sem se že pomirila, saj na splošno ni big deal, samo včeraj sem mela res vsega poln kufer. drugače me ne moti, če se druži s puncami. ima veliko prijateljic, s katerimi nimam problemov.
samo zadnjič mi je povedal, kako je šel z bivšo punco na večerjo, in kako mu ona vse pove o svojem novem fantu, pa kako ma neko bedno sceno v življenju etc. če jaz gledam iz svojega zornega kota, ko mi je nekdo strl srce, kot jaz vem, da ga je njemu ona - nevem moj proces prebolevanja je šel zelo počasi in nekako tako, da mi je najprej bilo zelo hudo, potem sem pa iz nekih obramnih mehanizmov začela verjeti, da je bedak, in gledati stvari za nazaj, da le ni bilo vse tako rožnato. potem sem si predstavljala včasih, da bi bilo fino, da bi se srečno zaljubila in bi me on videl srečno z drugim. mogoče druge nimate pač takih izkušenj, tako je bilo pri meni. no ampak danes, ko lahko res rečem, da sem ga prebolela, do njega nimam več takega odnosa.
pri fantu pa me je zmotilo to, da se mi zdi, da hoče izpast tak jack pred to svojo bivšo žensko, in bit kavalir in potem še govori kako je zdaj srečen z mano - samo zato, da bi ona videla, kaj je zamudila. ker na splošno ni tak kavalir in oh in sploh da bi to imel v krvi. in to me je potem včeraj žrlo - ker zakaj že bi se on dokazoval pred eno x žensko, to potem pomeni da je še ni čisto prebolel.
no ampak, kot sem že rekla, ne bom delala iz muhe slona. ker je res super fant in sem drugače srečna z njim. samo taki drobci mi potem vzbudijo dvome, pa potem še berem na cosmo forumu od tiste uporabnice, ki je še vedno zaljubljena v bivšega fanta