P.S. I love you
-
- Cosmopolitanka
- Skrat potepuh
- Debatorica
- Kraj: Gorenjska
Galway Girl – sang by Gerald Butler
The Pogues - Fairytale in New York + pogreb
Zelo všečen pogreb. Raje bi mela tazga kot da se tam prikaže vsa žlahta in vsi, ki so me kdajkol videli, mal jokajo pol grejo pa jest v najdražjo gostilno, kjer se ga tastari nažgejo in vse skup skor privede do bankrota familije.
Zaradi tega ne hodim na pogrebe tistih, ki mi niso nič pomenil, čeprav sem jih poznala ali pa smo bili v sorodu. Ne zdi se mi kul hodt zato da se pofočkam tam "ker se spodobi". Ne pa se ne! Pogreb je zame precej intimna stvar in ne bi želela da mi neznanci segajo v roko in izražajo sožalje...
Ok, offtopic, sam v zadnjem mescu so me dvakrat hotl spravt na pogreb in to mi gre tko na živce!

The Pogues - Fairytale in New York + pogreb
Zelo všečen pogreb. Raje bi mela tazga kot da se tam prikaže vsa žlahta in vsi, ki so me kdajkol videli, mal jokajo pol grejo pa jest v najdražjo gostilno, kjer se ga tastari nažgejo in vse skup skor privede do bankrota familije.

Povej mi o sanjah četudi so grešne,
zaupaj mi želje četudi so smešne.
(Feri Lainšček)
(Feri Lainšček)
-
- Cosmopolitanka
-
- Cosmopsiho
-
- Cosmopsiho
- Skrat potepuh
- Debatorica
- Kraj: Gorenjska
sončk napisal/-a:Se strinjam. Sm si ga pogledala, k ste ga vse tko hvalle, pa mi je bil res waste of time. Pa še Hilary me odbija. Edin muzka je kr fina
Hehe, mene je pa ful pozitivno presenetla. Morta priznat, da zna igrat. Ne vem, rajš gledam njo kot pa kakšno blond lepotičko, ki ne za druzga kot neprepričljivo jokat in se vedno isto smejat.
Sicer pa, še dobr d mamo različni okus za filme. Ene smo se pač našle not, ene ne. Ene pa že ob besedi romantična drama/komedija dobijo pike in jim je vsaka zanič. Vsakemu svoje.
Povej mi o sanjah četudi so grešne,
(Feri Lainšček)
(Feri Lainšček)
-
- Cosmopsiho
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
Skrat potepuh napisal/-a:Sicer pa, še dobr d mamo različni okus za filme. Ene smo se pač našle not, ene ne. Ene pa že ob besedi romantična drama/komedija dobijo pike in jim je vsaka zanič. Vsakemu svoje.
Am.. Ja. Sej, zato je pa ta tema. Da vsak pove svoje mnenje, ne. Ni me treba zdej citirat, če mi je bil film zanč =) Notebook mi je pa kul. Ryan Gosling je kul.
Sej je kul film, lep in žalostn, sam zgodba je men mal preveč za lase privlečena. Drugač je pa ful dobra muzka not (Love You Till the End
, pa Galway Girl je tud zakon) in seveda največji plus filma - Gerard Butler. 

little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
-
- Cosmopsiho
jullia_ napisal/-a:Pomoje je predvsem to problem, da ste ga ene gledale s pričakovanjem, da se vam bo Marija prikazala nekje na sredi filma, ker smo ga tako hvalile![]()
Čista resnica. Mene je npr. Notebook bolj navdušil kot ta + tud men ni všeč Hillary Swank aaa.
It was forever..but it didnt last long..