Ali vaš partner kuha?
-
- Debatorica
- Kraj: Ljubljana
zdejšnji ne kuha... ni da ne zna (še boljš k jst matr) sam kaj vem.. jst sm tista pri hiši ki kuha kar mi gre tut mal na jetra, k bi včasih jst rajš ležala pa gledala tv medtem ko se bo kosilo pripravilo samo od sebe. No ja sej me pelje ven jest dostkrat 

If you love something, set it free. If it comes back, it was, and always will be yours. If it never returns, it was never yours to begin with
Hmm.., ne kuha. Mi pa pomaga pri pripravi hrane (naredi solato, kakšno stvar nareže ipd). Zadnje čase kaže tudi neke znake zanimanja, v smislu: 'kaj si dala zdej notr, kolk časa morš zdej to kuhat..' Mogoče pa me kdaj celo preseneti s kakšnimi špageti, hehe.
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
Da, da.. on kuha..
To pa zato, ker jaz lahko zivim en mesec od spagetov, katerih on ne prenese.. In ker znam delat vecinoma sladice, cesa drugega se pa nikoli nisem lotila..
In potem pac on kuha, da 'nebi umrla od lakote', kakor on pravi
.
In itak, potem da mu pumpam ego, mu recem da so najboljsi kuharji moski.. Itak ne pali, kuha pa vseeno
. Obozujem spagete!

To pa zato, ker jaz lahko zivim en mesec od spagetov, katerih on ne prenese.. In ker znam delat vecinoma sladice, cesa drugega se pa nikoli nisem lotila..
In potem pac on kuha, da 'nebi umrla od lakote', kakor on pravi

In itak, potem da mu pumpam ego, mu recem da so najboljsi kuharji moski.. Itak ne pali, kuha pa vseeno

- rammsteingirl
- Cosmopolitanka
- Kraj: Gorenjska
^^Isto
. Če bi "tekmovala", kdo on naju več in bolje kuha, bi bil to sigurno on. Ker sem jaz, kljub temu, da je moja mama kuharica, en velik kuharski antitalent in ne kuham nič drugega, kot pa pašto (včasih jo celo prekuham) in paradižnikovo omako (ki velikokrat ni dovolj slana)
... On pa ima vsaj ta občutek, da ve, koliko začimb potresti u hrano...