lunaa napisal/-a:mene pa zanima: 1. Kdaj bom spoznala kakšnega fanta oziroma me zanima moje ljubezensko zivljenje?
2. Kdaj bom dobila svojo prvo službo?
Hvala
Evo, ker sem že obljubila (saj bi že prej, ampak nisem mogla kar v pisarni metat ciganske karte, bi me jih kar nekaj gledalo malo postrani

Ljubezen:
... mislim da se je kar takoj razkril tvoj problem, ker je karta, ki se je obrnila pod tvoje ljubezensko življenje, karta žalosti (je karta obžalovanja, razočaranja, premlevanja preteklosti, neko hrepenenje po nečem, kar je bilo ali pa nekaj, za kar si ti želiš, da bi bilo, pa se nikoli ni zgodilo). Ampak se zaradi kart, ki so se potem obrnile, ne bojim, da ti ne bi že kmalu uspelo priti ven iz tega melanholičnega stanja. Se ti v kartah okoliščin obrne veliko druženja, novih stikov, znanstev in v bližnji prihodnosti tudi nenadna sreča. Se mi zdi, da se ravno med znanci in prijatelji skriva potenicalni kandidat (nekdo nekoga pozna, ki ...). Je pa pod tebi druženji tudi karta potovanj, tako da zna biti, da bodo posredi tudi neke poti (nekakšni obiski, počitnice ... če si mogoče v šoli zunaj svojega kraja bi lahko bile tudi takšne, vikend poti domov in nazaj).
Imam malo težave, ker tvojega srčnega princa v kartah ne najdem (mogoče čisto taprav še ni na obzorju, simpatije in začasni se pa ne pokažejo tako očitno) ... glede na karte za naslednjih 8 mesecev sta dve možnosti: ali si zelo čustvena in občutljiva (zato so včasih take karte, polne bolečine), lahko pa da bo v naslednjih nekaj mesecih tudi dejansko kar nekaj zoprnih čustvenih dram (svarilo: ne se zapletat s kakšnim (karta ljubosumja in starejšega moškega), ki ni čisto frej, ker boš potegnila takratko, pa tudi škoda te je).
... ampak čez pol leta, pa raje kakšen mesec več, se ti pa kar zgodi: eno super lepo razmerje. Več pa ne bom gledala ... raje še enkrat čez pol leta

Tvoja služba:
... imaš karto lopova pod službene zadeve: to je tvoj strah (zagotovo je samo strah, ker sem čez njo vrgla še eno karto, da mi tega lopova razloži, in je padla karta razmišljanja, tuhtanja ...). Ne obupuj, ker se ti odpirajo super karte. Že ta trenutek. Karta veselja, potem svadbe, pod njo karta darila, pogovori in razgovori ... to so vse karte, ki kažejo, da boš sklenila en super dogovor z nekom, se celo odlično povezala in vklopila v nek kolektiv ... Je nad vsem skupaj še karta sodnika (odločitev, uradno ...), ampak res se mi zdi, da se tehtnica že nagiba v tvojo korist.
Otresi se skrbi, ne tuhtaj preveč o tem, kaj je bilo, kaj se bojiš, da bo, pa boš naredila boljši vtis in bodo zares videli kdo si in kaj vse zmoreš!
Pa sploh ne bom še enkrat brala za sabo, ker začnem potem vse nekaj frizirat, pa brisat, pa popravljat, pa je škoda, ker potem zbrišem tudi kaj, kar se potem vidi, da je bilo bolj pomembno, kot sem mislila.