Kje najti fuck frende?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

:roll:
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Dec. 2010 7:36, skupaj popravljeno 1 krat.
fun
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a fun »

BaByBlu napisal/-a:kakšne dogodivščine so za vami, kako ste dobile fak frenda?
med mojimi prijateli ni nobenega privlačnega...žurat ne hodim veliko ampak še zmeri bi rada enga, ki bi bil občasno men na razpolago
hehe kok so bedna uprašanja :D
ampak za hec mi useeno odgovorte :twisted:

ja težko res... Po mojem bo večina samskih kolegov za... Al a v KMŠ pejd pa se delaj da komaj stojiš od pijanosti, pa boš mela takoj nekaj ""prevozov"" za domov. :twisted:

Jaz sem mojga FF spoznala preko skupnih prijatlov na žuru, in ko sem bla samska sva si začela pisat in se začela ćim pogosteje dobivat. Pač odlično mi je zgledal, ma neko karizmo in ujela sva se v vseh skupnih aktivnostih. :wink: No, zdej sva pa par že kar dolgo časa... :wink:
Uporabniški avatar
Joanfaca
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Novo mesto

Neprebrana objava Napisal/-a Joanfaca »

Amm mogoče se bo to komu zdelo čudno al pa clo popolnoma nerazumljiva ampak jz sm mela pa bivšeza f** frenda. Pač ko sva se razšla, sva se razšla čist rijatečjsko. In ker sva bla oba potrebna, sex pa res dober, sva se še dva meseca po prekinitvi dobivala ali pr meni ali pr njemu. Ni boljšga. Noben od naju pač ni hotu sexat kr z nekom, tko da se mi je zdelo in se mi še vedno zdi, da je bila to pač najboljša rešitev za potešitev moje takratne sle :D :twisted:
Uporabniški avatar
small_star
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: made & heaven

Neprebrana objava Napisal/-a small_star »

Kaj pa ti razni chati? Ko sem še jaz klepetala tam, je vsak drugi najprej vprašal iz kod sem in koliko sem stara... Naslednje vprašanje pa je bilo, če sem kaj potrebna. Meni so šli takšni blazno na živce. Hotla sem klepetat, ne pa zbirat ponudbe za sex. Zdaj pa že nisem klepetala več kot leto dni in me nič ne vleče tja. Zate pa bi to bilo ;).
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Joanfaca napisal/-a:Amm mogoče se bo to komu zdelo čudno al pa clo popolnoma nerazumljiva ampak jz sm mela pa bivšeza f** frenda. Pač ko sva se razšla, sva se razšla čist rijatečjsko. In ker sva bla oba potrebna, sex pa res dober, sva se še dva meseca po prekinitvi dobivala ali pr meni ali pr njemu. Ni boljšga. Noben od naju pač ni hotu sexat kr z nekom, tko da se mi je zdelo in se mi še vedno zdi, da je bila to pač najboljša rešitev za potešitev moje takratne sle :D :twisted:

Tole pri meni nikakor ne bi šlo skoz.

Upam si trdit, da sem dolgoletno zvezo prebolela in pustila za seboj, kolikor se je to v par mesecih pač dalo, ampak seksat pa z njim ne bi hotela več, ker ne bi hotela reskirat ponovnega prebujenja čustev.
Še vedno je to človek, ki sem ga več let imela zelo rada, ne pa samo nekdo, ki me lahko nategne in gre potem domov. V primeru, da bi se še dol dajala, bi pa točno tako bilo, ker to pač ni več moj fant, ki me ima rad, ampak bi bil samo fukfrend.
Uporabniški avatar
BaByBlu
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: lost

Neprebrana objava Napisal/-a BaByBlu »

hahah :twisted:
ja Marypa sej maš prou, če me nebo prej minilo! ker če neki načrtujem pol mi rata čist bedno, pa z neznanci v raznih diskačih tut nebi bla, oziroma bi se mogla napit ampak pol spet pridem do ugotovitve da nebi spet uživala če bi bila mrtvo pijana ahahaha
sej to je sam en moj flash, ker pogrešam sex :D
razmišljam pa o opciji da se zmenim z bivšim ... pa spet nevem če bom zbrala pogum
ah jao moji problemi :cool:
snezinka*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a snezinka* »

Kaj pa kak kolega iz faxa al pa sodelavc...:)
addie
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a addie »

jaz sem tut mela do predkratkim FF, ene pol leta je trajalo. sva pa tut prijatelja, itak sva vedela da če pač kdo od naju koga drugega spozna, ostaneva samo prijatelja. takle odnos mi je res sedel, sploh ker ful rabim seks, on pa tut, in mi ni nič žal, ker sva doživela nekaj res hudih trenutkov ker sva imela oba ful podobne potrebe v postelji. kot par pa nikakor ne bi funkcionirala.
zdej sem pa itak enega spoznala, ki mi je čist zmešal glavo in sem prijatelju tut vse razložila in je vesel zame, on bo pa itak našel kakšno drugo, sej mu nikoli ni bilo problem :)
Anelise
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Anelise »

Po moje na kaki zurki, ne vem no :lol:
Uporabniški avatar
KiLLyKa
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a KiLLyKa »

Ja to je najboljš. Prek neta na chatu kazga neznanca pobrat...sigurn veš koga vse je dal čez, kako jih je dal čez...po možnosti še fašeš kej. Go STD! :D Halo no :D
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
Horus

Neprebrana objava Napisal/-a Horus »

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 22:28, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Joanfaca
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Novo mesto

Neprebrana objava Napisal/-a Joanfaca »

jullia_ napisal/-a:
Joanfaca napisal/-a:Amm mogoče se bo to komu zdelo čudno al pa clo popolnoma nerazumljiva ampak jz sm mela pa bivšeza f** frenda. Pač ko sva se razšla, sva se razšla čist rijatečjsko. In ker sva bla oba potrebna, sex pa res dober, sva se še dva meseca po prekinitvi dobivala ali pr meni ali pr njemu. Ni boljšga. Noben od naju pač ni hotu sexat kr z nekom, tko da se mi je zdelo in se mi še vedno zdi, da je bila to pač najboljša rešitev za potešitev moje takratne sle :D :twisted:

Tole pri meni nikakor ne bi šlo skoz.

Upam si trdit, da sem dolgoletno zvezo prebolela in pustila za seboj, kolikor se je to v par mesecih pač dalo, ampak seksat pa z njim ne bi hotela več, ker ne bi hotela reskirat ponovnega prebujenja čustev.
Še vedno je to človek, ki sem ga več let imela zelo rada, ne pa samo nekdo, ki me lahko nategne in gre potem domov. V primeru, da bi se še dol dajala, bi pa točno tako bilo, ker to pač ni več moj fant, ki me ima rad, ampak bi bil samo fukfrend.

SEj to sva se pa itak že prej zmenila, da če bi se že pr ktermu od naju začelo kej prebujat, da bi koj distancirala drug od drugga.. Kr sva vedla, da za skup pač nisva. In neki časa je pač laufalo, pol so se pa najina čustva drug do drugga popolnoma in utterly ohladila, tko da sva ugotovla, da tud sex ni več tko dobr. In takrat sva nehala. :)
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: hollywood

Neprebrana objava Napisal/-a rachka_ »

bolj iščeš, manj najdeš :)
jaz nikoli nisem iskala nekoga za izključno sex, ampak naprimer sem enkrat šla z mojim dobrim prijateljem na kavo in zravn je mel še nekega svojega kolega, ki sem ga do takrat samo bežno poznala. no s tistim tipom sva se ful zaštekala in začela bit fukfrenda (lol kiri izraz).
tako, da pomoje je najboljše če ne iščeš ravno direkt nekoga :).. če si bolj takšne narave, boš že sama od sebe dajala takšno energijo, ki bo privlačevala tipe :D in itak začutiš tudi če se s kakšnim kolegom zaštekaš na tisti drugačen način.. dodaš še malo alkohola in imaš fukfrenda :D pol zna bit sicer problem, če tipu samo to več ni dovolj in hoče kaj resnega (sem tudi že imela primer).
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Uporabniški avatar
maaalaaa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a maaalaaa »

hehe jst sm si našla enga k ga poznam od zmerej, pa nikoli prej nism niti na približno pomislila, da bi pa z njim karkoli mela, pač sploh mi ni padel na pamet kot potencialni kandidat za več kot samo znanca. pa sva pristala skupaj na enem žuru in pol se je sam nadaljeval. sicer sva rabla ene pou leta da sva pršla do sexa, prej le sms-i pa malce bluzenja občasno. :)
*srčica*
Debatorica
Debatorica
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objava Napisal/-a *srčica* »

kak znanc, s sodelovci pa kolegi se js na tvojem mestu ne bi posebi zapletala...
sam met enga sam za seks je bol tko no...jst pomoje nebi mogla. če ti je tip res hud, pa čutiš tisto noro kemijo, ti pomoje čez čas ni več dost da se samo podreta, sploh če se tut drugač štekata. men to nikol ni blo jasn kako eni tko funkcionirajo, men če je tip všeč hočem bit zares z njim, če mi pa ni tok všeč da bi hodla z njim, mi ni všeč niti sam za seks, pol ga smatram za kolega in kolegi me spolno ne privlačijo. mal sm zabluzila, pa sej približno se da razbrat kaj sm misla.
mam pa respect do ljudi ki lahko tok dobr ločjo čustva od seksa, pri sebi bi to bolj težko označla za neko močno točko :)
Odgovori