sm se prou mal zamisla. jez tut bruham na usake kvatre zato k mi je dejansko slabo ob določeni hrani ki jo imam sicer rada oziroma ob kombinaciji ksne hrane.
redno mi je slabo recimo ob rdeci papriki pa nej bo v ajvarju, pecena al pa v prahu kot zacimba dodana jedem. men bo obvezno slabo in tist filing v zelodcu k ga ne prenesem in grem seveda bruhat na silo da je pol uredu.
pol recimo bruham ob kombinaciji sok, ledeni čaj - smetana, sadje, svinsko ali goveje meso - krompir. no to sm do zdej pogruntala in se pac izogibam tej hrani pa tut mami se prilagaja dost ker jo je pac ze strah ratal da mam bulimijo oziroma panicari da je to zacetek.
drgac pa ja tretja vrjanta je pa ksn rojstn dan k se full na jem in pol mi je slabo.
ampak jez sama zase tocn vem da sicer bi z veseljem dol runkla ene 5 kil ampak da bi to z bruhanjem nardila al pa stradanjem pa ni sans ker nekak z bruhanjem ti ful želodcne kisline spravs v ustno votlino k pa ful unicuje zobno sklenino in jez k mam ze tko cist konc slabe zobe je to pol se miljonkrat slabi.
tko da bruham kdr je to res potrebno