Snow flake napisal/-a:Noben izmed možnosti v anketi ni niti približek temu, zakaj je moj nick angleški.
Pomen mojega nicka je bil v slovenščini zaseden, zato sem izbrala angleškega, zakaj ravno tak nick - tisti dan so ravno padle prve snežinke v tisti sezoni, ki so se potem izkazale tudi kot skorajda zadnje in sem želela ostati pri tej besedi, ki pa, kot pravim, ni bila več prosta v slovenskem jeziku.
Če bi se pa zdej prijavljala, bi pa definitivno izbrala drugačnega, ta mi ni več všeč v angleškem jeziku, ampak v slovenskem, torej izbrala bi pač nekaj drugega.
Vem, da obstaja zelo veliko različnih razlogov, zakaj si nekdo izbere določeno uporabniško ime. V anketi sem pač ponudila po mojem mnenju 4 najobičajnejše razloge, ki so pač bolj ali manj aplicirani na vpliv ang., ker je to tema moje naloge. Hvala vseeno za mnenje!

nakar mi pač zadnji del nicknejma ni biu več ušeč in so mi ga skrajšali, sam v purple.Nima pa purple nobene povezave z "vijolično", razen tega da mi ta brava ni ušeč, se mi pa sama beseda purple, ful lepo sliši. 

)ki je v ang sestavni del mojega imena...sam včasih-pubertetea pa to,mi je blo kao fel "fensi"met nek tak bolj angleški vzdevek...zdaj pa nič več.pač merisima...tak me je začela ena kolegica klicat in sem to ostala.drgač pa mi je bolj poznan vzdevek biba,ki pa je tu gor bil zaseden.