Men in Trees (Marin&Jack)

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Uporabniški avatar
ninc
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a ninc »

jaz sem tud začela gledat. mi je kar všeč. je pa podobna kot pred leti Severna obzorja, če se kdo spomni. pač glavni lik se iz mesta preseli na vas, zima je, nič se ne dogaja, los ... :D Simpatično, v glavnem!
Uporabniški avatar
chaotic_freak
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a chaotic_freak »

ninc napisal/-a:jaz sem tud začela gledat. mi je kar všeč. je pa podobna kot pred leti Severna obzorja, če se kdo spomni. pač glavni lik se iz mesta preseli na vas, zima je, nič se ne dogaja, los ... :D Simpatično, v glavnem!

ta Severna obzorja so zdei na hrvaškem programu (če mislim ta pravo) ko je nek zdravnika pa to?

čene pa Men in trees mi je tko smešna pa taka sproščujoča nadaljevanka.. gledam kadar se spomnim.Osebe so mi ful take normalne pa ni nekih prevelikih zapletov.. ampak una punca k je zdej noseča(al je že rodila?) pa k živi z Jackom mi je ful antipatična!! In Marin se mi smili kr je zmeri neki razočarana u ljubezni, Jack jo pa neki j*** v glavo..
candy.
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a candy. »

Ah, meni je pa tolk odleglo, ko sta se Lynn pa Jack razšla. Ta ženska mi je bla tko neverjetno antipatična, da joj. Ga zapusti, ma z drugim otroka, potem pa se vrne in bi kar rada, da ji spet nudi vso ljubezen, da sprejme otroka za svojega. Damn no, a misliš, da se lahko kar vrneš nazaj ko ti paše pa se vsiliš not? Kar preveč sem se uživela not, priznam :D
Najbolš pa mi je Mai ^^ Taka pozitivna, pa vedno me nasmeje :)
Ne prenašam pa tudi Annie. Tečna babura :D

Drgač pa se North Shore vrti zjutri ob vikendih na kanalu a ^^
Uporabniški avatar
ninc
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a ninc »

chaotic_freak napisal/-a:
ta Severna obzorja so zdei na hrvaškem programu (če mislim ta pravo) ko je nek zdravnika pa to?

ja, to mislim

se spomnite uvodne špice? http://www.genspot.com/Video/ShowVideo. ... o_id=11492

candy, tisto je pa Severna obala na kanalu A, ni isto
candy.
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a candy. »

Aja, pardon, na hitro prebrala. My mistake :P
Tamceek
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Tamceek »

Kolko delov 1.sezone pa je? Ker na imdb piše da jih je 17., danes pa je na pop tv bil 21. Ni mi najbolj jasno :P :D
..just wanna dance, wanna go insane...
Odgovori