g00fy_qa napisal/-a:Jaz te razumem in vem, da ti samo odgovori v smislu 'pozabi bivšo, posveti se fantu, ne sekiraj se' ne bodo kaj dosti korisliti. Navsezadnje tudi nesamozavestnemu človeku ne moreš reči 'bodi samozavesten' in pričakovati, da bo problem rešen.
S tem se pa totalno strinjam. Tiste, ki niste ble nikoli v takem položaju razumevanja samega sebe in zaupanja sam vase, verjamte, da ne moreste vedet kako se počuti. Meni se približno sanja, ker sm bla tud sama neki časa takšna, da sm se na usakem koraku primerjala z biušimi od Mojga; brala njihove sletne strani, da vidm, če je kera kej pisala na njih, se žiucirala zarad slik, ki so ble posnete 2 leti nazaj preden je biu sploh z mano, grdo gledala usako... Ni najboljši občutek in tud težko se odnavadiš tega. Jz se morem še zdej kr krepko prislilit, da ne dela tega v takši meri kot sm nekoč. Počasi in počasi zmanjšujem in se zavedam, da to ne pomaga čisto nič. Nasprotno-sama sebe žiuciram. Ko enkrat to spoznaš sam pri sebi rečeš: dej, kaj si nora ?! Nehaj s tem!
Mislim, da isto bo z autorico teme; ko bo hotla nehat se žiucirat, bo nehala.
Pač na tole biušo ne more tolko uplivat, da ji reče, da nej neha, itd. Preprosto, če zaupaš v svojo zvezo ( tuki pa je velik poudarek, da moreš zaupat ! ), pol se ne obremenjuješ s tem oz. se na račun neke biuše, ki upa, da bo fant biu z njo še nasmejiš, kolko je naumna. Tole je res malo grdo, sam boljše, da se nasmejiš tako kot pa da se žiuciraš.
Kaj pa dejansko tvoj fant pravi na use skupaj
alina.hh ?