Meni je moj zanimiv zaradi besedne igre, pač bee happy pa je čebela zraven narisana, čeprav je pravilno be happy (ampak saj to vsi vemo ).
Všeč mi je, ker ma neko pozitivno sporočilo, ne bi bilo slabo, če bi se ga lahko nonstop držala .
Ta avatar sem si zbrala zato, ker mi je bil takrat všeč. Imam ga že zelo dolgo, kar verjetno razkriva, da ne maram sprememb, kjer niso potrebne Čeprav že nekaj časa razmišljam, da bi ga zamenjala.
9000 metara na nebu sam ja, za tren, kad mi osmeh daš... 9000 milja izpod mora na dnu sam ja, kad me ne gledaš...
°rainbow° napisal/-a:Meni je moj zanimiv zaradi besedne igre, pač bee happy pa je čebela zraven narisana, čeprav je pravilno be happy (ampak saj to vsi vemo ). Všeč mi je, ker ma neko pozitivno sporočilo, ne bi bilo slabo, če bi se ga lahko nonstop držala .
Lady_fLame napisal/-a:Hmm men se je pa moj dopadel, ze zaradi tega, ker ponazarja nekaksno "stanje" na tem forumu.. Vse se prerekajo glede "what not to wear" ipd tem.
Moj pa predstavlja meni ljubo žival.Na videz samotar, kar tudi meni velikokrat paše, drugače pa član krdela, pač da potrebujem nek občutek pripadnosti.Sama pojava volka mi je že od nekdaj všeč, ni to tisto:"Aj lajk animals!" pa te fore.
Z avatar imam fotko, ki sem jo naredila lansko poletje, mi je pa še posebno všečna zato, ker predstavlja pogled, ko na plaži ležiš na trebuhu. To je pa pač luštno.
men gre pa moj avantar ze posteno na ziuce in sm ga dala gor sam zato k sm bla pac takrat dlih zalostna..je pa res da sm se na forum upisala velik prej preden sm zacela tut kej pisat gor... najprej sm pa sam brala brala brala brala.....
Jst mam skos ene ˝cofkaste˝ avatarje. Pač sm tud sama bolj taka punčkasta, pozitivna, nasmejena oseba, rada mam mačke...takih je tud večina mojih avatarjev .
Evo primeri mojih dosedanjih (pa ne mi zdj kradt, ker skos menam med temi ) :