Higiena pred in po spolnem odnosu

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Jst nism lih tip človeka, k bi seksu kadarkol ga prime in kjerkol ga prime, tko da se je večina teh užitkou izvajala nekje, kjer se je dal najdet tekočo vodo al pa saj uporabt intimne robčke.

Tuširam se enkrat dneuno (polet tut večkrat), spodi se pa umijem vedno, ko grem od doma. In če grem direkt h fantu, tja itak vedno pridem usa frišna in dišeča :P , če pa prhajam od kje drgje, pa pr njemu zavijem u kopalnco in se ni za bat, da bi njega al pa mene, karkol (z)motil.

Usi tisti, s kerimi sm delila tovrstne užitke, so očitno poskrbel za higieno, kr lahko rečem, da se mi pr nobenmu ni blo treba ukvarjat s kšnimi neprijetnostmi.

Po seksu se stuširam redkokdaj (če ostajava doma, seveda), daleč od tega, da bi se počutla umazano, prouzaprou mi paše en tist posebn vonj po seksu, vonj po nama ...

Sva pa z zadnjim fantom še pred najinim prvim seksom pršla na mal bl žgečkljivo intimno debato in je povedu, kok mu je blo neprijetno z eno bejbo, k je bla drgač čist super, mu pa ni ogovarju njen narauni vonj in okus ... in se ni izšlo. Jst sm se seveda usa presrala in tist večer, kljub neustauljivi želji, neki palamudrila pa se probala izmaknt ... ni mi ratal, sva bla pa več kot očitno precej kompatibilna tut tle in nasledna akcija je bla hit tle :D .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

Za higieno mojih spolnih organov skrbim z intimnim milom Hygiea, za katerega menim, da je d best... Prav čutila sem razliko, ko v Ljubljani u domu še nisem imela tega intimnega mila, doma pa sem ga imela. U Ljubljani me je use srbelo, nenavaden občutek, res...

Spolnih odnosov ne pričakujem, lahko jih samo predvidevam s tem, ko npr. spiva edn pri drugemu in je velika možnost, da se kej poigračkava... In takrat moja higiena ni nič kaj drugačna. Itak se zvečer stuširam (po vsaki dolgi potrebi umijem), tako da ni nevarnosti, da bi bil moj fant deležen takšnih ali drugačih vonjav.
Po spolnem odnosu pa se ponavadi zazibljem u spanec, tako da... Ne, ne perem se takoj po spolnem odnosu, ampak šele naslednje jutro...

Moj fant je znan po tem, da si spolni organ vedno opere (ali pa vsaj malo zmoči), ko gre na malo potrebo, ko gre na veliko, se pa tudi umije, tako da vedno, ko se približam območju pod njegovim pasom, lahko pričakujem, da je tam vse sveže... Sicer pa pred začetkom oralca na to niti ne razmišljam. Mu zaupam, vem, da ni pujs in se zato prepustim toku dogodkov in nagonov :wink: .
Torej bi lahko rekla, da sva oba nekakšna higienska maniaka...

Moj fant mislim, da mene sploh ne voha :D , saj mi nikoli še ni omenil, da se kako ali drugače voham. Se pa zavoham sama (takrat, ko se mi spet pojavijo glivice) in mi je takrat grozno nerodno. Takrat ga preprosto odmaknem od tistega "prostora" in se posvečamo eden drugemu na drugačen način...
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Meni se zdi, da vsakič, ko grem lulat in se spodaj obrišem z wc papirjem, ima zadeva nek vonj, predvsem če potem nataknem še spodnje hlače in hlače, kjer je vse ustesnjeno itd. Zato dilema - seksa ne načrtujem, preden se dobim s fantom se seveda umijem, ampak če grem vmes še 2x lulat (lulam pa ogromno, če dosti pijem), potem dobi nožnica nek vonj. In kaj zdaj? Umiti vsakič, ko se polulaš in si v družbi s fantom, kjer obstaja potencialna možnost za seks, tvegati glivice (preveč umivanja uniči naravni pH), uporabiti robčke (spet glivice za občutljive), odmisliti in sprejeti vonj?
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

MsN napisal/-a:Meni se zdi, da vsakič, ko grem lulat in se spodaj obrišem z wc papirjem, ima zadeva nek vonj, predvsem če potem nataknem še spodnje hlače in hlače, kjer je vse ustesnjeno itd. Zato dilema - seksa ne načrtujem, preden se dobim s fantom se seveda umijem, ampak če grem vmes še 2x lulat (lulam pa ogromno, če dosti pijem), potem dobi nožnica nek vonj. In kaj zdaj? Umiti vsakič, ko se polulaš in si v družbi s fantom, kjer obstaja potencialna možnost za seks, tvegati glivice (preveč umivanja uniči naravni pH), uporabiti robčke (spet glivice za občutljive), odmisliti in sprejeti vonj?
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Jaz sem nekje v povprečju. Itak se ne tuširam zjutraj, ampak v večernih urah, po svoji dnevni telovadbi (res telovadbi, ne seksu :) ), tako da nimam kakšnih problemov s tem, da bi se morala 2 uri kasneje še enkrat umit.

Če bi se tuširala zjutraj, bi se pa verjetno pred večernim zmenkom (kakšna retro beseda :) ) še enkrat, ker bi se sama sebi zdela cela pocasta in si šla na živce.

Nekaj časa sem bila malo bolj panična glede tega in se obvezno umila tik pred seksom, pa tik po seksu, pa če sem pri tipu spala zjutraj še enkrat, vmes intimni robčki,... in sem si resno zjebala pH, tako da odsvetujem takšno pretiravanje, ker narediš veliko več škode kot koristi.
Uporabniški avatar
kinana
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: lj

Neprebrana objava Napisal/-a kinana »

se mi zdi da ce si nek s tipom cel dan,na kakem izletu pa to,pa da se zvecer spravis h akciji se mi zdi da moras mal poskrbet tm spodi...nevem no za ostale,sam jz mam beli tok,pa ce si sel v tem dnevu ze ene 100x tudi lulat se mors obrisat z enim osvezilnim robckom.ne da prekrijes vonj z enim odurnim baby al pa kej druzga,ampak da probas odstranit vonj
rebelgirl
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a rebelgirl »

jst mam, odkar jemljem KT, skos neka vnetja. možno da zarad hormonov, možno da zarad fanta-da sva kao nekompatibilna, kaj jst vem. mela sem glivice, pa bakterijo in zdej so zlo redki dnevi v mescu, da je spodaj vse v redu. pa mam canesten, multigyn, kis, boraksove vaginalete, jodove vaginalete pa se mi zdi, da nič ne pomaga. pr ginekologu pa tut ne morem bit vsak teden. in ko grem na wc, se obrišem in je na papirju bel kislo smrdeč izcedek mi gre prov na jok, da se to ne neha.
ful me moti to porušeno ravnovesje pHja spodaj, ker mi je ful nerodno, če s fantom seksava in so pol kaki beli izločki na njegovem. no to se je nerdil ene trikrat do zdej. sicer se vedno umijem, ko grem na veliko in včas celo malo potrebo, tuširam se večinoma dvakrat na dan (zjutraj po fitnesu in zvečer pred spanjem-1x obvezno z intimnim milom lactacyd femina), itak mamo pa doma bide, tko da se na dan umijem recimo 5x,6x. za k fantu mam intimne robčke, ampak se moram četud se z njimi obrišem, it umit, ker drugače mam zlo neprijetn občutek. pa še gravža se mi, če mi sprema ven teče, ker pol to skupaj ful smrdi, se zlepi, skratka fuj.
z deodorantom se vedno našpricam v predelu zgiba pri stegnih, ker sem ene parkrat zavohala, da prov zasmrdim in to samo takrat, ko ratam vzburjena (grem k fantu pa vem da bova seksala).
on se mene zlo malkrat oralno lot, v enem letu je zdržal tam spodaj samo enkrat 20 minut. mejbi mu ne odgovarja moj okus, čeprav jst se max trudim, da ne smrdim, mislim da velik bolj kot on.
kar se pa njega tiče...jst pričakujem, da je vedno umit (tut če gre lulat, ker mi star urin za kožico pač smrdi), se je večkrat nardil da ni glih dišal in sm se počutla kr mal ponižano, sm mu s težavo povedala. se je obrisu z robčki al pa umil. pa ni mi glih fino seksat, če nisva stuširana al pa če se ne moreva potem stuširat, jst ne morem bit spotena pa pol vsa mastna in se oblečt v iste cote nazaj. nujno rabim tuš.
aja pa gravžajo se mi tiste dlake spodaj, ker če fant ne uporabi deodoranta (spodaj so isto žleze kot pri pazduhi) vse smrdi in mi včasih kr gor vrže. ne vem kok fantom ni to jasno? pa tok bi jih lahko blo sram ( v smislu da smrdijo), da bi si tiča umil, če že hočjo, da jim ga potegneš. zato sm se takrat kr mal ponižano počutla v tem smislu.
Uporabniški avatar
*skokica*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *skokica* »

rebelgirl napisal/-a:ful me moti to porušeno ravnovesje pHja spodaj

Kakor je meni znano, ravno preveč pogosto umivanje povzroči rušenje pH-ja. In po moje umivanje 6x na dan pod nobenim pogojem ni zdravo. In po moje si se znašla v začaranem krogu.
Zadnjič spremenil *skokica*, dne 01. Feb. 2009 17:50, skupaj popravljeno 1 krat.
rebelgirl
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a rebelgirl »

ja, sej najbrž. ampak dvakrat se itak stuširam, dvakrat grem na veliko potrebo, pa je to že štirkrat. da se pa nebi umila pa ne morem. če sem pa za vikend s fantom, se pa poleg tega še ziher dvakrat umijem, tkoda ja to je že šestkrat.

:cry:

grozn. najbrž bi se res mogla manjkrat umivat.
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a choco.cat »

rebelgirl napisal/-a:ja, sej najbrž. ampak dvakrat se itak stuširam, dvakrat grem na veliko potrebo, pa je to že štirkrat. da se pa nebi umila pa ne morem. če sem pa za vikend s fantom, se pa poleg tega še ziher dvakrat umijem, tkoda ja to je že šestkrat.

:cry:

grozn. najbrž bi se res mogla manjkrat umivat.
Definitivno manjkrat umivat pa čimmanj uporabljat mila in robčke. Če si že nemoreš pomagat in se pač moreš 6x na dan umit, pol se probaj samo z vodo.
I laugh at gilded butterflies.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

No evo, točno o tem sem prej govorila. Bolj se boš umivala, več bo izcedka in bolj bo neprijeten vonj.
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a rammsteingirl »

zanimiva tema!

zjutraj se vedno umijem na bideju, zvečer se stuširam. ampak nikoli ne uporabjam nobenega mila, ker sem itak alergična. med M se po vsaki menjavi vložka umijem samo z vodo na bideju, če sem doma. v LJ se med M pač stuširam zjutraj in zvečer.

glede higiene se pri fantu res ne morem pritoževati, ker je super. :zustimm: ful skrbi zanjo!

pred oralcem se greva vedno oba obvezno umit, ne pod tuš. pač s tekočo vodo. po veliki potrebi greva oba pod tuš. če sva pri njem, se grem včasih pred seksom še na hitrco umit, ker ponavadi prej lulam.

drugače pa če nama zapaše seks zjutraj, sredi popoldneva, dopoldne se pa ne umivava. ker itak komaj čakava. če sva pa res na hard prešvicana, se pa pač prej umijeva/stuširava.

po spolnem odnosu se on skoraj vedno umije. če sva doma. drugače ne. jaz se skoraj nikoli. čeprav kdaj res paše, da spodaj ostanejo "sledi" po seksu. :D
Zadnjič spremenil rammsteingirl, dne 01. Feb. 2009 17:53, skupaj popravljeno 2 krat.
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

Jst se umivam vsak dan; ne uporabljam nobenih posebnih intimnih mil- pred časom sem uporablalo to, vendar se mi zdi da ni imelo nekega posebnega efekta.
Midva se videvava samo med vikendi; tko da preden grem k njemu se vedno stuširam ( da ne bo katera narobe zastopla: tuširam se tud sicer vsak dan :D )..ampak recimo če potem šele čez 3 ure seksava se ne grem pred tem še enkrat tuširat; se mi zdi to že kar mal smešno. Po seksu se včasih umijem; učasih se samo obrišem; definitivno se pa tud kmal po seksu stuširam, ponavad ne takoj ampak v roku parih urc.
Med menstruacijo se pa večkrat na dan umivam, ker me blazno moti un filing spodi.
Problemov s čudnim vonjem nimam; tud moj fant nima problemov. Kar se tiče njegove higiene je pridn; usak dan lepo poskrbi za čisto stanje tm spodi.
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

rebelgirl, zelo se mi smiliš. Ampak če imaš glivice, to nujno urejaj pri ginekologu, uporabljaj kondome in nehaj razmišljati, da so glivice posledica neumivanja - najpogosteje je krivo prav pretirano umivanje. Po veliki potrebi se na bideju umij samo vzadaj, nič po nožnici, nehaj uporabljati intimne robčke in pa deodorante za spodaj, ker s tem situacijo samo še poslabšuješ. In preberi si celotno temo glivice v podforumu zdravje!

Kar se tiče moških dlak - saj je podobno tudi pri ženski. Spodaj je koža vlažna, ker je nožnica sluznica in izloča to in ono, že zdrav beli tok ima na zraku nek vonj, seveda manj izrazit kot patološki izcedek, a vendar. Potem so tukaj še dlake, pregibi v nogah in kožne gube med velikimi in malimi sramnimi ustnicami - ogromno priložnosti za razvoj neprijetnih vonjav čez dan pa tudi na splošno. Umivanje je itak edina opcija, samo pri nas ženskah, ki smo bolj občutljive, je to zelo dvorezen meč - bojimo se, da bi smrdele, se začnemo obupno ukvarjati z umivanjem, pokvarimo pH in same proizvedemo vonjave kot posledico vnetij. Začaran krog.
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a rammsteingirl »

še to: nikoli ne uporabljam mil, kaj šele intimnih robčkov.
Odgovori