem poanto. Jaz sem bolj neznalica glede tega, ker sem svojega maturantskega prešpricala, na absolventu pa še nisem bla. Pač predsipozirala sem 30 pohotnih pomanjkljivo oblečenih babnic v kočici :D

Oziroma takle bom rekla: meni se ne zdi alkohol + feromonsko-nabite, pomanjkjivo oblečene turistke v sokombinaciji s splošnih vzdušjem in morjem noben izgovor za ''nenamerno'' varanje.
Cherry24
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Cherry24 »

Se strinjam. Js bi lah mela okol sebe ne vem kolk fletnih tipou,luštnih...pa bi bla fajn opita :D ...pa mi sploh ne bi blo da bi bila s kermu. ni mi,in to je to. mam svojga in blo bi BOLANO d bi zgubla tok mescou,al pa let k jih mam z nekom zard enga zagorelga blondinčka.
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

Jaz sem bila na absolventu, z samskimi kolegi&kolegicami, k na splošno nimajo zadržkov pri spoznavanju nasprotnega spola, pa se znajo "skurbat", pa ni na Kreti niti en seksal hehehe...mogoče je bilo naše leto bolj sušno.

Jaz sem imela tipa takrat, pa me sploh ni zamikalo, da bi ga prevarala.
majchy84
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a majchy84 »

Mah kaj pa vem, jst sem šla na absolventa zarad žura, ne zato da se bom dol skurbala :roll: In tud kar je šlo kolegov takrt dol, jim je šla bolj pjača po glavi kokr ženske in noben ni prevaral punce. Pa tud nobenga razvrata nisem vidla, kokr nej bi bil absolvent kao ful znan po tem. Greš dol se zabavat (vsaj večina). Sicer je pa tko, če iščeš kurbarijo, jo tud najdeš, da bi bila pa res očitna, jo pa vsaj takrt, ko sem bila jst dol, ni bilo. Itak se gre na absolventa septembra v hersonissos, kjer smo mi srečaval samo ostarele angleže, ki pridejo konec poletja dol, ker ni več mladine pa je bolj mirno. Ni bilo nobenih napol nagih deklc dol, ki bi sam iskale, kje bodo kerga najdle.
Če te bo hotu prevarat, te bo tud kje tuki okol. Se pa strinjam, da je to nezaupanje velikokrat bolj odraz nizke samozavesti ženske, kokr pa tega, da bi tip dejansko hotu punco prevarat.
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a McLarnovc »

Lahko je zdaj govorit. Ko bi bila 1000km stran nalita, pa bi mela enga mišičastega bjondota pred sabo s plavimi očmi in izklesanim trupom, nisem ravno prepričan da bi tako govorila...
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
Zvoncica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Zvoncica »

^^^ja in??? A res tok težko verjameš, da (govorim lahko pač samo zase) me RES ni noben tip zamikal?

Pomoje je varanje itak stvar odločitve. Tudi, če te nekdo privlači, se še vedno odločiš, a boš to naredil al ne. Če ti reče, če greš plesat z njim, rečeš ne. Če se čudežno znajdeta nekje sama, se čimprej in z najmanj nevljudnim izgovorom odpraviš iskat prijateljice. Sej če tip jasno vidi, da si nezainteresirana, pol gre itak drugam probat. Če ti pa preveč sede pozornost drugih tipov, pol maš pa očitno v vezi probleme. Ponavad ti tip ni več dost všeč, pa iz kdovekakšnega razloga ostajata skupaj...
Cherry24
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Cherry24 »

oh,ne dvom vame. miljon procentou ne bi šla tega narest. sm mela že šanse pr prejšnih tipih...pa preprosto...ne morm. in nočm. ker se držim načelam-ne delaj drugim tistega,kar nočeš da bi drugi tebi. sploh pa NIMAM POTREBE po drugih tipih. ne.
Uporabniški avatar
*skokica*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *skokica* »

Red_rose, praviš, da si bila tam, vse videla, vsi se kurbajo. Glej ga zlomka, ti se pa nisi! Zakaj pol trdiš, da se vsi? Seveda se najde tam veliko mladih, ki pač iščejo seks, ampak kolikor sem slišala od mojih prijateljev, jih gre še vedno večina pač tja zato, da se žura. In ne vem no, če ima pa tip tako šibek karakter, da bo poseksal prvo pomankljivo oblečeno, ki se bo sprehodila mimo ... Dvomim. Ampak avtorica teme bo najbrž bolje vedela.
Odgovori