red_rose napisal/-a:kiny napisal/-a:Joj ti tut ne zastopš. Js tut sama za svoje stvari skrbim, čeprou sm še pri starših, bi šla na svoje pa finančno ne znese. Skrbim za svoje stvari, od fanta stvari, sicer ne živiva skupej, sam je pa skorej skos pr men, in perem najine stvari in likam najine stvari (pa tut od staršev stvari), pospravim po hiši, vrjetno še več nrdim kot pa ti ker večino naredm za 4 osebe ne sam za 2 osebi kot ti, sam sej je vseeno. Vrjetno si, ko si živela še doma mogla samo svojo sobo pospravlat in pač ne razumeš da nekateri pa mormo mal več doma nrdit.
ok ocitno se ne zastopiva, zato res ne razumem zakaj se tolk vtikujes ravno v moje poste. ti me nisi dobro razumela, jst tebe ne ker ti sploh nic nisi napisala..
men se zdi to mal vecja ''samostojnost'' da to delam nekje drugje kot doma, tako pac je, tako JAZ mislimker pac enkrat je treba nardit ta korak, in men se zdi ful drugac a nekdo to dela doma al pa na ''svojem''
ampak...a ni vseen?lep vecer ti zelim se naprej, pa predvsem cim manj nepotebnega ''kreganja'' po forumu
Mah, za ene itak drugi ne bodo samostojni, pa če bo partner le 20€ več na mesec domov prinesu in tri talerje več pomil, ker se tko sami boljš počutjo, ker se še pr 25 doma valajo pa valda itak vse delajo, kot če bi bli na svojem...še svojmu tipu vse perejo in likajo, pa sploh ne žvi tm. Po moje cune mama njegova dostav na dom...haha! Majes:) Plus tega, hvala bogu, da še obstajajo starši, ki otrokom primaknejo kaj (po večini imajo precej višje dohodke), tud, ko gredo otroci zase pa čeprou bi tamali prežveli tud brez tega. Moja dva sta se (razen izjemoma) po*** name tko prej, kot zdej. Da se vrnem nazaj. Bejba, sej ne rečem, da nisi pridna pa to, sam ko boš vse to delala v svojem stanovanju pa s svojim štromov, se pa spotikuj v zgornje poste. Ker verjameš al ne, ni isto.
plus tega: A če že 5 let živiš na svojem (super duper neodvisno) pa ti starši kupijo, ne vem, nov pralni stroj, ker si ga sam ne moreš, ti tisti mesec samostojnost pade za 15%??
plus tega: A upa kera tolo debato načet s svojo babico? In ji očitat, da ni bla nikol samostojna (včas so ble ženske kr po večini doma), da je bla krvoses možu, ki jo je financiral? Hej, če punca nardi doma vse, kar je potrebno, torej vod gospodinjstvo, skrbi za otroke, tralala, se vam res zdi, da finančno nič ne prispeva? Poskuste za en mesec obsedet na kavču pa si najet varuško otrok, kuharico, čistilko?
Nadaljujem?