Moški in ples
uf, meni je ples nekaj naajboljšega
imam pa tudi srečo, ker sva se z zdajšnjim tudi zaljubla med plesom.
tudi on je nor na ples in kar naprej nekaj miga
prav poseben občutek je ko me 'prime v roke'... kar kurja koža.
tudi midva imam v načrtu čimprej v plesno šolo.
upam, da usak najde svoj 'puzelček' v tem življenju

tudi midva imam v načrtu čimprej v plesno šolo.
upam, da usak najde svoj 'puzelček' v tem življenju

uh .. ni ga boljšega, kot tip, ki zna plesat!
na mojo srečo hodim ven s takimi ljudmi, ki znajo plesat in potem se mam na vsaki žurki fajn, pa naj vrtijo house, pop al pa domačo muziko ... mi plešemo na vse in se mamo faaaajn! sem ful vesela, da moji kolegi plešejo in da ne sedijo samo ob šanku ter pijejo ... pa še prelagajo se ne sem ter tja kot kakšna klada ampak znajo plesat .. imajo ritem

na mojo srečo hodim ven s takimi ljudmi, ki znajo plesat in potem se mam na vsaki žurki fajn, pa naj vrtijo house, pop al pa domačo muziko ... mi plešemo na vse in se mamo faaaajn! sem ful vesela, da moji kolegi plešejo in da ne sedijo samo ob šanku ter pijejo ... pa še prelagajo se ne sem ter tja kot kakšna klada ampak znajo plesat .. imajo ritem

"so tell me, do you have someone special in your life?"
"yes, I do. . . me"
"yes, I do. . . me"
asta napisal/-a:imam pa tudi srečo, ker sva se z zdajšnjim tudi zaljubla med plesom.
Ah ja... Tudi midva sva se s plesom "začutila"

-
- Cosmopsiho
Sicer ne padam ravno na tipe, ki so vsak vikend redni gostje diskotek, kjer plešejo v takšnem obsegu, da se ljudje morajo malo umakniti in če tip še obvlada, ga seveda vzpodbujajo in ga gledajo. Takšni ponavadi tudi (kljub svoji boljši polovici, ki slučajno pač ne mara plesat, sploh pa ne v takem stilu, da sta vsem na očeh) zaprosijo za ples vse kolegice in jih komaj spraviš domov. Poor girlfriend! Sicer nisem bila neposredno v takem primeru, da bi imela tipa, ki bi tako rad densal, je pa me osvajalo ene par takih pacientov.
Rada imam tipe, ki radi plešejo, ampak ne zato, da bi zbujali pozornost v stilu watch me, I`m here! 

Uh, tudi moj ne mara plesat
Sama obažujem klasične plese-mislim razne valčke in podobno-ne maram pa prostega plesanja (npr. disko...). Žal pa sem dobila ravno takega, ki sicer prav tako ne prenese diskotov a tudi drugi plesi mu niso preveč všeč in nikakor ga ne morem prepričati da bi kakšen ples zaplesal z mano 

uf js tut...al polko al valcek al pa sam pozibavanje na štanc v klubu...in na mojo zalost moj tut ne mara plesat (ce sm cist iskrena tut ni najvecji talent, ampak ce bi se mal potrudu bi mu pa tut slo
)
poznam pa samo enga tipa k ful dobr muva (sva enkrt plesala ze ful let nazaj, ko smo bli zunej, da se je men modrc na polovico strgu
)
ampak je res zanimivo da tolk fantou ne mara plesat, ceprou se mi zdi da jih je pa useen zmeri manj, ki menijo da je ples za geje (to je pa res najbolj glupo kar lahko kdo izusti)

poznam pa samo enga tipa k ful dobr muva (sva enkrt plesala ze ful let nazaj, ko smo bli zunej, da se je men modrc na polovico strgu

ampak je res zanimivo da tolk fantou ne mara plesat, ceprou se mi zdi da jih je pa useen zmeri manj, ki menijo da je ples za geje (to je pa res najbolj glupo kar lahko kdo izusti)
Zivljenje je piskotek!
Midva nisva neki dosti plesna: jz ne, ker ne maram, da bi me ljudje opazovali in pol če bi kdo komentirau u smislu, da pa ne znam plesat, ker bi me sesulo; Moj pa ni plesen, ker ne zna plesat--> je pa res naudušen, ko smo na kkšnih družinskih srečanjih in pol ga moje tete silijo plesat in gre ceu naudušen. 

...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Moj vedno hoče plesat (ali pet) če ma v riti kak pir (ali 2)
Drugače pleše samo če je "nujno"... In se mi zdi da se še kar ujameva..
Sama sicer zelo rada plešem, ampak nisem ravno tak tip človeka, da bi vedno hotela biti prva na plesišču... Zato mi je vredu tako kot je.
Moj bivši je mela za sabo 4 leta salse, in pomagal je učit v plsni šoli, in mi je šlo ful na živce, ker me je veno zvleku na plesišče če prav ni blo nobenga gor... In seveda on lepo tam miga, jaz pa trda ko hlod zdraven

Sama sicer zelo rada plešem, ampak nisem ravno tak tip človeka, da bi vedno hotela biti prva na plesišču... Zato mi je vredu tako kot je.

Moj bivši je mela za sabo 4 leta salse, in pomagal je učit v plsni šoli, in mi je šlo ful na živce, ker me je veno zvleku na plesišče če prav ni blo nobenga gor... In seveda on lepo tam miga, jaz pa trda ko hlod zdraven

-
- Sramežljivka
Meni je pa popolnoma vseeno kako pleše moški. Tudi sama plešem samo kadar "žuramo", da bi pa šla pa ven samo z namenom plesat, se mi pa ni še nikoli zgodilo. Kakšni latino plesalci npr. , so mi bolj neseksi kot seksi, ker mi nekateri delujejo že nekoliko gejevsko in poženščeno. Me bolj privlačijo kakšni glasbeniki, ala kitaristi...mmmmm