anketa o varanju

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori

Ste že varali? na kakšen način?

DA (sex,poljubi)
58
22%
DA (poljubljanje)
79
30%
NE (temu strogo nasprotujem)
126
48%

Skupaj glasov: 263

Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Dvakrat.

Enkrat na samem začetku, ko zveza še ni bla definirana (kratk večer enga kvazi lupčkanja), drugič tik pred koncem (en "zanalašč" poljub). Ni šlo za isto zvezo. In tut priznala sm.

Če sm bla prevarana al ne, pa ne morem z gotovostjo trdit. Če gre verjet na besedo, potem ne.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
merisima
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a merisima »

ja,sem...bivšega z zdajšnjim...in nikoli nisem mela slabe vesti.te prevare so mi pomagale pobegnit iz nikakve zveze.
Piramida krije tajnu zemlje
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
(Divlje jagode:Piramida)
Tamarra*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Tamarra* »

Nikoli nisem varala, nikoli ne bom. In ne mi rečt, da ne vem kaj vse se lahko zgodi, jaz vem, da varala ne bom, ker pač nisem tak človek. In ja, obsojam varanje. Se mi ne zdi fer do partnerja da mu to delaš, pa četudi se on kdaj nesramno obnaša do tebe ali kaj podobnega - zasluži si vedeti resnico in če se ti vlačiš okoli (pardon), raje pusti svojega fanta in potem hodi k drugim :wink:
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
a_pikica_a
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a a_pikica_a »

Haha, Tamara ma res, kot da poslušam svojo kolegico.
Enkrat je šla nekam in rekla, da ne bo nikoli varala, raje pusti fanta in glej ga zlomka, prevarala je. Nikoli ne veš, ji pa je bilo krepko žal, potem.
Res pa je, kot je nekje se mi zdi julija napisala, varanje je produkt slabe zveze. Vedno sta kriva 2
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
Uporabniški avatar
tani24
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a tani24 »

Sama nisem še nikoli varala in tud nimam namena tega počet..bivši me je "prevaral" tako, da je 2 metra stran od mene pec drugo in ko je dubu telefonsko je bilo najine veze konc :roll: Moj zdajšni pa...baje da ne čeprov 100% nebom nikol :cry:
[She.]
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Bora Bora

Neprebrana objava Napisal/-a [She.] »

jst sm sm varala k je bla veze sveža 1 mesec, samo poljubi in je bla samo simpatija iz obeh strani. Varala sm z mojim sedanjim in mi ni niti 1% žou.
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

Varala enkrat (na maturantskem) in od tipa bla 1x prevarana (na brucovanju). Zveza teče dalje, kot da nikoli ne bi blo nč :)
[She.]
Kofetarica
Kofetarica

:eek: varanje... poljubi al kej več, da je zdej kukr da ni blo nč ?
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

[She.] napisal/-a::eek: varanje... poljubi al kej več, da je zdej kukr da ni blo nč ?

Sploh ni pomembno, če je njima to uspel dat čez in če se mata fajn, svaka čast.
misa.masa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a misa.masa »

MilkyWay napisal/-a:Varala enkrat (na maturantskem) in od tipa bla 1x prevarana (na brucovanju). Zveza teče dalje, kot da nikoli ne bi blo nč :)

sta si drug drugu priznala?
[She.]
Kofetarica
Kofetarica

Yazmeen napisal/-a:
[She.] napisal/-a::eek: varanje... poljubi al kej več, da je zdej kukr da ni blo nč ?

Sploh ni pomembno, če je njima to uspel dat čez in če se mata fajn, svaka čast.

sej zto sm tko izbulla očke :) ni blo s slabim namenom.
Uporabniški avatar
maaalaaa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a maaalaaa »

jst nism glasvala, kr nism benga prevarala. je pa en z mano svojo punco (sm že u eno drugo temo pisala), nevem kaj je blo med njima narobe, sedaj očitn ni nč več, kr me pusti pri miru (prej mi je še ful na dušo pihou pa to, pa sm mu jasno povedla d z njim ne mislm nč met).
pa še en je, ki mi tut na usaki žurki, k sm mau pjana, teži kr konstantno. je pa poročen, žena pa noseča :roll: sam z njim pa nč, ni šans. kr se s to njegovo ženo uredu razumeva, čeprou tut ona ve, kva dela. oz ne ve točn, ma ve, kkšn je ko je tut on pjan. pa ne vem, do kje bi šu, sam ni varjante, da bi jst zej to probala. čeprou so mi rekl d nj, pa nej neham, k bo pač karkoli konkretnga, sam ni šans. ne morm ji tega nardit, predusem pa ni moja stvar, kaj mata in da bi šla na razen zard mojga umešavanja. ni šans, bi se obsojala ceu žiulenje. tko da ne vem, a so ga sama usta, al bi res kva. sicer me prime za rit ipd, ma ga itk naderem, pa kao v prijateljski fori, ma nevem. mah zakomplicirano je.
drugač pa ne morm povedat, kva misljo ob tem, k varajo. oz. men je tist reku: "****, kj nej nardim, zdj grem k punci spat, midva sva pa lih sexala?" pa očitn mu ni blo tooooook zlo hudo, k mi je pol še pisu kdaj bova spet skp, pa me klicu, k je biu pr punc in tko naprej. res pa ne vem, kaj je blo med njima, kr nism sprašvala, ne vem, kaj je mislu, kako je lahko s tem živel in jo še naprej varal (glede tega, da mi je pisou kva bi mi delu in fantaziral o meni - to je varanje).
tok z moje strani. upam, da sm vama bla kj v pomoč
*purple*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *purple* »

enkrat sm prevarala enga fanta, s katerim pa ubistvu sploh nism bla točno v zvezi, ampak je blo useskupej krneki.
Je šlo pa zgolj za samo en ibr pijanski poljub z enim na morju in čist nč druzga konkretnejšega.

sem pa proti varanju, sploh najbolj proti če maš doma dolgoletno punco, otroke, celo ženo al pa zaročenko.....Pač zadeva je krneki, brezveze in zame so tisti, ki varajo nič drugega kot slabiči.namreč, če ti ni do zveze jo končej in se potem imej lepo z drugimi, zakaj je treba v ozadju še vedno držat neki kar maš skorejda zazihr in te čaka doma?

da bi pa varala in sexala z enim tretjim..to pa sploh ne!!
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

MilkyWay napisal/-a:Varala enkrat (na maturantskem) in od tipa bla 1x prevarana (na brucovanju). Zveza teče dalje, kot da nikoli ne bi blo nč :)

Malo sem firbec. Za kako intenzivno varanje pa je šlo v vajinem primeru?
Uporabniški avatar
*frisko*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *frisko* »

sem varala ... mi je zal? ne. bi mi pa blo, ce bi prevarala nekoga, ki bi ga ljubila .... mah tega je itak skos vec
Odgovori