ryu10kyu napisal/-a:Ah...če bi to en desc rekel svoji izbranki, da naj ga po zaključenem žuru pokliče ali pošlje sms...bi bil označen za psihiča in človeka, ki ima rad žensko pod kontrolo. In bi se spraševalo kaj bo šele iz njega čez čas ratalo. Kakšen zalezovalec, ki bo žensko kadarkoli bo šla ven naskrivaj zasledoval in gledal kaj dela in s kom je, itd.?
Midva sva že od vsega začetka navajena, da si pošljeva sms za lahko noč - s tem dobiva določen občutek povezanosti, ker pač ne spiva skupaj vsak dan. Tako ga tudi po zaključenem žuru vedno pokličem, če vidim, da je še vedno pokonci (ker mi pač še ni poslal smsa, da gre spat) ali pa mu samo pošljem sms z "sem v postelji - lahko noč".
Pa v tem res ne vidim nobene posesivnosti, zalezovanja in obsedenosti. Meni osebno samo poveča en občutek udobnosti in domačnosti v partnerskem odnosu.
Se mi zdi, da v zvezi vseeno obstaja neka dolžnost, da svojemu partnerju na tak način sporočiš, da še vedno dihaš - še bolj pa, če si vsakodnevno navajen sms.ov. Itak se ti zdi čudno, ko veš, da se je šel nabasat, od njega pa ni ne duha ne sluha. Avtomatsko pomisliš, da nekaj ne štima - se mi zdi, da imaš vso pravico takrat it v "luft".