iluzija napisal/-a:Lopatka napisal/-a:Jaz pa ne bi rekla, da ima on kakršnekoli privide oz. da trpi za shizofrenijo... po moje gre tukaj za preprosto nesramnost s strani njega. Pač, verjetno mu gre v nos, ker ne živite več skupaj in to želi na nek provokativen način izpostavit.
Aha. Torej vedno, ko pride do nekih težav, je potem najboljše, da se človek sklicuje na duševne bolezni? V končni fazi je potem bolno prav to (s strani tistega, ki izsiljuje na tak način).
No, ampak res pa je, da ne moremo takoj na grobo postaviti diagnoze shizofrenije (še najmanj iz nekaj kratkih opisov).
se strinjam ja, čeprou jst nikjer nism zasledila, da bi on sam reku da je bolan in to izkoriščal?
vsekakor pa je na tem forumu itak tko, da prdneš pa so usi prepričani da imaš najmanj raka na črevesju

jst bi tele prisilne privedbe in poodbno, uzela bolj za rezervo.Namreč nevem, predstavljajte si vi kakršnkoli tak primer, pa da prisilno odvedejo vaše starše, jih vtaknejo v umobolnco in skorajda zdrave filajo z nevemkakšno kemijo kot da so najbolj zmešani na svetu

ja jst nekak tega nebi dopustila,dokler se jim res nebi popolnoma zmešalo.
čist možno, da obstaja možnost nesramnosti oziroma mišljenje, da mate vi nekoga doma,kšnga očima predvidevam, ki gre njemu v nos.četudi ga ni, lahko on misli da je pa mu nočete povedat.skratka lahko da to ni nč v povezavi s kakršnokoli boleznijo.tud moja mat učas krneki predvideva po svoje, čerpou ni res, sam pač ona si da u glavo in to je to.Pa ni shizofrenična ne nč.
glede prisluhou.Kaj pa vem..Mogoče ga je strah česa.Jst mam recimo fobijo pred kamerami in usak javni wc preden se slečem pregledam, da ni kje kšne kamere in garderobe v štcunah,solarije,itn..Pač sm gledala preveč takih prispeukou in zdej me je tega da bi s eznašla nekje na you tubu v kočkjivem položaju, groza.
kaj pa če bi se probali pogovorit z njim?da z njim preživiš konkretno ceu dan, gresta kam in pač probaš kej glede tega, brez očitkou, rečt?
usekakor bi jst najprej poizskala izvor teh dogodkou ne pa takoj ga proglašala za norega.