V zvezi sem se zredila za več kot 8 kg, ampak mislim, da bi se kakšnih 6 kg tudi brez zveze, ker so te številke posledica tega, da me prej sploh nič ni bilo, sedaj pa imam relativno žensko postavo, boke, rit in prsi, torej vse, kar pride pri nekaterih z manjšo zamudo, v poznih najstniških letih. Torej pridobitev večine kg pripisujem naravnemu razvoju mojega telesa, je pa delno tudi posledica dejstva, da sva s fantom imela obdobje, ko sva ves prosti čas izkoristila za prehranjevanje in predvsem nezdrave prigrizke. To se je nehalo, ker sva oba začela s športom in mislijo na 'lepšo rit in trebuh', torej sva tudi z nepotrebnim basanjem nehala. Je pa prehranjevanje še vedno ena najinih najljubših skupnih dejavnosti - rada greva kam ven, rada imava sladkarije, kaj dobrega za popit, in pač je tako, da večina dobrih stvari redi. S tem se sama poskušam čim manj ubadati in si ne odžirati od ust, ker me stradanje in odpovedovanje pušča nesrečno, hrana pa mi predstavlja en tak mini obred, tudi v dvoje in se ji na račun 1-2 kg manj ne mislim odpovedati. Hamburgerji, pice, lepinje, čokolada, napolitanke - to imam najraje.
Če bi se enormno zredila, v prvi vrsti ne bi bila samozavestna in zadovoljna sama s sabo, posledično bi to vplivalo na obnašanje pri spolnih odnosih in celoten odnos s fantom - 'sem debela?', 'bi rad, da shujšam?' ipd. Trudim se (uspeva pa kakor kdaj), da zadeve s težo razčistim pri sebi, da sama zagledam svoje telo v realni luči in se v njem počutim dobro. Če/ko mi slednje uspe/uspeva, sem ultra samozavestna in seveda se to pozna na vseh mogočih področjih, tudi na intimnem.
Zdi se mi pomembno, da pri teži najprej gledam nase, potem pa tudi na fanta. Rada bi bila všeč sama sebi, ker bom posledično tudi fantu, pa ne zato, ker bo tako prekleto dobro brez tega in onega kilograma, ampak ker človek, ki je zadovoljen v svoji koži, že tako izžareva nekaj posebnega in morebitne odvečne kilograme (glede na današnje lepotne standarde jih ima itak vsaka druga) nevede pretopi v dobro energijo.
P.s. Če bi morebiti bila nagrajena s knjigo (haha), se ji že vnaprej odpovedujem in jo podarjam komurkoli, ki potrebuje in verjame v diete