nasilje fanta

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
kepka
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a kepka »

La_Stella napisal/-a:
foals napisal/-a:Vse je odvisno kakšne meje si znaš postaviti...če je njo tepel ne pomeni da bo tebe tudi! Samo takoj postvi mejo!!!!!

Točno tako! Tudi moj kolega je bil včasih problematičen, pa se je spremenil in je zdaj, ne rečem da čisto drugačen, vendar druga oseba (v pozitivnem smislu).

Ne vem al naj se rezim al jokam :eek:
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

La_Stella napisal/-a:
foals napisal/-a:Vse je odvisno kakšne meje si znaš postaviti...če je njo tepel ne pomeni da bo tebe tudi! Samo takoj postvi mejo!!!!!

Točno tako! Tudi moj kolega je bil včasih problematičen, pa se je spremenil in je zdaj, ne rečem da čisto drugačen, vendar druga oseba (v pozitivnem smislu).

Ve se kar tolažte... Lahko se je spremenil za magari 10 let, sam če je bil nekoč sposoben punco udart, mislim da jo je še kdaj, ko se razjezi.

Jaz s takim fantom nebi bla.

Avtorica teme naj pa seveda direkt fanta vpraša, druzga ni. Pa ne vsaki govorici verjet.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
NoSex
Kršitelj/ica 1. stopnje

Re: nasilje fanta

Neprebrana objava Napisal/-a NoSex »

Nutella` napisal/-a:Pred dvema mesecema sem spoznala fanta, s katerim sva bluzila, vendar mi takrat ni bil nič posebnega oz. mi ni bil res všeč. Vseeno smo večkrat šli skupaj ven pit. Ko sem ga videla drugič pred mesecema, pa je naenkrat naredilo "klik" in mi je čisto spodnesel tla pod nogami. :oops: Do zdaj me še ni nihče tako obnorel. Problem je v tem, da sem še preden sem ga dobro spoznala, o njem slišala dosti slabih stvari. Bivšo punco bi naj enkrat pretepel, vendar verjamem tej govorici toliko kot ne verjamem. Težko je vedeti, kaj je res. Sicer ne kaže znakov agresivnosti, četudi spije preveč alkohola, ker sva se do zdaj še vedno imela lepo. Prijateljica mi je rekla, naj pazim kaj delam, ker je o njem slišala, da je lahko zelo posesiven do punce, skratka ljubosumen. To mi je zadnjič tudi sam rekel, vendar bolj v hecu. Do zdaj je bilo še vedno tako, da so prijatelji imeli nekaj proti mojim bivšim (dva sta bila) in se mi zdi, da se zgodba ponavlja. Ne vem kaj naj naredim... zdi se mi nesmiselno poslušati nekoga, ki ga ne pozna nič bolje od mene, ker je slišal od neke xy osebe slabe stvari o njem. Se je katera že kdaj znašla v podobni situaciji?

Lepa dkleta ljubojo barabe.
Uporabniški avatar
Miss N.
Debatorica
Debatorica

Re: nasilje fanta

Neprebrana objava Napisal/-a Miss N. »

NoSex napisal/-a:
Nutella` napisal/-a:Pred dvema mesecema sem spoznala fanta, s katerim sva bluzila, vendar mi takrat ni bil nič posebnega oz. mi ni bil res všeč. Vseeno smo večkrat šli skupaj ven pit. Ko sem ga videla drugič pred mesecema, pa je naenkrat naredilo "klik" in mi je čisto spodnesel tla pod nogami. :oops: Do zdaj me še ni nihče tako obnorel. Problem je v tem, da sem še preden sem ga dobro spoznala, o njem slišala dosti slabih stvari. Bivšo punco bi naj enkrat pretepel, vendar verjamem tej govorici toliko kot ne verjamem. Težko je vedeti, kaj je res. Sicer ne kaže znakov agresivnosti, četudi spije preveč alkohola, ker sva se do zdaj še vedno imela lepo. Prijateljica mi je rekla, naj pazim kaj delam, ker je o njem slišala, da je lahko zelo posesiven do punce, skratka ljubosumen. To mi je zadnjič tudi sam rekel, vendar bolj v hecu. Do zdaj je bilo še vedno tako, da so prijatelji imeli nekaj proti mojim bivšim (dva sta bila) in se mi zdi, da se zgodba ponavlja. Ne vem kaj naj naredim... zdi se mi nesmiselno poslušati nekoga, ki ga ne pozna nič bolje od mene, ker je slišal od neke xy osebe slabe stvari o njem. Se je katera že kdaj znašla v podobni situaciji?

Lepa dkleta ljubojo barabe.

sej v teoriji bi to držalo...v praksi včasih tudi...

včasih pa ne veš da je ta oseba...pač baraba...

in te s svojim dejanjem tako zelo negativno preseneti...da preprosto ostaneš brez besed in ne moreš verjet da je to tista ista oseba, ki te je še pred kratkim dala lupčka in sta se mela oh in sploh fajn...
Če ne moreš pomagati, nagajaj. Važno je sodelovati...
*srčica*
Debatorica
Debatorica
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objava Napisal/-a *srčica* »

*mala* napisal/-a:
La_Stella napisal/-a:

Ve se kar tolažte... Lahko se je spremenil za magari 10 let, sam če je bil nekoč sposoben punco udart, mislim da jo je še kdaj, ko se razjezi.

Jaz s takim fantom nebi bla.

Avtorica teme naj pa seveda direkt fanta vpraša, druzga ni. Pa ne vsaki govorici verjet.

če jo je udaru, je vprašanje tut zakaj jo je udaru. Ne maram nasilja, ampak roko na srce, nekatere so prave majstrice v tem da se same pripeljejo do tega. evo, zdej me pa napadite :)
lelija
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a lelija »

:)
Zadnjič spremenil lelija, dne 21. Avg. 2009 2:20, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
punk´s not dead
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a punk´s not dead »

lelija napisal/-a:Pa tudi, če ga gre zdaj ta punca spraševati, kaj je delal v preteklosti in če je res kaj govorijo, se ji bo zlagal, ker ne bo hotel narediti slabega vtisa nanjo.

se strinjam, dvomim da bi povedal po resnici..
ali pa bi zgodbo olepšal, okrivil bivšo....
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

ja kaj je res pa mogoče zvedla ne bo nikoli...kaj pa če ni res?kaj pa če je tista punca to rekla, pa da je bla to čist neka nedolžna situacija?
mislm nevem, jst sm že tok buč slišala, pa takih da te srat prime, da res dokler mi en ne pove ki mi je zares blizu in tega ne dokaže, ne bom vrjela.vzamem za rezervo, d abi pa zdej celo štalo iz tega delala pa zihr ne.
tamala123xy
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: celje

Neprebrana objava Napisal/-a tamala123xy »

lej probat ni greh...če ne boš probala ne boš vedla, tak ko ti je že ena napisala še zmrim se lahka umakneš, če pride do česa..Kaj pa če je v bistvu čist ok fant in ti bo kasnej žal da mu nisi dala priložnosti
and baby when it's love it is not rough it isn't fun...
lelija
Debatorica
Debatorica

:)
Zadnjič spremenil lelija, dne 21. Avg. 2009 2:20, skupaj popravljeno 3 krat.
tamala123xy
Komunikatorka
Komunikatorka

lelija napisal/-a:Jabolko ne pade daleč od dreves. Pozanimaj se kako je pri njih doma glede nasilja in ti bo vse jasno.

Ah to pa ni vedno res zdej če fotr doma mlat mamo,še ne pomen da je sin tud tak!!!Kaj pa če ssledi načelom-bodi boljši vzor svojim staršem kot so oni tebi...enim se pol take stvari zagabijo ko jih morjo doma doživlat!No res je pa da eni pa to od doma prnesejo ker so recimo skoz živeli v takem.Sam to ni nobena garancija
lelija
Debatorica
Debatorica

:flower:
Zadnjič spremenil lelija, dne 21. Avg. 2009 2:19, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Tukaj se pa absolutno ne strinjam. Mogoče eni res posnemajo starše, daleč od tega pa da vsi. Moj dedek je ves čas tepel mojo staro mamo, pa je moj stric tak dobra duša, da se še čebelo ali pa muho ne upa ubit. Pomoje če nebi imel takih izkušenj iz otroštva se nebi on tako trudil biti boljši človek. In boljšega ni :)
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
tamala123xy
Komunikatorka
Komunikatorka

*mala* napisal/-a:Tukaj se pa absolutno ne strinjam. Mogoče eni res posnemajo starše, daleč od tega pa da vsi. Moj dedek je ves čas tepel mojo staro mamo, pa je moj stric tak dobra duša, da se še čebelo ali pa muho ne upa ubit. Pomoje če nebi imel takih izkušenj iz otroštva se nebi on tako trudil biti boljši človek. In boljšega ni :)

no to jzt pravim da se nekterim pol te stvari zagabijo,in resnično poizkusijo biti boljši kot so jim doma dajali'vzgled'
lelija
Debatorica
Debatorica

:roll:
Zadnjič spremenil lelija, dne 21. Avg. 2009 2:19, skupaj popravljeno 1 krat.
Odgovori