Gelirani nohti
Men so eni gelirani nohti res nagravžno grdi- tisti, ki so prov debeli in štrleči, in se prov vid, da ne pašejo na roko oziroma na prste.
Medtem ko kdaj pa kdaj vidm tud kakšne prov lepe gelirane nohtke
- take bolj tanke, lepe uglavenm. Glih dons je sodelovka pršla z novimi geliranimi nohti in morm rečt,da so res lepi. Sploh ne zgledajo umetni pa tko.
Medtem ko kdaj pa kdaj vidm tud kakšne prov lepe gelirane nohtke

Js sm mela gelirane skor 3 leta in sem bla zelo zadovoljna in so mi bli lepi. Zdej pred kratkim me je pa neki piclo in sem dala gel dol in mam svoje. Sicer se zaenkrat se rehabilitirajo ker se bli zelo poskodovani od gela ampak to sem tut pricakovala. Sej sem v eni temi ze lepla slikce kak zgledajo ko das gel dol.
Odstranjen gel:
Spiljeni in lakirani z utrjevalcem:
Koncni izdelek:
Anyway, ce gres na geliranje naj bo to dolgorocno, za enkrat ali dvakrat se res ne splaca. Ker so nohti se kar neki casa po odstranjenem gelu krhki in lomljivi.
Odstranjen gel:

Spiljeni in lakirani z utrjevalcem:

Koncni izdelek:

Anyway, ce gres na geliranje naj bo to dolgorocno, za enkrat ali dvakrat se res ne splaca. Ker so nohti se kar neki casa po odstranjenem gelu krhki in lomljivi.
Temu se reče zelo slabo narjeni gelirani nohtidensy napisal/-a:uf meni je pa to tako grdo. Imam rajši čisto scepljene pa tanke kot pa umetne, pa uno debelo plastično belo konico (kao francoska ..)

Vem kakšne misliš, z debelo plastjo gela pa da grejo tako na A ven oziroma so vedno širši in umetno podaljšani. To je meni tudi grdo.
Jaz mam svoje nohte zelo dolge in mam gel samo premazan čez, vbistvu da mam nohte trde. Tako da se vbistvu ne vidi da so gelirani oziroma vsak me vpraša, če so moji

I laugh at gilded butterflies.
Jst se z nohti ful ne ukvarjam. S svojimi nimam problemov, mam mal daljše, trde, ponavad nalakirane sam s kšnim prozornim lakom, če že (sm tud dala fotko v uno temo 'slike naših nohtov' al kva je že). Nohti morjo bit za moje pojme, sam čisti, pa da niso vsi pogriženi, drugač pa ne dam ne vem kaj na nohte in mi ne pade na kraj pameti, da bi dajala po 50€ za gelirane nohte, al kolk to sploh stane.
- rammsteingirl
- Cosmopolitanka
- Kraj: Gorenjska