tudi jaz bi na tvojem mestu prisla nenapovedano-idealna moznost je ju3 8.marec pa lahko to uporabis kot izgovor pa prines se kako vrtnico pa cokolado,ker mogoce je pa vse ok pa se punca res samo uci

caly napisal/-a:Js tudi študiram,ne v tujini sicer,ampak tudi če bi in bi bili stroški poti višji kot sicer,nebi spustila vikenda ko sem lahko pri fantu. In tudi,če se ti punca izmika pri seksu ko se vidita po tolkem času...meni to ni normalno. Ker js osebno komaj čakam na trenutek ko bom z njim.
če si zaljubljen in če si želiš partnerja se ne izgovarjaš,da se slučajno ne srečata.
Mahagonij napisal/-a:Lahko ti povem, da med studijem v tujini OGROMNO folka prevara svoje partnerje doma. Ogromno. Tko da se jst ne bi prav nic cudil.
miklavz napisal/-a:eem @Josephina... ne poanta je lih v tem da ji jaz res NIČESAR nisem in ne bom prepovedal... sem napisal da me vprašala če me moti da je ta azijec tam itd.. in v bistvu me niti ni ker pač rabi neke kolege itd..se razume in ji zaupam..ampak takrat ko sem izvedel za ta kosila pa da je on zaljubljen v njo pa darila itd..sem ji rekel da bi zdaj že počasi blo dovolj tega..če hoče kaj z njim naj ma.. če ne pa mu pač naj pove da je z mano in pika..
Josephina napisal/-a:Vara te.